0

Salal, balklänning och alger

 
 
 
 
 
Idag krävdes det stor övertalningsförmåga att gå upp, gå ut och köra till Klippan....
Kallt som tusan, men vi kom runt våra 3km och jag satte mig i bilen och nästan hela vägen till badhuset tänkte jag  - hoppas det är stängt och jag har missuppfattat datumen... fast jag försökte och ansträngde mig att tänka - efteråt kommer jag vara så nöjd - bara kör på nu!
Jag kom in och jag simmade mina 1000meter - och jag var så nöjd efteråt!
Köpte frallor på Hjärtat och det var min sista brödfrukost på länge! +4kg över jullovet - inte så nöjd med det, däremot, så jag gick ner 8kg sedan i somras och gick upp fyra av dem på någon vecka bara. Inte värt det!
Vilade till mig en liten stund i soffan innan jag och Dana körde till Helsingborg (väckte Lucas som behöver vända rätt på sitt dygn igen).
Letade balklänning på ANINA i stan. Vi hittade en jättefin till slut!
Efter Anina så körde vi ner och köpte alggräs till sushi(miso-soppan), lite bläckfisksnacks och räkor till sushi.
Till Väla för att fika men där var för mycket folk så vi körde till Flowerteam för att köpa Salal till Christers pinnar.
Familia där vi fikade /åt lunch
Danas lite onyttigt...
Mitt, inte mycket men lite nyttigare...
Fjöran!!
Köpte lite mat på Maxi. Blev bestämt efter några samtal att jag ska jobba tre nätter nu i de närmsta., på Trappan. Vi körde inom Gymmet och bokade visningstid till mig, på hemvägen. Hemma så packade jag upp matvarorna, diskade . Dana körde till gymmet för att träna själv. Rasmus hade kommit hem och Lucas.... hade samlat ihop soporna men sedan fastnade de i hallen.

Kommentera här: