0

Strumpklämmor

Enormt vackert väder när jag körde till Folkets hus på morgonen efter att ha hämtat bilen hos Bruno som hade satt på vinterdäck .
 
De hade städat bra på natten så jag bara torkade av vissa golv och plockade sådant som var svårt att se i nattmörkret. Gunilla godkände städningen och elevkåren fick tillbaka sin depositionsavgift.
Christer vinterbäddade in sina palmer i trädgården så vi får hoppas de klarar denna vintern bättre.
På eftermiddagen sprang Christer en runda medan jag körde igenom det nya combatpasset som jag ska köra och filma snart....  
En rätt så lätt koeografi men lite tråkig musik i detta passet, men det gör ju inget om jag bara ska filma det och sedan byta i december igen.
Efter dusch (och att vi, jag och Christer, skrämde Felicia som kom och hämtade Dana genom att stå nakna på väg ur och i duschen, när hon kom in i huset!, Stackars tös!) så klädde och piffa vi oss innan Annika & Mattias kom hit och tillsammans körde vi till Poppe & Malin där Rasmus & Tina redan var på plats.
Strumpklämmor (som jag försökt hitta på nätet nu men hittar inga med denna smarta hållare). Supersmart att hålla ihop dem parvis, och med olika färger till alla i familjen så blir det lätt att sortera dem också!
Någon som vet var jag kan hitta dem?
Kräftpannacotta med kavringsstjärnor - mycket gott!
(Inte så snyggt upplagt av mig) Pestokyckling potatisgratäng och broccoligratäng till det! Supergott!
Syster och Rasmus med sin Movember-mustasch
Fantastisk bild igen...
Mysig och trevlig kväll!
 
Tack Malin & Poppe och ni andra!
 

Kommentera här: