0

En sån dag.....

Det blev en kortare morgonpromenad i regnet i morse.. Körde själv till Halmstad efter de andra morgonbestyren.  
Hade föreläsning av Nisse Berglund. Lätt att förstå och väldigt väldigt intressant!! Uppriktigt mycket ledsen när jag behövde lämna föreläsningen redan 11.40....
Fick redan på av Eva att jag ska komplettera lite på mitt psykiatriarbete (så kommer jag nog upp i VG-nivå på det arbetet.)
Körde raka vägen ner till Helsingborg och under tiden pratade jag både med studierektorn på Björnekulla och med Lucas....    INTE NÖJD! Mötte upp Luas på Knutpunkten, körde tillsammans till sjukhuset för att kolla Lucas ögon och speciellt starren. Den hade ändrats lite och närmar sig op, men vi drar ut på det så länge det går.
Under tiden ringde Björnekullas rektor och jag fick reda på att vi skulle ha möte på skolan kl.16.  Där gick mina planer i stöpet!! Dubbeltanka och köpte lunch/kvällsmat till Lucas på McD. Inom Väla, för Lucas hade bara idrottskläder på sig efter en volleybollturnering de haft på skolan under förmiddagen. Lucas lag/klass förlorade finalen, så vi köpte en skjorta och byxor till honom.
Men inga fotbollsstrumpor till Dana , för de var slut. Tillbaka ut i bilen. Lucas bytte om iden medan jag var inne på systemet och handlade vin till helgen. Flower team för att köpa ljung till Danas balkonglåda, lös-blommor för arrangemang till helgen och en murgröna till Lucas. Sedan körde vi direkt till Björnekulla, där vi satt i möte med två rektorer, fyra elever och sex föräldrar. Hoppas det blir bättre och de(eleverna) lärt sig något. Tillbaka till maxi (där det var vägarbete med trafikljus som var sönder och endast rött ljus på den sidan vi stod, men körde för första gången genom Ecophone och förbi den långa, långa bilkön!  Handlade mat tillsammans och hemma så hjälptes vi åt att packa in och packa upp. Dana var hemma framför tvn och vilade sig efter skolan och innan träningen tillsammans med skolböckerna. Åt lite keso med tonfisk, vilade i tio minuter, satte nya stearinljus i kristallkronan. Bytte till träningskläder och körde till Åstorp, Pilates på schemat tillsammans med Ann.
med bollar denna gången!
Riktigt skönt och jobbigt på ett annorlunda sätt. Hem och fixade lite innan jag satte mej och skrev klart och skickade in KBTn. SÅ skönt att få iväg den också!
En liten kisserunda med Tekla innan jag kryper ner med nya KBT-boken och läser läxan innan jag somnar.
Fullspäckad dag- tur att det fanns en del positiva saker idag oxå!

Kommentera här: