0

Julfika...

En trött morgon så morgonpromenaden fick Tekla tillsammans med Christer. Jag körde Lucas till skolan och sedan åkte jag till Halmstad med Sofie. Vi hade Evidens med Anders.
Han drog in på rasterna så det blev en kort "bensträckare" och en kort lunch. Åt kycklingrester och köpte skumtomtar till julfikan med de anda i klassen. När vi slutat lektionen, (så kom Jenny med sin lille kille på 3mån. Jenny gick i vår klass första året) och de andra började fika glögg och olika kakor/godis så gick jag iväg och handlade julklappar. Inte så intresserad av att "fika" När jag kom tillbaka så drack jag en kopp av mitt medhavda kaffe och åt några skumtomtar. Packde ihop och efter ett tag körde vi hem.
JULLOV!!!   Förutom en hemtenta. Men när jag kom hem så satte jag mig en stund framför tvn för att vänta hem Christer.
Reign, tänker lite på Angelique-böckerna. Får se om det är något att lägga tid på.
Christer och jag har börjat titta på denna serien. En Marvell och än så länge i mitt tycke!
....  NÄ, den bilden lägger jag inte ut!!!
Vi gick 4,5kms rundan tillsammans med Lena & Conny. Hämtade hem Dana som gick v.s.o på Hemtjänst Centrum i Klippan, hon slutade 22.00. Flera av de gamla tanterna frågade efter Rasmus när de fått reda på att Dana var hans lillasyster och Dana fick uppfattningen av att han var omtyckt och saknad där. Kul att höra och veta! :)
 

Kommentera här: