0

Crosscage 45

Detta underbara gänget (några vile/kunde inte vara med på bilden)som kämpar och fajtas med sig själva och med vikterna, förgyller hela måndagen!
Tänkte på det extra mycket under tiden jag var på gymmet då att det är en sådan underbar stämning och alla är så måna om varandra och att det fungerar där (det finns såklart de som förstör och stjäl saker men de är lätträknade och framför allt ser vi vilka de är och kan stängas ute från gymmet). Vi skrattar, vi svettas, vi peppar varandra och vi njuter alla av att arbeta med våra kroppar. Om det sedan är för att underhålla för välmåendet eller för att bygga muskler eller för att gå ner i vikt är mindre viktigt i det stora hela. Viktigt för den enskilde såklart! Tacksam för att jag tillhör NordicWellnessKlippan-familjen!!💗
 
Dessutom är jag tacksam för att jag kan och har börjat med mina chins (målet är 5 rena innan sommaren är slut) igen och med både huvudstående och handstående-övningar till yogan. Bildbevis så fort jag har 3 sek-kontroll på dem.

Kommentera här: