1

Frontalkrock?

Skulle hämtat Lucas på natten, de hade "After ski" fest innan sportlovet i Klöva hallar (fast han trodde själv att det var i Gråmanstorp). Vaknade med ett ryck klockan 03 och trdde jag missat när Lucas ringt, men det hade han inte så jag messade om han ville bli hämtad. Han svarade direkt att de skulle städa klart först efter festen. Klockan 03.30 gick jag upp och tänkte att det inte var lönt att ligga vaken och vänta. Då skickar han att han fick skjuts av Simon (Tack snälla Simon!)hem. Var tidigt på jobbet! En intervju, möte men mest fixa i arkiven, vill och behöver så väl få ordning och struktur i röran, SEN kan jag ta tag i det viktiga frågorna på riktigt.
Körde hem, enormt trött, så jag tog en pn på 15 min sen fick jag mackor av min käre make som varit hemma och sjuk för första gången på detta arbetet.
Åt mackorna och körde till Klippan
från dessa
till dessa. Körde hem och bytte till träningskläder och körde vidare till Ängelholm.
På vägen till Ängelholm i höjd med Höja, mötte jag en bil på min väghalva och när det var ca 10 meter mellan oss så svängde bilen av till sin egna väghalva, men fy vilken puls jag hade då! Jag hann tänka mycket, tvärnitade, och var en halv sekund från att köra ner i diket sidan av vägen och hoppas på att där inte stod någon människa. Bilen jag mötte kom i hög fart och det både regnade och var dimmigt, jag tror idioten satt och messade. Va t.o.m lite skärrad när jag kom fram till Jossamikas - men de rådde dansen bot på! 
Ett danspass med Josse! Ett riktigt bra pass och jag var så nöjd nä jag köde hem igen...och trött!

Kommentarer:

1 Syster:

skriven

Blandning av Lotta, Dana, Annika och Cornelia👻

Kommentera här: