0

Utspark

Christer har målat muren utmed vägen
Jag körde Dana till Klippan direkt på morgonen för parklekar, hem och plockade och fixade hemma innan jag körde till Hylinge cash och handlade(för första gången) till studenten. Medna jag stod i kassan fick jag samtal från en av Danas klasskamraters mamma som undrade om hennes barn var hemma hos oss.... Fick på Dana och vi fick ordning på det hela och efter ett bra tag kom Hampus körandes med dem alla.
De kröp ner i baljan. Tidig kväll när de andrta kommit så beställde vi mat från Ludan, vldigt svårt med betalningen och tydligen ännu svårare med beställningen för där inte många rätt. Lite senare kom fler och de satte igång med drickandet på riktigt.... Vid 20 kom Jimmy hit och en liten stund senare kom Christer hem från Norge. Jimmy, jag och Fredrik Bond var vakte under kvällen/natten på Filkets Hus där de hade utsparksfest för alla treorna.
En lugn kväll/natt de uppförde sig mer än väl alla. Inte det minsta bråk, kanske en del kräkningar men det hör ju mer till. Det verkade som de hade skitkul och de dansade en hel del. Jag är mycket nöjd med dem alla!
Hittade denna hemma och undrade om det var Lucas eller Dana som fätt den (kan absolut varit deras båda!)
Fast det visade sig vara Kajsas!

Kommentera här: