0

Jossamikas

Var på jobbet 07.30, började sortera och städa i personalarkivet (lite vilda västern där...) 
Hjälpte Vikki med en del saker närhon kommit på plats och när det var dags för lunch hittade jag inte min börs och fick nöja mig med bananen jag tagit med på morgonen.
I matsalen
Två teamträffar på em och sedan var min energi slut så jag körde hem 15.15. Christer var redan hemma då och hade gjort kvällsmat till oss två. Åt, vila en stund och sedan  till Klippan där jag gjorde vid naglarna
supernöjd!
Det var lång kö på salongen så det tog 30 min längre tid än det brukar så när jag kom hem bytte jag direkrt till träningskläder och körde till Ängelholm för att dansa.
 
Ett sånt härligt pass av Jossefin!
Funderar ni som vuxna på att börja dansa (för att det är fantastiskt roligt och superbra motion och dessutom ger en enorm glädje-energi) så är Jossamikas dansstudio ett bra ställe att komma till. Familjär känsla, du behöver inte ha trendiga kläder och du dansar med dina förutsättningar. Kan verkligen varmt rekomendera!
In och kolla på deras hemsida!!   http://jossamikas.se/
 
Körde hem och duschade efteråt. Åt lite kex och ostar (julklappen från chefen) till Toppmötet ett pogram där Fredrik Reinfeldt intevjuade den tidigare amerikanska utrikesministern Condoleezza Rice. Inressant.! Ett program som jag ska försöka se i fortsättningen.
Så satt vi ensamma i huset och det är något vi håller på att vänja oss vid nu. Vi klagar absout inte, utan det känns naturligt och skönt men ovant!
 

Kommentera här: