0

Anton 18

Kom upp och ut för mig i rätt tid! Hann precispussa Christer hejdå innan han körde till Kastrup och sedan vidare till Norge över dagen. Var på jobbet 06.40 ungefär. En relativt lugn morgon, väldigt skönt och välbehövligt för alla där! ag höll mig till mitt arkiv över våra vårdtagare så här blev slutresultatet:
Så mycket mer lättarbetat för mig Alla mappar i bokstavsordning och i alla mappar ligger plastfickor med signeringslistor i kronologisk ordning. I fortsättningen är det bara för mig tt stoppa ner papperna på rätt plats och det kommer inte att ta mer än några sekunder! En hel del avlidna akriverades och någar andra ska jag lämna till rätt boende. En lång arbetsuppgift som jag kan bocka av! Körde hem till ungdomarna 16.30. Trött och hungrig, men Dana hade fixat kvällsmat till oss. Trodde jag skulle läsa bort kvällen i soffan men fick nytändning efter att skickat ett pm till bästa Mimo och fått skriva av mig lite. Byte till träningskläder och körde till Ängelholm.
En timmes dans kan bara göra allt bättre! Så könt att vara där igen.
Josse berättade att jag var den som vann höstens tävling om bäst närvaro! Skoj!
 
När jag kom hem satt Christer och åt, nyss hemkommen han också. Han behövde jobba lite till medan jag gick och la mig och läste Angelique.
 
Bästaste Anton fyller 18 år idag! Stort grattis till honom!

Kommentera här: