0

Bygget

Efter två taxiturer, (taxichauffören undrade om det var fläckvist strömavbrott när vi upplyste honom om att det var Earth hour. Och det vet vi ju alla att "det är då vi ska vara tysta en timme") och en promenad så kom vi in på Bygget. RixFM sände från Åre och de hade typ någon avslutning på just Bygget och egentligen skulle man nog ha vip-biljett för att komma in. Men vakten släppte in oss ändå (vi behövde inte ens tjata, men förmodligen var det för han tyckte synd om oss, för vi varit ute i väl god tid och såg gamla ut jämfört med resten av folket där.)
Med min 49.åring
Så kom Cliff Kläfford upp på scen ..... nja
Roger och Laila var uppe och räknade upp sponsorer
Sen kom Molly Sandén upp, bättre....
Efter en stund hördes basen från någon annanstans och med roligare musik. Vi hittade en trappa och kom upp på ovanvåningen där det var bra tryck och ett fullt dansgolv! Bra och enormt omväxlande musik hela kvällen (natten) och dans nästan hela tiden. Jag hade tävling med en kille vem som tig längst tid på toa.. jag vann med hästlängder, så den myten tog jag död på :D
Vi gick därifrån vid 02 och var i säng 03.40...(fast då kom där en timme sommartid också och utan att vi riktigt förstod det just då) 

Kommentera här: