0

Harrys....

Först en härlig morgonrunda...eller härlig och härlig.... sällskapet var mycket bra och det regnade inte så mycket och knappt blåste det i heller, men många vindfällen och framför allt knäckta  träd överallt där vi gick vi sju.
Frukost hos Paul & Ann, och denna gången var det med bröd(som Conny&Lena bjöd på) och inga diet-restriktioner!
Efter frukost körde vi och hämtade hallonblad och sedan satt vi vid våra datorer och jobbade till långt ut på eftermiddagen. Spelade kort med två hemmavarande barn och sedan åt vi kvällsmat.
 
Efter maten hoppade Christer och jag i plurret och myste med vars en öl.
Bestämde oss för att åka in till stan för att dansa! :)
Vi tog 21-tåget en irish på Marina (Bishops?), sedan inom Cardinal för att (kissa) gå in och sitta i baren så länge men de öppnade inte förrän kl.00..... Vi gick upp till KOL, kändes väldigt inne för människor i vår ålder och lite yngre, men inte speciellt mysigt. Vi drack en mojito där och sedan gick vi ner till Harrys... Där stannade vi resten av natten.
Trevlig julbelysning
Christer lärde mej att spela
 21? eller Black jack? I vilket fall så förlorade han 250 kr och jag vann 270kr.... Kändes bra! Och så dansade vi!!
Och skrattade hur mycket som helst, men herre gud!! ....ibland undrar man vilken sten, människor som kommit från olika julbord, krupit upp ifrån... I vilket fall så hade vi väldigt trevligt tillsammans och vid 03 kom Dana in och hämtade oss tillsammans med Billy. Vi gav skjuts till Daniel,också från Kvidinge. Tack älskade make för en skitrolig kväll - du är bara bäst!

Kommentera här: