Första dagen

Gick upp rätt så tidigt men det blev inte mycket gjort i hemmet, utan jag duschade och stoppade ner i väskan det jag trodde jag skulle behöva första skoldagen. Vita jeans och håret i fläta, körde jag till Halmstad 07.30.
Parkerade utanför muren...
Upprop och info under förmiddagen, 32 st i klassen och jag tror nog att jag är äldst...
Sofie från Åstorp och jag gick över Storgatan på förmiddagspausen för att köpa mat och kaffe...

Men jag lovar att det var enda gången detta året!! Ska jag klara att bli av med mina kg innan vintern så kan jag inte springa på EspressoHouse, hur myckat jag än tycker om det! Nä, springa i skogen är nog ett måste då!!
 
Hade Socialpedagogik med en uppgift till nästa vecka.
-Vad är socialpedagogik för dej?..... Visste inte ens det fanns innan jag sökte till skolan....
Så det får jag väl skriva då!
 
Vi slutade redan kl. 12.30 körde hem men var interiktigt säker på hur och vad jag skulle göra så jag körde hem med en liten gastankning i Ängelholm. Försöker kolla upp tågtider och priser för att kunna tågpendla nu.
Tror det blir rätt bra, nära till stationen och skoltiderna var bättre och anpassade efter tågtiderna så det kommer bli bra. Praktik kommer vi ha redan i november, får se var jag hamnar då.
 
Hemma blev jag tokilsken på Rasmus, som satt och spela sitt trams på datorn, trots att han sagt till oss alla att han skulle jobba hela dagen, men det då visade sej var bara någon timme på kvällen i Hbg.
Ett brev som han skullat posta i en vecka och som kommer kosta honom 600kr om det inte blir postat,ligger kvar på köksbordet med en massa bortförklaringar. Hans plånbok är fortfarande borta, sängen obäddad, soporna som är hans jobb och som skulle sorterats i fredags ligger kvar i hallen.... och allt är mer eller mindre mitt fel, 
enligt Rasmus i alla fall.  
 
Christer sprang en liten runda medan jag gjorde kvällsmaten sedan blev vi sittandes mer eller mindre, tror vi fortfrande är trötta efter helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0