0

Sommarfest-planering

 
Inte piggast när jag vaknade med mådde inte heller dåligt,  var bara trött! Lämnade Dana i Klippan där hon spelade innebandymatch, Lucas tog tåget till Hbg och gick på mässa i dessa kläder...
Rasmus &Karro var hemma men åkte in till stan lite senare för att gå på bio.
 Gav en 1,5hs massage på förmiddagen. Hämtade Dana igen, överlycklig  för hon fått spela innebandy, fastän de förlorade.Christer och Per var i stugan och slängde saker på tippen. Gick en runda med Tekla, badade min mobil (!! och därför har jag inga bilder) och började förbereda mej för kvällen. Vid 17.40 körde vi till Klippan för att hämta upp Andreas & Maria och tillsammans åkte vi till Ann-Charlotte & Mats mellan Ljungbyhed och Riseberga. Stina&Magnus, Sussie&Martin och de alla var de som gick av fest-planeringen. Christer&jag, Marie&Magnus, Annika&Roy (även Siv&Kent, men de var inte med denna kvällen) gick på Sommarfest-planeringen - fantastiskt roligt och jag ser verkligen fram emot att planera denna fest i nästan ett helt år framöver och framför allt detta trevliga, roliga OCH tystlåtna sällskap!!!
(Lånat bilden av Annika) Så mycket god mat, massor av dricka(även om jag inte drack mer än vatten) och många många skratt under kvällen!
TACK än en gång till er alla!!
Körde hem vid 01 och en timme senare var vi i säng.

Kommentera här: