0

PINCHOS

 
 
Vanlig tid till skolan efter morgonrundan. Mångkulturalitet och olika redovisningar
 
Min redovisning var om sexualundervisning. Hur viktigt det är i hela världen.
Lika viktigt för våra unga att avdramatisera det och förklara vad det innebär med ömsesidig respekt för den man ska/vill ha sex med. Viktigt med kondomer över hela världen och viktigt för unga flickor att lära  sig hur barn blir till och hur de ska skydda sig för att inte bli det.
Körde hem vid 14.50 , köpte tulpaner på BGs och en flaska vitt på systemet. Körde hem och bytte om till träningskläder och körde vidare till Ljungbyhed där det äntligen var boxning igen!!
Som jag saknat det, och så skönt det var att svettas, kicka och slå av sig ordentligt igen.
Så här glada blir vi båda!
Körde snabbt hem och duschade bytte om igen men nu till festkläder. Dana och Lucas tillsammans körde in mig till Helsingborg. Hämtade upp Åsa och körde ner oss två till stan. Dana och Lucas fortsatte till Ängelholm där de hämtade upp storebror på flygplatsen och sedan åt de tre på McD tillsammans.
Åsa och jag gick till Pinchos där jag bokade bord för en vecka sedan.
Ett mysigt ställe, och ett annorlunda upplägg med en app som man beställer och betalar med.
Maten var väldigt god!
Små tapasrätter kycklingspett, baconinlindad dadel, sötpotatispommes, getost och rödbetor(det var faktiskt inte jättegott där),vitlöksbröd, mozzarella/pesto meltzer och manchegopinne.
delade ett flaska vitt till det
bardisken där man själv hämtade upp sin mat.
vars en moijito till efterrätt
En trevlig kväll som vi avslutade på Knutpunkten där vi drack vars en öl innan jag tog tåget hem och Åsa tog taxi eller buss hem till sig. Pratade med (Kalles) Bodil från Röstånga.  När jag kom hem så diskade jag undan och fixade till lite innan jag gick och la mej vid 01 tiden.

Kommentera här: