0

INSTRUKTÖR!

Fick städat undan en del men inte så mycket som jag skulle önskat....såklart! Christer jobbade hemifrån , för hans kund som han skulle besöka under dagen ringde och sa att han vabbade. Christer som fortfarande inte riktigt mår bra passade på att jobba undan här hemma då (och är väldigt nöjd nu i kväll för han har tydligen fått undan massor).  Jag ställde mej framför datorn och tränade in kvällens pass, PowerPump. Kl.17.10 ringde Helena från ÅFC och frågade om jag kunde tänka mej att hålla dubbelpass, för att båda X-fit-instruktörerna
var sjuka. Ja såklart, måste prova på nya saker och det har jag aldrig varit instruktör för.
Först ett bra PUMP-pass, tyckte jag själv i alla fall (rätt säker på att deltagarna också var nöjda) för det brände bra i de flesta musklerna under passets gång... Hann inte plocka undan mina saker utan gick direkt ner till X-fit-hörnan (Tack killar som plockade undan efter mej!!)
Negativa chins...
Tio övningar och 30sek, 10sek vila på varje station. De flesta deltagarna var vana så vi hjälptes åt att sätta ihop det. 2,5 varv blev det och de så trötta ut (Nästan jobbigare än det brukar, fick jag höra efteråt -GOTT!)
Repen MÅSTE vara med :)
Rätt så nöjd instruktör... :)
Dessutom så smygvägde jag mej och har blivit av med två kg än så länge och det på bara 4 dagar- känns bra!!
Nu ska jag smyga ner i sängen, kanske Ruzzla lite och sedan sova gott!
 
Tack för idag alla träningsmänniskor! :)
/L8 <3

Kommentera här: