0

En söndag med fullt upp

Morgonrunda med Tekla och Christer
Vi åt frukost tillsammans sedan fortsatte jag med tvätten, Christer gick ut till soptunnorna och jag fick igång Karro, Billy, Lucas och Dana att hjälpa mej att damma bokhylla. Rasmus målade balkongräcket.
Nydammad och fin... fast inget paddan-fynd som jag hade hoppats på.
Undrar verkligen var det var som var så bra att gömma den på att jag inte har en chans att komma ihåg 
De andra blev "fria" medan jag gav mej på att damma kristallkronan - så nu är den fin igen.
min lunch....
 
Medan de andra åt tacos och hamburgare
Efter mat och disk och tvätt så körde jag till Klippan
Det behövs färg för att pigga upp!

Efter en dusch så körde Karro, Rasmus och jag in till Väla för att köpa kläder till Rasmus. Han behöver jeans och vi är mer än trötta på joggingbyxor 4xxl. Köpte små babykläder oxå  HM hade faktiskt inget kul, absolut inte Zara - snygga men gud så obekväma och opraktiska till små barn. Åhléns hade massor och då fick jag väldigt svårt att bestämma mej.
men det blev en liten mjuk fin skjorta och mjuka fina jeans och pyjamas.
Körde och lämnade Karro i Ramlösa.
Hemma igen så satte Christer och jag oss på våra cyklar och cyklade till Lena och Conny... Conny hade glömt sin fiskfilékniv i stugan. Fortsatte till en underbart vacker liten kille (kanske inte så artig, för han ville inte vakna), men han luktade den ljuvligaste doft som finns på vår jord. Och två stolta föräldrar!
En vacker hemmagjord vagga - väldigt fin!
Hemma igen åt vi kvällsmat och jag fortsatte checka av det jag hade kvar på min lista och nu är det kväll för mej också. Tack för en skön och nyttig helg!

Kommentera här: