0

Halvvägs

Halva rummet är målat två gånger nu och jag ska flytta över samtidigt som jag kastar vidare, rengör och sorterar sakerna innan de kommer på sin rätta plats. Känns riktigt skönt och jag är nöjd med mitt målande!
Målar samtidigt som jag lyssnar på Sofie Sarenbrandts bok: Tiggaren. Läste Visningen förra året och tycker att hon skriver spännande böcker.
 
Är det bara jag som lider av spammail nu? Jag har inte haft så många sådana innan men på min telia-adress får jag "märkliga" mail flera gånger i veckan, och ha fått det de sista veckorna. Tycker inte alls om det!
Var inne på telias sidor på nätet oh där står det bara att det kan förekomma och hur de ev. ser ut då. De skriver inte hur man löser problemet med dem... Är inte alls sugen på att få virus i datorn/mobilen, och då har jag ändå ingen livsviktigt där just nu. Har ni det problemet, eller märkt av att det blivit värre den sista tiden?
 
Hämtade  Dana i Klippan, lämnade Christer och Mark i Helsingborg där de skulle ut med kunder och efter det så veckohandlade jag på maxi i Hyllinge. Lucas och jag åt hamburgare till vällsmat (tack och lov för vår gasplatta, så vi kan göra någon mat här utan fritös och grill!), sedan somnade jag till SYTYCD (då är jag trött!!) Gick upp och la mig och en timme senare köde jag till Helsingborg igen.
Hämtade killarna, lämnade Mark hemma tankade bilen och sedan direkt i säng igen!
Vilken fantastisk fullmåne vi har nu!

Kommentera här: