0

And the winner is....

Morgonpromenad ner till Yasjön tillsammans med Anders.
Resten av förmiddagen studerade vi högern som försökte psyka ut vår plasthäger(den s.k "fyllehägern", för att den lutar hur vi än gör. Fast vi kom på att den kanske får stryk mellan varven när vi inte är på plats.) Till vänster en Gråhäger och till höger vår fyllehäger.
Suddigt men Gråhägern har vågat sig fram en bra bit - jo, det tog lång tid och flera försök innan han vågade sågär långt.
Vågade sig runt och fram till stranden också.
Men till slut försvann Gråhäger och "the winner is....
Plasthägern vann på att hålla masken och stå blickstilla oavsett vad Gråhägern hittade på. Vi är stolta och nöjda över "plastis" för den Gråhägern kommer nog inte tillbaks för att fiska i vår damm igen...fast man vet ju aldrig.
Lunch på Spånstad tillsammans med pappa. Det är lagom att äta där när vi kör hem på söndagarna, slippa lägga tid på matlagning och disk.
 
När vi varit hemma ett tag så kom Marie, Anders och Selma bort med ett hemlagat bröd som var fantastiskt gott och som jag kommer att försöka mig på. Mycket godare nyttigare och billigare än gottgräddat som jag äter annars till frukost.  Tack Marie!
Resten av kvällen chillade vi.

Kommentera här: