0

Mot Stockholm

Vi följde Stockholm och utvecklingen av attacken för att vi skulle upp över helgen. I vanliga fall kör vi "alltid" upp på fredagseftermiddagen för att vara uppe så länge som möjligt men denna gången behvde jag vara hemma och landa efter arbetsveckan och därför valde vi att köra upp på lördagsmorgonen. Precis so fredagen fortsate jag att tapaa, snubbla, missa och vara allmänt kass.... Arg som ett bi innan vi kom iväg. Fast jag hade bestämt att det var jag som skulle köra hela vägen upp och så blev det för att inte missa allt denna dagen.
Skulle köpa champagne och det blev i Nyköping, Christer sparang i på gågatan /gallerian medan jag väntade en bit bort. Tanken var att vi skulle äta i Nyköping också men där var inget som var lämpligt för oss så vi fortsatte upp mot Sthlm. Stannade vid Sillekrog, men på den vägkrogen vågade vi inte äta - ofräscht. kulle ta en korv på macken istället - något som var lättare sagt än gjort... till slut fick vi vars en kokt i bröd - tråkigast möjliga! Köpte med bullar till fikan.
Vi körde inom Rasmus och Karro i dears nya lägenhet. Så skönt att få krama om dem båda. Är tacksam för att de mår bra (även om Rasmus skadat sin rygg under övningen i Arvidsjaur). Karrovar inne i C när attacken skedde och om inte kommit med Pendeln hade varit inne på Åhlens vid tillfället...
En jättefin, ny och fräsch lägenhet, mycket större en deras förra boplats! Förstår att de trivs där!
Lämnade en utekruka till deras lill altan och ett kastanjevin (grön växt). påslakan som var en försenad fdelsedagspresent till Karro. 
Vi satt och pratade en stund och sedan fortsatte vi in i Stockholm.... kommer mer om det senare i kväll.
 
Ha en fantastisk dag!
 
 

Kommentera här: