0

Nyputsat

 
Måndagen, fick jag en massa gjort i hemmet men jag har glömt vad.... 
nu är det illa när jag hinner glömma på så dagar. Jag bloggade ikapp på morgonen och fyllde i min kalender på förmiddagen.
Jag vet att jag hade strul med min mobil och på eftermiddagen gick den inte alls att starta så jag körde in till Klippan vid 16 för att ha någon (Christos) att kolla på den.
Jag handlade mat i Klippan och skulle varit på banken - men där var inte öppet som det stod på hemsidan att där skulle vara. Var en tur på tippen med en massa gammalt skräp. bla vår gamla värmepump som vi haft i tjugo år men inte använde mer än fem, typ. De sista åren har den bara varit ljus-(inne) och blom (ute) -hållare. Torkade av ett klistrigt köksgolv och några saker till som att borta ur minnet för tillfället.
Christer kom hem tidigare från jobbet och sprang en runda, under tiden körde jag tillbaka till Klippan för att hämta min mobil. Det var ett svårt fall och han behövde i så fall skicka iväg den. Valet och kvalet... Vill inte ha n ny, tyckte inte alls om 4:an när jag lånade den ett tag, men jag vet att denna (3:an) har gjort sitt. 
Fundera på det....t.o.m funderade på att klara mej utan mobil, skulle kunna lära mej av med både endomondo, musiken och böckerna. Efter vidare funderingar kom jag på att jag hade knappt kunnat ha kontakt med andra människor då - typ inte smsa eller ringa(en sådan liten detalj med telefonen), fundera ett tag till. Väl hemma igen så klippte jag gräsmattan.
När Christer kom hem så funderade vi på mobilen över ett parti Sympati. Slutade med att vi körde in till Väla och köpte en ny mobil till mej
Köpte en guldig samsung s6 - ingen egde, försäljaren försökte få mej att fatta nyttan med den... så jag köpte inte den! Jag trivs än så länge med den nya men jag hann inte föra över några kontakter från den gamla som tokdött och det gick inte att återanvända det gamla SIM-kortet där mina kontakter ligger...
Så OM ni vill att jag ska få tag på er, får ni väldigt gärna skicka ett sms (helst med en bild på er, jag börjar ju bli lite dement ;), med namn så kan jag lägga in er igen.
Hemma igen så satte jag mej för att putsa min missfärgade silver.
 tyvärr syns det inte jättetydligt på bilden men det är stor skillnad på det oputsade och denna gången provade jag något nytt för mej.
 
De här är danska kunder till aerosol och Christer fick med sej hem därifrån en gång denna putsduken - fantastiskt bra!!! Inget doppmedel som jag har testat är ens i närheten. När jag körde i aluminiumfolie, salt och yes blev det bra ett tag, men nu funkade det inte längre.
Så till Criminal Minds så blev det snyggt och fint bland besticken!
 
 

Kommentera här: