0

"K 24"

Det är ingen diet...
det är ingen bantningskur...
det är ingen detox...
det är ingen quickfix
 
 
Men det kan hjälpa dig att
Kickstarta 2018 med nya bättre vanor
för det är precis vad det är en KICKSTART
Jag kommer själv att starta den 8 Januari 2018, med först en C9 för att direkt efter fortsätta med F15 (Advanced)
Så det blir en K24 (mitt egna påhitt) och det står för "Kanon efter 24 dagar" för precis så kommer jag att känna mig - kanon! Jag vill gärna ha sällskap, mångas sällskap!!
Min plan är att alla som efter jul och nyår känner att de behöver kickstarta sig själv igen och kanske behöver börja med ett hälsosammare liv, hör av sig till mig, och beställer vilken/vilka box/ar man är sugen på.(se nedan)
Tänk på att det sägs ta 21 dagar för oss att få in en bra vana...
Jag startar upp en sluten fb-grupp för alla som köper av mig, där vi kan komma med tips, peppa varandra, be om råd, kräka av sig om det skulle kännas tufft en stund, men främst vara ett stöd för varandra och ha roligt under tiden. 
Jag stoppar med och bjuder på, så alla får en vattenflaska och shaker samt smakprov på både "Forever Aloe2go" och "Forever PRO X²". MEN då behöver ni beställa av mig innan torsdagen den 28 december. Så att vi säkert hinner få hem produkterna i tid till vår start.
Här nedan kommer en presentation av de olika boxarna och smakproverna som kommer att ingå denna gången. Det finns i både choklad- och vaniljsmak.
 

C9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt hälsosammare jag.

För vem?

För alla som vill ta steget mot en hälsosammare livsstil. Med C9 får du tydliga instruktioner och alla verktyg du behöver för att lyckas. Paketet passar alla vuxna människor som vill ha en förändring, men som behöver en välvillig spark i baken för att komma igång.

Du får:

  • lära dig att lägga om din kost

  • lära dig hur du kommer igång med din träning

  • lära dig att undvika fallgropar efter vägen

  • ett komplett program, inklusive utvalda kosttillskott för din nya livsstil

Så funkar det

Med C9 tar du det första steget mot att etablera livslånga vanor som kommer hjälpa dig att uppnå varaktig viktkontroll – på bara nio dagar. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig alla verktyg du behöver för att starta din förändring i dag. I paketet ingår utvalda kosttillskott som stöttar din nya livsstil, du får en tydlig handbok som steg för steg guidar och peppar dig hela vägen igenom programmet. En praktisk shaker och ett måttband ingår också.

"Min erfarenhet av C9 är att för mig är det perfekt när jag känner att jag tappat min motivation eller känner mig lite "degigare" än vanligt. Då har jag kört på i nio dagar och mår så mycket bättre efteråt. Framför allt så känner jag mig mer motiverad att fortsätta äta bättre och hålla fast vid min träning. /L8"

F15 består av tre kompletta kost- och träningsprogram för dig som vill förändra din livsstil. Här får du lära dig vad du ska äta, hur du ska träna – och hur du undviker fallgropar efter vägen. F15 Beginner är det första steget, perfekt för dig som vill komma igång.

 För vem?

Visste du att 4 av 10 svenskar vill träna mer*? F15 Beginner passar alla vuxna människor som precis har påbörjat, eller som vill påbörja, en mer aktiv livsstil. Perfekt för dig behöver hjälp med att komma igång med din träning och som vill ha råd om hur du ska tänka kring kost och motion för att skapa permanenta livsstilsförändringar – och kunna mäta och följa upp dina resultat.

*YouGov Food & Health 2017

 

F15 Intermediate är den andra delen, perfekt för dig som vill komma ett steg vidare.

För vem?

F15 Intermediate passar för alla vuxna människor som rör på sig regelbundet men som vill ta sig till nästa nivå, eller som rör på sig ibland men som vill träna mer. Perfekt för dig som vill få hjälp med att strukturera upp din kost, din träning, få koll på kroppsmått och vikt för att nå dina mål. Du får också lära dig mer om hur du gör din aktiva livsstil till en naturlig del av din vardag.

F15 ADVANCED VANILLA

Toppa formen med nya utmaningar

F15 består av tre kompletta kost- och träningsprogram för dig som vill förändra din livsstil. Här får du lära dig vad du ska äta, hur du ska träna – och hur du undviker fallgropar efter vägen. F15 Advanced är den tredje delen, perfekt för dig som söker utmanande träning eller vill utveckla din aktiva livsstil.

För vem?

F15 Advanced passar alla vuxna människor som tränar regelbundet och är i god form. Perfekt för dig som söker nya, tuffare utmaningar och vill få mer ingående kunskap om kost, träning och hur du utvecklar din aktiva livsstil ytterligare.

Du får:

  • ett komplett program, inklusive utvalda kosttillskott för din nya livsstil

  • hjälp med att finjustera din kost

  • utmanande träning som toppar formen

  • en djupare kunskap i hur kost, träning och hälsa hänger ihop och påverkar dina resultat

Så funkar det

Paketet innehåller noggrant utvalda produkter och en tydlig handbok som leder dig genom programmet. Programmet är uppdelat i två etapper, där varje etapp är 15 dagar. Om du vill köra båda etapperna behöver du komplettera ditt produktförråd med 2 st. Forever Aloe Vera Gel ™, sedan är det bara att köra vidare. Här finns ett tufft träningsschema som både hjälper dig att bygga muskler och förbättra din kondition. Du får tips på hur du uppnår bästa resultat utefter dina förutsättningar och ett tydligt sätt att hålla koll på dina framsteg. Dessutom får du goda, hälsosamma recept och fördjupad kunskap om kost, till exempel hur du kan anpassa din kost efter din kroppstyp.

 
 

FOREVER ALOE2GO™

Färdig att dricka, när som helst – och var som helst

Uppfriskande dryck som kombinerar vår finaste Forever Aloe Vera Gel™ med det fruktiga innehållet i Forever Pomesteen Power™ av juice från granatäpple, päron, mangostan, hallon, björnbär och blåbär.

 För vem?

Forever Aloe2Go™ passar alla som vill ha ett kosttillskott med Aloe vera nära till hands. Den trivs lika bra i gymväskan som i handväskan eller businessportföljen. Kanske har du provat Forever Aloe Vera Gel™, men är sugen på en lite fruktigare smak? Eller kanske har du provat någon hudvårdsprodukt med Aloe vera tidigare och är nyfiken på Aloe vera som kosttillskott? Du är i gott sällskap.

 

FOREVER PRO X² CINNAMON

Sugen på ett snabbt, gott och lite nyttigare mellanmål? Eller ett extra proteintillskott i samband med träningen? Prova Forever PRO X². Vår läckra gluten- och sockerfria proteinbar finns i två olika smaker; kanel och choklad (art nr 519P). Det höga proteininnehållet, 15 g per bar, ger en bra mättnadskänsla trots att en bar inte innehåller mer än 150 kcal.

Forever PRO X² Cinnamon bjuder på härliga smaker av kanel och vit choklad. Proteininnehållet består av en blandning av högkvalitativt vassle- och sojaprotein, speciellt framtagen för denna produkt. Forever PRO X² innehåller dessutom 2 gram fibrer per bar.

Tack vara sitt höga proteininnehåll ger Forever PRO X² en mättnadskänsla som varar. Den smidiga storleken gör den till en lagom portion, och den är enkel att alltid ha med sig, såväl till gymmet som i handväskan. Eller varför inte ha ett lager i skrivbordslådan att ta till när eftermiddagens godissug sätter in?

PRO X² behöver inte kylförvaras.

 

Känns detta rätt för dig? Är du lika sugen som jag på att 2018 kommer vara ett sundare (läs: lättare, roligare, mer aktivt, och nyttigare) år? Ring mig på 0709695022 eller kontakta mig på det sätt som är lättast för dig. /L8

Kommentera här: