One world trade center

De här bilderna är alltså från Ohlströms. Tack för dem, ni!♥
Vi tog oss från Little Italy till "One world trade center" , byggnaden de byggde upp efter "Twin towers". Sist vi var här i New York så satte de på spiran på denna byggnaden vilket då gjorde den till den högsta byggnaden på norra halvklotet!
Vi nästan snubblade över biljetterna och gick förbi den långa kön och kom upp med skräckblandad förtjusning (det tog mindre än en minut att ta hissen upp alla dessa 104 våningar!) och där fick vi denna fantastiska utsikt!!
Det närmsta jag kom Frihetsgudinnan även denna gången ,vilket endast betyder att jag kommer att åka hit fler gånger (och jag längtar redan till nästa gång!)
Ground zero-fontänen ovanifrån
och från markplan...
Ett vackert monument efter detta fruktansvärda dåd.
Här delade vi upp oss. Karro & Rasmus åkte iväg för att shoppa, vilket även de yngre skulle göra men de hängde på oss vuxna en liten bit till. När vi sedan äntligen hittade en bar så lämnade ungdomarna oss.
---så fick vi äntligen vars en öl! Vet inte riktigt varför de ser så allvarliga ut...
och lite snacks. Till sist fick vi en...
Cosmopolitan - en riktigt god sådan!
Adele hade spelning på Madison square garden på kvällen så det var fullt av stora, fina, häftiga bila med kändisar överallt, men den vi fick se på riktigt nära håll var Matt Damon.
Härifrån tog vi taxi alla åtta tillbaka till hotellet, där ungdomarna gick upp på rummet och vi vuxna gick till "Amsterdam" för ännu en öl. Det blev avslutningen på en sagolik dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0