0

Sojourner Truth

Vaknade tidigt på Trappan men det var så kallt i rummet att jag stannade kvar några minuter fr länge under täcket - så länge att jag hoppade över min yoga och meditation, men inte värre än så. Senare kom jag på att det var extra kallt för att balkongdörren inte var riktig stängd! I denna kylan!? Åt lite yoghurt till frukost ett par koppar kaffe och sedan körde jag till Halmstad själv för att Sofie låg nerbäddad.
promenad till skolan
En klok kvinna!! Min idol!
Multikulti och sedan klassråd med rektor G-I
Tillbaka till bilen vid 15, tankade gas och köpte kaffe på OKQ8.
Lastade ur bilen hemma och sedan körde jag mot Helsingborg. Köpte present till Karro
(glömde innan i vecka)en vinkaraff med serveringsskålar i glas och med ek.. Vidare ner i stan
Älskar ljuset inne i city!!
Hämtade upp Rasmus och Karro på Knutpunkten och körde hem.
 Lucas och Christer satt i bubbelbadet efter en löprunda. Städade massagerummet och packade väskan för natten. Duschade och åt kvällsmat tillsammans med alla utom Dana som jobbade kvällen till 22.
Lucas nakensnöängel
Efter kvällsmaten så körde jag till Helsingborg igen och jobbade natten igen. Sov ihop med Ellinor.
Planering.... Ska massera i morgon så klorna måste filas ner en hel del!
Älskar att komma till ett jobb där två-tre personal ropar Hej!, ger mig ett stort leende och en bamsekram och direkt efter det hör jag -LOTTA!! :D tjugo fler leenden och kramar - man kan inte annat än att bli  lycklig när man kommer till ett sådant jobb! Killarna är helt underbara och vi tränade svenska månader på whiteboardtavlan och kollade film medan jag filade ner mina naglar. Klockan 01.15 var det helt tyst i hela huset och alla killarna låg i sina sängar! Så nimt, så kul och underbart arbete!

Kommentera här: