0

Fredag

Fredagsmorgonen körde Christer och jag ihop till jobbet, började lite över 07 med att snurra ner snablar i huvar och sedan sätta dem på bukar och när vi hade en pall klar så trodde vi att vi skulle få i oss lite kaffe men det fick vi hoppa över för att istället ta emot lastbilar med last till oss och vissa skulle hämta upp last hos oss.
Trots att vi ändå upplyst de flesta om att det var stängt på lagret och i produktionen denna dagen.
lagerarbetet mellan  9 och 12
 
bla. 120 pallar med burkar stuvade vi in i lagret och körder trukar som vi inte gjort nåt annat!!                       Hämtade mat från Woodlands som vi :Pernilla, Sebastian, Christer och jag åt innan vi försökte få lite gjort    inne på kontoret. Rasmus behövde bli hämtad så vid 15 lämnade vi Eket för att köra till Åstorp. Vi tre handlade mat till helgen på OJ. Hem och lastade ur bilen och in i kylen. Tog med Tekla till grusgraven för rastning och hallonplockning.
Crossförare  nere i grusgraven
många rundor blev det för Tekla, och hon var så nöjd efteråt  !
puss!                                                                                                                                                     Sedan körde jag och Lucas till Klippan för att simma och bada. 
Blev bara 500m för mej , lite väl förkyld för att kunna ta i ordentligt. Men det var var skönt ändå!
och vi köpte årets simborgarmärke.
Hemma igen bytade jag ut Lucas mot Rasmus och körde till Ängelholm.
lämnade Rasmus på flygplatsen. Han skulle till Stockholm för att tävla i Parkour (han kom på delad 5:e plats av tjugo stycken tävlande)  När jag kom hem så åt jag lite kvällsmat och sedan var det dags för att köra till Åstorp med Dana och tjejerna för att titta på innebandy. Herrlaget spelade mot...
Lönnsboda
och vann med 7-6!
 
Lagom trött somnade jag nästan direkt när jag väl var hemma igen!!
 
/L8 ♥

Kommentera här: