0

PANEL

Sov längre än önskat på måndagsmorgonen så det blev ingen promenad, fast jag hann packa till stugan, fxa med disk och tvätt, vattna blommor och lite annat som behövde fixas med. Var på jobbet vid 07.
Skrev ut och skrev under en massa avtal efter morgonmötena.  Möte med Patrik och skyddsombuden ang omorganisation. Efter mötet dröjde det yttligare 30 min innan jag  kom iväg och äntligen kunde köra till stugan och älskade mannen min.
Den ena sidan av "traktorgaraget" var klädd med panel och riktade reglar.
Både Christer och jag var ätt så trötta så det blev inget mer jobbande där ute. Bjöd över morgon på kvällsmat. Han hade också varit iväg och jobbat hela dagen och tyckte nog det var skönt att slippa laga mat. Vi åt och sedan ramlade jag och Christer isäng, tidigt men vi var helt färdiga båda två.
Det blev faktiskt sovmorgon och inte förrän klockan 8 satte jag på kaffet. Matade fiskarna och njöt.
Vackra bommor från vår "trädgård" och jag tror att det är gammeldagspingstliljor
Dubbel pingstlilja (N. poeticus 'Plena'), hittade jag att det var!
Förmiddagskaffe vid eldstaden
 
Såhär långt kom vi denna dagen. Reglat upp och lodat in, klätt med panel och satt dit fönster.
Flyttade tegelstenar till ett bättre ställe, asat fram en massa plåt som ska till skroten och lite annat plock!
Nöja med att jobba tillsammans!
Det kommer att bli fantastiskt bra när vi är klara och kom fram till att vi ska lägga ledig tid på detta under året som kommer. Jag mår bra av att jobba med kroppen och att få spika igen var en härlig känsla!
 
Jag körde oss hem vid 15, ch väl hemma drog jag igång gräsklipparen direkt och så var den fixad för veckan. Rensade gräs från funkiorna som nästan kvävdes. Tvättade och hängde tvätt.
Hamburgare till kvällsmat , som Christer fixat. Tränade igenom 3 combatlåtar som jag kanske smygkör i morgonkväll och nu funderar jag på att vila lite innan nattbestyren och packning till morgondagen.

Kommentera här: