0

Tulpanträd

En riktig skaldjursfest hade vi, Christer, Morgan och jag
innan dess en svampmacka
 
SÅÅÅ GOTT!
Dagen efter var vi inte pigga alls och jag var nog mest påverkad och efter att vi snackat ihop oss kom vifram till att vinet vi drack i går(det var vitt och när killarna drack kaffegök, drack jag det vinet), ett väldigt sött, vitt, men förmodligen något som inte var riktigt bra för den huvudvärken jag hade hela dagen var olidlig! Dröjde många timmar innan jag blev smärtfri! Sen blev jag lite lullig och glad!
Mitt tvätta taket-projekt kom lite efter pga huvudvärken
Christer jobbade på bra ändå
Eldade upp mängder med skräp från såghuset
Det syns tydligt(för mig i alla fall) var det är tvättat, och nu när det är stängt hoppas vi att det inte blir så smutsigt på så kort tid som det blivit innan.
Lyxigt till kvällsmat denna dagen också
Njöt vid elden på kvällen mellan regnskurarna
Söndagmorgon läste jag ut boken med Mia Törnblom som jag läst om. Fick äntligen tvättat klart taket och städat i uterummet - riktigt härligt och ska bli kul att återinviga det nästa helg!
Körde hem, åt mat i bilen och när vi kommit hem så bytte jag till träningskläder och körde till Klippan för att hålla ett boxningspass, men där var inga deltagare(!?) så jag körde hem igen. Pratade med Maria på vägen och planerade nästa träff. Följde med Christertill Kalle & Lena för att lära oss mer om orangeri.
mysigt med en bäck genom trädgården ... funderar nu på var jag ska ha vår bäck.
Ett Tulpan träd!
Blodbjörk - har inte sett det innan men känner att jag måste också ha ett sådant träd!
Mer "Save our day"-fix innan jag håller kväll men min käre man.
Dana har varit nere i Malmö fred-sön på "Big slap" House-festival, och nu har hon kört till Perstorp för att jobba sin sista kväll där.
 

Kommentera här: