Nackmassage

Började dagen med att köra till Åstorp och sola, om hem och åt frukost med Christer. Körde till Klippan och höll Retro-passet och det blev mycket bättre denna gången och jag märker verkligen vilken skillnad det är på passen. Det jag kört nu i flera veckor är et väldigt försiktigt pass så jag hoppas nästa som kommer nu i början av Mars är tuffare. Men sen och andra sidan har jag behövt att komma in i det lite lugnt, med tanke på hur otränad jag var i början. 
Christer fick en nackmassage när jag kom hem och han kommit hem efter sin löprunda. Lite städ och matfix med skidor på tv mellan varven under lördagen.
 
 

räksallad

Härligt med riktig snö och lite vinter.
Fredagen sprang förbi med några olika möten och planering inför nästa vecka, Dessutom skrev jag och fick skickat ut denna veckans veckobrev i rätt tid. 
Räksallad till lunch
Precis när jag kommit hem så ringde min chef om ett litet bekymmer som vi behöver ta tag i nästa vecka.
Hemma så åt vi honungsvitkål och spareribbs till kvällsmat. Tror klockan hann bli halv tio innan vi gick och la oss. Lucas var på fest i Åstorp och sov över där.

Worldfitnessdancemaraton

Genomgång av semestervikarier under förmiddagen och vi skulle egentligen fixat i lokalen men med tanke på att vi ska köra igång med lapscare på måndag så gick Josefines  tid, kraft och energi tilll det medan  jag försökte hitta något eget system på kontoret. Åt lite snabbt och lätt hemma innan jag hämtade Ann och vi krde till Ängelholm
Efter ett svettigt och härligt worldfitnessdansmaraton


Imorgon....

Återkommer med nya bilder och annat i morgon.
 

Bada med elefanter

En härlig bild på en nöjd Dana!
En morgon med combat på datorn, lite senare på jobbet var där inte förrän vid 07. Flera möten under hela dagen och det kändes som flera framsteg på olika håll.
Var nere på pizzerian och hämtade en Grisk sallad till lunch (samtidigt som jag fixade med musiklistan till kvällen. En mycket god och fräsch salla (blivit så sugen på den när Emma ätt sin ett par gånger.
Körde direkt hem efter jobbet för att byta om till träningskläder och att hämta musikskivorna till Klippan. Höll "mitt" Retro-pass på Nordic Wellness i Klippan. Några ställen där jag glömt "takten", men kom in i det rätt snabbt igen. Älskar både musik och koreografi till Blade, Phoenix och The Black Pearl. 
Christer hade gjort en god wok till kvällsmat och efter den duschade jag och sen började vi itta på en ny serie.
"Breakout boys" tror jag den heter,
 
 
 

Spinning

Hoppade över promenaden och satte mig för att träna in Combatpasset till onsdagkväll.
Var på jobbet 07.50, var med på morgonmöten och fixade på kontoret. Möte med Larm-gruppen, hade
en snabb lunch och sedan till Kommunhuset för ett VoOLedningsmöte
 
Körde hem 16.30  Åt lite snabbt bytte om och var tveksam länge om jag skulle ge mig iväg för att träna.
Jag kom iväg och jag cyklade i 45 min 
Ett genomsvettigt pass med Roland som instruktör!
Kommer nog att cykla fler gånger men roligt blir det inte om än effektiv träning.
En kopp med "Gräddrabarber"-te från Gerdas på Eurostop i Halmstad


Monday...

Skönt att komma ut på morgonen och Kaninjägaren är så spännande att lyssna på nu! Kanske lite för spännande när man går själv i mörkret...
Lämnade huset efter Christer och Lucas, som båda körde och jobbade i Eket.
Jag satte igång med mitt arkivarbete efter morgonmötena och blev nästan klar innan förre chefen kom och uppdaterade mig inför lönesättningen. På eftermiddagen så hade jag möte med nattpersonalen - trevligt att träffa dem ordentligt också! Tyvärr kommer det att ta tid innan jag hinner förlja med dem på natten, men det kommer. Lämnade arbetet efter jag fixat lite och kände mig smånöjd. 
Jag försöker vara tydlig att denna förändringen som kommer att genomföras på arbetet kommer vi få ge ett år ungefär innan vi kan tycka för mycket. Efter de två-tre första veckorna hade jag ändå i mitt huvud att det jag skulle göra skulle bara ta två månader och blev rätt stressad, lite frustrerad och trött.... Men tack och lov kom jag på att året gäller mig också så jag saktade ner tankegången och bestämde mig för att ta en sak i taget för att inte bränna ut mig och allt annat på en gång. Nu har personal-arkivet blivit klart och det finns akter för alla i personalen! Nästa projekt för mig blir vårdtagar-arkivet sen har jag en bra grund att stå på, för på det viset lär jag mig namnen bra och vet efter hand vilka vi pratar om och det är en skön känsla. Jag vill ju att det ska bli riktigt bra och alla ska känna sig stolta över arbetet vi gör och över hemtjänsten i Perstorp!
 
Screenshot efter Karros snap. Rasmus var med/gick högvakten i helgen, men han hade informerat om att han inte skulle synas så mycket, och enligt Karro så såg hon bara honom på permissionen. Stilig var han i alla fall!Och så lite bilder från tjejerna i Thailand
 
 
 
Hahaha


Retropass i combat

Igår skrev jag ner lite kloka tanka om mig själv men de försvann för att något blev fel på blogg-sidan så jag surar lite för det och så har jag såklart glömt vad jag skrev... när det är på pränt kan huvudet släppa det!
Här har jag suttit nästan hela dagen, för at få ihop ett Retropass till på onsdag. Egentligen är det inte så svårt men när tekniken inte fungerar som den ska blir det jobbigt och tråkigt!
Men till slut behövde jag komma ut!!
En snabb runda 
En hel massa flyttfåglar kom... eller stack!
Körde till Åstorp och skaffade lite färg på kroppen - hoppas att prickarna om än inte försvinner så blir det åtminstone mindre synliga med färg på huden.
Fondue till kvällsmat (nästbästa!)och efter det så
Hoppade vi i badet
Riktigt skönt och avkopplande. Nu är jag klar och har nymålade tånaglar!
Dags att sova!
Ser fram emot en ny intensiv vecka!

Ledig och skön lördag

Lördgamorgon körde Christer och jag upp till stugan för att kolla till den efter inbrottet. Men först något lite roligare där:
Britt-Mare och Per har rensat lite mer i garaget
 
inifrån...
Men så till det tråkiga
Båda fönster i dörrarna var sönderslagna
fönstret vid sidan om dörren
dammen och isen var sig lik...
vår låda i kylen med öl och cider var borta
vedkorgen var stulen???
 
Åh så tråkigt det är, massa extrajobb, även om Britt-Marie och Per var snälla och städa innan vi kom upp dit.
 
Vi körde inom Morgan och sa hej, och kollade läget innan vi körde in till Eurostop för att köpa lite bubbel till kvällen.
Var en ceasarsallad på Espresson house innan vi körde hem 
Gick en liten runda på eftermiddagen och då hade vi tur och mötte trevligt folk på vägen...
Och då fick vi vars en heisse!!
Hemma igen så satte jag mig och läste ett tag och efter någon timme så satte Christer och Lucas igång med kvällsmaten
 
 
Bästa kvällsmaten!
Vi såg en film på kvällen och la oss vid 23. Lucas kom hem med sovgäst(han frågade innan)

Dansglädje!

Klockan 06.45 var jag på jobbet och var med på morgonmötet, surade lite på Procapita, och fortsatte i akrivet.
Förmiddagsfka med de andra OC, samordnare och planerare. Hade en del samtal med medarbetarna (både bra och mindre bra) under förmiddagen och när klockan var 12.15 så kom Åsa och Ingrid (Lapscare) och räddade mig till lunch.
Åt på stationen. Under tiden svarade jag i mobilen flera gånger och när ett av samtalen började gå sjukdom och tarmar, kände jag att det var inget jag ville prata om vid min lunch, så det fick jag avbryta så snabbt jag kunde.
Hade ett två timmars möte på eftermiddagen, sedan kom en massa annat upp (känns som en vanlig fredagseftermiddag nu...) som behövdes lösas innan jag kunde gå hem 16.24 och då körde jag direkt till Åstorp (och pratade med pappa och Kristina under tiden) och plockade upp Ann för att sedan fortsätta till Ängelholm.
Invigde min nya danströja. Hanna var instruktör och det var ett fantastiskt ös och mycket dansglädje
Vid något tillfälle pumpade mitt hjärta så hårt så jag tänkte - Dör jag nu så dör jag lycklig!
Lämnade Ann hemma och körde hem och duchade. Christer fixade räksallad till mig och pizza till killarna.
Ett glas vitt till och sedan somnade jag i soffan...
Hälsning från Stockholm
Hälsning från Thailand

Frontalkrock?

Skulle hämtat Lucas på natten, de hade "After ski" fest innan sportlovet i Klöva hallar (fast han trodde själv att det var i Gråmanstorp). Vaknade med ett ryck klockan 03 och trdde jag missat när Lucas ringt, men det hade han inte så jag messade om han ville bli hämtad. Han svarade direkt att de skulle städa klart först efter festen. Klockan 03.30 gick jag upp och tänkte att det inte var lönt att ligga vaken och vänta. Då skickar han att han fick skjuts av Simon (Tack snälla Simon!)hem. Var tidigt på jobbet! En intervju, möte men mest fixa i arkiven, vill och behöver så väl få ordning och struktur i röran, SEN kan jag ta tag i det viktiga frågorna på riktigt.
Körde hem, enormt trött, så jag tog en pn på 15 min sen fick jag mackor av min käre make som varit hemma och sjuk för första gången på detta arbetet.
Åt mackorna och körde till Klippan
från dessa
till dessa. Körde hem och bytte till träningskläder och körde vidare till Ängelholm.
På vägen till Ängelholm i höjd med Höja, mötte jag en bil på min väghalva och när det var ca 10 meter mellan oss så svängde bilen av till sin egna väghalva, men fy vilken puls jag hade då! Jag hann tänka mycket, tvärnitade, och var en halv sekund från att köra ner i diket sidan av vägen och hoppas på att där inte stod någon människa. Bilen jag mötte kom i hög fart och det både regnade och var dimmigt, jag tror idioten satt och messade. Va t.o.m lite skärrad när jag kom fram till Jossamikas - men de rådde dansen bot på! 
Ett danspass med Josse! Ett riktigt bra pass och jag var så nöjd nä jag köde hem igen...och trött!

Längtar!

Jodå, nu längtar jag efter en veckas semester!
Hotel där vi kommer att bo, och typ granne med hotellet ligger...
...en champagnehütte! Kan det bli bättre??
Massor av skidåkning
massor av Aprés ski
Dessutom med bästa sällskapet!
LÄNGTAR!!

Att göra-lista

 När klockan ringde i morse, tänkte jag bara "Jo, säkert!" och stängde av den direkt, inte ork och läge att studsa upp och ut och gå i kylan inte. Utan frukost (tillsammans med Christer!!) och dusch i lugn och ro innan jag körde till jobbet och var där 06.45. Morgonmöte och efter det cyklade jag ut med M.D och mötte några av våra vårdtagare och några som jag har mött där innan.  
Fantastiskt härligt väder att cykla i, även om det var ca -7grader på morgonen.
 Vackert och nästan lite vårkänsla
Upp på kommunkontoret och hämtade "TopGrip" för att kunna börja röja och tömma(för att sedan spar) alla pärmar som finns på mitt kontor nu. Inte stort behov av att "Budget 2010" kvar där....
Var inne påApoteket och hämtade ut medicin som jag sedan cyklade och lämnade hos en av vårdtagarna som jag var hos under morgonen.
Sedan stannade jag på kontoret (t.o.m stängde dörren om mig) för att klura ut hur den bästa ordningen blir för mig. Var ska jag ha vad och var vill jag ha personal- 0och vårdtagarmappar och annat lättillgängligt.
Tittade på "Att göra"-listan sedan APTt, av åtta punkter , två helt klara, tre ivägskickade och väntar på svar, de sista tre har jag påbörjat men är inte riktigt klar med än. Jag är nöjd, det har ju inte gått en vecka ens..
Oj va jag ser sur ut! Fast det är bara som jag laddar inför kvällens combatpass. Filmade och jag tror att det blev rätt ok, vet bara en miss i början, men jag får vara nöjd ändå.
Nästa vecka ska jag köra ett "retro-pass" med önskade favoritlåtar/koreografier som jag kört innan genom åren.
För visst kommer vi ihåg "Black pearl", "Voodoo","Phoenix", "Jump around", "U & ur hand","So what","Zombie","och den med de många knäna.."  Ja, nästa vecka blir det en massa extra energi!! :)

Studieuppgiften

 
En sån vacker dag med sol och snösmältnng!
Jag hade en intervju som gick väldigt snabbt, badatt få in listor på alla vt+km från alla fem områdena. Lättare sagt än gjort, osäkert på alla antal.... På eftermiddagen så var jag på hembesök som provade på både mitt tålamod och pedagogen i mig...
Klockan 16 körde jag hem och satte mig med studieuppgiften. Skickade in den missnöjd med ig själv, fast i ärlighetens namn så är jag inte kapabel till mer för tillfället så det är bara att bita i det sura och hoppas att jag slipper kompletera. Sen var jag slut och stannade hemma från dansen.

Valentine

Önskar er alla en härlig alla♥dag!
kl.05.15, 3km, 28min, -5grader
En intervju, ett hembesök, mer tjat om procapita och studieinlämningsuppgiften ska skickas in i kväll och efter det ska jag dansa!
Vi fär se om dagen blir som jag tänkt mig!
Ha det gott, så hörs vi!♥

DO IN

Började dagen med DO IN, tillsammans med alla som arbetade, blandade reaktioner. Var med på Hemtagningsmötet och sedan gick resten av dagen i ett. Pratade en del med Mia som tillbaka efter sin semester. Och så fick jag lite ångest över inlämningsuppgiften som jag inte riktigt förstår, eller inte förstår hur jag ska tänka i mitt huvud...
Var inne på kontoret hela dagen, försökte få igång min procapita-funktion, men inte än...
Körde hem vid 16 och skulle skriva, kom inte så långt  megasvårt!
 

Thailandshälsning

Nya utmaningar

ÄNTLIGEN kom jag ut igen, fick en extra spark av syster Annika som är duktig och går på morgnarna nu.
 
Ny full vecka, nya utmaningar, mycket jobb och en del träning.
Min största utmaning på mitt
"Träningskonto", blir att sätta filmningen prefekt på onsdag(Välkomna till Nordic wellness i Klippan 17-18, glöm inte att boka er innan bara!). Sen hoppas jag att dansinstruktörerna är friska ige både för dears skull och för min;)
"Arbetskontot" blr att tjata igång Procapita hos mig, att få ut två veckobrev och börja rensa några pärmar och minst tre av personalen ska jag med ut och jobba med i veckan.
"Studiekontot" blir en annan utmaning med inlämningsuppgiften inlämnad tisdagnatt..
"Sparkontot" är att ha med mat varje lunch(fast jag tror nog jag kommer äta "ute" en gång denna veckan. "Kroppsvårdskontot"blir det ny färg på naglarna, och en solning.
"Familjekontot" pyssla om Christer och Lucas - fast det blir till helgen. Dana kommer inte hem förrän om två veckor och Rasmus pratade vi med i går kväll.
 
Det kommer att bli en bra vecka!
Sköt om er , så hörs vi!♥

Människovärdesprincipen

En lugn förmiddag med lite tv, lite dator, lite tvätt och lite mat.Klockan två körde Christer och jag upp på åsen för en promenad
härligt väder
härligt sällskap
 
Hemma igen försökte jag förstå min inlämningsuppgift, men till slut kom jag på att jag diskuterar det i morgon med Mia, (arbets- och studiekollega) som kommer tillbaka från sin 3 veckors semester i morgon, och hoppas omma fram till något bra då istället.
 
Människovärdesprincipen:
Människans värde är …
högt,
lika,
obetingat/givet med livet &
överordnat djurens värde.
 
från wikipedia:
Utilitarism är en teori inom normativ etik som föreskriver att den rätta handlingen (se konsekventialistisk etiklära) är den som maximerar nyttan, det vill säga maximera utfallet av lycka och minimera utfallet av lidande
 
 
Ur FNs förklaring om de mänskliga rättigheterna, Art 1: Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter. De är utrustade med förnuft och samvete och bör handla mot varandra i en anda av broderskap
 
Allt detta ingår i mina studier, och jag ska på något vis redovisa det....
 
Nu blir det en film och sedan tidigt i säng för att få sova ordentligt i natt.

FRIDAS

En lugn morgon med Christer där vi åt frukost tillsammans och fixade lite i huset och på förmiddagen körde vi till Perstorp för att hämta anteckningar till min inlämningsuppgift  och mina vandringsskor,som jag glömde i tröttheten igårkväll. Ska nog komma dit oannonserat fler gånger på helgen.... Christer och jag körde till Skäralid, där vi mötte Annika och Mattias.
Underbara Skäralid och Skärbäcken
Vi gick upp till Hjortsprånget denna gången.
 
Fy tusan va jobbigt det var att gå upp för åsen i snön, men bra träning och välbehövligt!
 
Vid min mötesplats med andevärlden i meditiationen
Årets snöängel nr1
 
Årets snöängel nr2
Efter rundan på 8km så åkte vi till Gräddhyllan där vi blev bjudna på ost, öl och grillad korv.
Körde hem, städade klart och Christer fixade för sina gäster. Jag duschade, fixade med tvätten och piffade innan jag gick till:
stationen för att ta tåget till Helsingborg
Mötte Åsa på Knutan, och vi gick tillsammans bort till Utposten där vi drack lite vin innan vi gick  till FRIDAS 
Alldeles för länge sedan sist
Åsa är yngst av oss två och fick lotten att läsa menyn....
Helt omöjligt för mig och det ingick inte läsglasögon till menyn..
Vi valde fyra små rätter och vitt vin till det.
en liten smakningsrätt först... jättegott!
1 Tartar på lamm,blomkålskapris, lökconfi, olivolja, rökt tomattapioka, örtland.
2 Brynt gös, kryddpicklade betor, svartrot & brynt fisksky.
3 Halstrad havskräfta, hemgjord linguini i krämig tryffelsås,  parmesan & färsk tryffel 
 
Hjortron, punchglass, havtornskräm, lakritsmaräng, rostad vitchoklad & körvel.
 Mycket god mat och jag kan varmt rekommendera Fridas!
Efteråt gick vi till Harrys för att vänta in att dansställena skulle öppna, men vi kom inte längre än en drink("lärde"dem French 75, där) och sedan tog vi tåg och taxi hem var och en till sitt. Mötte Andrea.T på vägen hem oc satt och pratade med henne. På stationen i Kvidinge var Lucas efter att ha lämnat Rocky där som skulle åka hem efter en första kväll på Villa Vidås med fem pokerspelande gubbar, gapande i huset - stackars tös! Fast hon hade klarat av det bra förstod jag. Lucas och jag hade sällskap hem och sedan satt jag och Christer och pratade en stund(killarna hade gått hem) innan vi gick och la oss (jag snörvlande)

Ybbes hörna

Nu har nog förkylningen kommit på riktigt, men jag behövde vara på jobbet i några timmar kände jag vilket då visade sig bli hela dagen och lite till...
Jag stod för fredagsfikan för chefer, samordnare och planerare, i Ybbes hörna.
Denna dagen gick till att "släcka bränder", men lite annan nytta gjorde jag också,
När jag kom hem på kvällen hade Christer varit och handlat till löragen och till kvällsmaten.
Grillad kyckling, broccoli, blomkål och pommes.
Efterlängtad fredag!
En film (som jag sov bort) innan jag kom i säng, snorig , nysig och supertrött.
 

APT 1

Fortfarande snö, men det snöar inte längre.
Utbildning under hela förmiddagen på Karpen/Kommunhuset
 
Ungefär samma utbildning var jag på för ett år sedan i Klippan, och jag kom till en superspännande insikt hur mycket jag har förändrats och hur mycket mer annorlunda jag tänker och resonerar. Och framförallt hur mycket mer som chef jag tänker, det är ju en bra sak för mig!
På eftermiddagen hade jag mitt första APT (som jag själv höll i ) och jag kände att det blev lyckat. Häftigt!
En snabb kvällsmat hemma innan jag körde och handlade mat på maxi i Hyllinge och san tankade och tvättade bilen i Helsingborg. Fyllde på spolarvätska och kände mig mycket nöjd efteråt.

Rydbo

Onsdagen var jag ute med personalen och arbetade på "Landet"
Hela morgonen och förmiddagen därute. In till kontoret för en intervju, ut igen på matrundan(drickyoghurt och banan i bilen blev min middag), direkt vi kommit in efter matrundan hade vi ett möte på Rydo (och jag slapp ta bilen dit som jag trodde, för Rydbo visade sig ligga i samma hus som jag befann mig i...)
Efter mötet körde jag snabbt hem och satte på mig träningskläder och körde till Klippan för att hålla ett combatpass. Jag va inge bra på passet, alldeles för trött och en begynnande förkylning satte stopp för det där extra. När jag kommit hem, duschat och ätit lite så sov jag.

Rydbo

Onsdagen var jag ute med personalen och arbetade på "Landet"
Hela morgonen och förmiddagen därute. In till kontoret för en intervju, ut igen på matrundan(drickyoghurt och banan i bilen blev min middag), direkt vi kommit in efter matrundan hade vi ett möte på Rydo (och jag slapp ta bilen dit som jag trodde, för Rydbo visade sig ligga i samma hus som jag befann mig i...)
Efter mötet körde jag snabbt hem och satte på mig träningskläder och körde till Klippan för att hålla ett combatpass. Jag va inge bra på passet, alldeles för trött och en begynnande förkylning satte stopp för det där extra. När jag kommit hem, duschat och ätit lite så sov jag.

Alexandra

Det har inte blivit någon morgonpromenad alls denna veckan, inte haft ork till det överhuvudtaget. Utan efter frukost har jag kört direkt till Perstorp och till jobbet.
Snöigt och halt på vägarna
en god räksallad från närmsta pizzeria på jobbet, hann äta halva innan jag hade ett möte och så slängde jag i mig halva efteråt. Ibland blir det inte alls som man tänkt sig
en hel del snö
Ett härligt danspass i Ängelholm på kvällen
Vår duktiga instruktör för kvällen: Alexandra! Hennes första pass som instruktör och hon klarade det galant!

Ett snabbt hej!

Tiden rusar iväg, men "tiden går fort om man har roligt" eller?
Jag jobbar, tränar, sover...typ ,kommer att uppdatera/blogga ikapp i kväll, men nu ska jag in och rensa skrivbordet på kontoret. Jag har inte varit så närvarande i just det rummet denna veckan men absolut en närvarande chef...(utom just denna morgonen, när jag fick lite panik och behövde läsa igenom min studieuppgift som ska vara inlämnad på tisdag. 
Hörs i kväll!
Puss & Kram

Livets kryddor

Svårt att somna och dålig sömn gjorde att jag knappt blev människa under hela måndagen. Men jag följde med två medarbetare ut och följde deras arbete. S på förmiddagen och K med larmet på eftermiddagen, och hade en intervju i mellan dessa två. Nöjd med vad jag ser och hör, när jag är ute.
Hittade denna tavlan hemma hos en äldre dam, lite kär
Arbetade mellan 07.20-17.00, körde hem och bloggade. Lucas hade gymmat och nästn precis kommit hem. Christer var kvar i  Danmark ett tag till. Gjorde kvällsmat till mig och Lucas.

Köpenhamn igen

Vi åt frukost tillsammans, mer eller mindre i alla fall (Ammy sov hellre)Landade i Köpenhamn vid 10-tiden. Delade upp oss i två bilar och körde till Kastrup där Chrisel och Fredrik hoppade av för sedan flyga upp till Arlanda.. Vi andra kramde om varande och tackade för en underbar helg med galna människor!
Vi körde hem Mark & Pernilla till Åstorp och sedan orkade vi inte mycket mer. Lucas var hos Sebbe och kom senare på kvällen.
Hälsning från Thailand:
En ny tatuering- vet fortfarande vilket motiv det blev
Hahaha hon är så söt min tös!

Oslo

Åt frukost tillsammans med Ammy & Martin, och då hade vi kommit in i Oslofjorden
 
Vackert!
Vi blev lite busiga och bytte tavlor i hytterna...
Ammy tyckte visst att det var roligt!
Så började vi gå in mot Oslo-sentrum
 
 
Bästa!
 
Inte dumt alls!
 
Så var vi äntligen vid "Marks" Orvars!
Men som i verkligeheten heter Egon
Mysig inredning
 
Alla goa samlade, även det gamla norska paret som höll oss sällskap...
För att underlätta för oss andra så vi inte blev av med honom
Ja, vi fick ju ha en på honom också!
Mark vill inte att Pernilla ska köpa glasögon....
Där sitter Christer men sina nya låtsas vänner...
I verkligheten håller han bordet till oss andra tio, men det såg så otroligt roligt ut när jag "hittade" honom där, alldeles själv och jag skrattade så tårarna rann!
och så sjöng vi "Vi gratulerar" för Martin.....  (som fyller år i Juli!)
Men de hade goda pizzor där, det var fräscht och lite annorlunda miljö att äta i.
Så gick i samlad trupp tillbaka till båten.
här hade vi inte gått innan...
...och här hade vi inte gått innan
innan konferens nr.2...
 
Efter konferens och tävling till denna utsikten så piffa vi oss till kvällen
En god förrätt med någon sorts köttbullar, inbakad mozzarella, selleri, och knyten.
Detta var var inte så gott som jag skulle önska, alldeles för mycket senor och fascior gjorde det tråkigt och jobbigt att äta, så mer än hälften köttet blev kvar(och det brukar inte vara jag som är missnöjd med maten)
Vidare till nästa dansställe, men där jag och Lasse hade rök-diskussion och "vi" bestämde vilken datum han ska sluta röka, istället för att dansa. Trevlig kväll var det i alla fall!

Köpenhamn

 Först några timmar på jobbet, en liten bilolycka hade inträffat under morgon/natt-timmarna så det blev till att fixa bärgare och ordna med det sedan var det några andra saker som jag behövde ta tag i innan jag kunde lämna jobbet. 
Hann sitta ner med mina fina medarbetare och ha kombinerat möte/förmiddagsfika.
Ett veckobrev skickade/skrev jag ut innan jag köde till Klippan för ett möte på banken om mitt pensionssparande. Därifrån direkt hem och packa för helgen. Hann inte äta utan när Christer kom hem vid 12.45 körde vi till Åstorp och hämtade upp Mark & Pernilla. Körde ner mot Köpenhamn och plockae upp mat från BurgerKing vid Lödde och åt i bilen.
Över bron..
 Fortsatte in i Köpenhamn och till de stora båtarna
Mötte upp de andra och så gick vi på lite tidigare än de andra passagerarna (vi skulle ju hinna ha konferens också). Lasse lärde oss om två-kontaktsspray😉 och annat nyttigt om att spraymåla. Under tiden så jobbade jag en del när det ringde i min mobil, så jag behövde gå ut några gånger. Men när Mark kände att vi var klara fick vi äntligen
 
 lite bubbel..
 
 
En runda med rysk roulett
En lite paus för piffning och annat som vi tyckte var nödvändigt. Innan vi gick till restaurangdecket
 En fördrink och en koll att allt är på plats...
 
 
Efter många om och men fick vi äntligen ett bord och plocka från buffén. Massor av skaldjur, fisk, korv, kött och en massa god mat.
 
Vet inte vad någon av dem tänker...
Han är glad, alltid lika...
och så lite bubbel på det
 
lite rädd för grönsaker och andra tillbehör, tror jag...
På väg till dans, så tog vi tre en liten limbo...
Mark vann!
På natten dansade vi hur mycket som helst, trots att musiken inte var fantastisk men vi hade fantastiskt roligt på dansgolvet i vilket fall. Var nog inte i säng förrän vid 3-tiden.

Inbrott i stugan

Tiden springer iväg!
På förmiddagen var jag tillsammans med två ur personalgruppen hos en vårdtagare som behövde lite extra. Han och hans dotter var nöjda när vi lämnade dem igen. Hade Teamträff med Landet/Centrum på eftermiddagen och träffade en medarbetare som jag fick en hälsning medskickad till svägerska Tina. 
Arbetade fram till 16.40 och då körde jag hem och nästan direkt vidare till OJ för att handla lite mat till helgen. Britt.Marie och Per kom och berättade om inbrottet som vi haft i stugan. Det är så  trist och de förstör så mycket när de går in. Nu är där ju inget att stjäla i stugan men tydligen hade de/den sprätt ut saker på golvet och så var där glassplitter "överallt". De hade varit snälla och städat undan och satt upp skivor för dörrarna. Det blev inte mer gjort denna dagen utan efter maten hamnade vi i soffan och sedan rätt upp i sängen. Hoppade över dansen, för jag inte hade kraften över till att köra dit. Trots att jag vet att energin kommer efter jag dansat.
 Saknar min lilla tös nu och tycker att hon borde komma hem nu men det dröjer ju ett tag till.

Combat med Luis!

 
En shot innan jag skulle till jobbet.
Fick låna vikarie-kläder och följde med N ut på larmrundan för att lära känna henne, några av våra vårdtagare och lära känna Perstorp. Berättade för någon av dem vem jag var och någon låtsades jag vara vikarie(av olika anlednngar). Det kändes riktigt bra och det kändes som det blev uppskattat av både N. och vårdtagarna.
Denna veckan blev det endast med på larmet men nästa vecka ska jag följa med många fler ut i arbetet.
Teamträff på eftermiddagen för Gustavsborgoch så en intervju på det.
Körde direkt till Klippan efter jobbet och till Nordic Wellness. Höll ett combatpass med en padda som filmade halva passet. Luis var med denna gången och det var supermysigt att träffa honom igen - evigheter sedan sist!
Dessutom hade vi alla sällskap av en underbar herre som kanske inte riktigt följde koreografin och det som han borde gjort. Men han skadade varken sig själv eller någon annan så jag är nöjd. Jag körde hem direkt efteråt och duschade medan Luis var med på Crosscagen och sedan körde han hem till oss och åt kvällsmat som Christer gjort till oss alla. Lucas låg i sängen och sov hela kvällen. huvudvärk och enormt trött, så vi lät honom sova. Vi åt, prata ikapp oss och skrattade som vanligt! Vid 21 lämnade Luis oss och vi andra två gick upp och la oss. Börjar tidigt och sover lite för lite. Filmen blev inte så jag kan skicka in den...

sushi

Körde med Lucas till Klippan där vi var på utvecklingssamtal. Det var väl som vi väntat båda två. Han är lite lat(hans egna ord) och skulle kunna bättre om han tog i lite. Annars fungerar skolan rätt bra för honom nu. Han hade omprov senare under dagen som hade gått riktigt bra! Jag körde direkt till Perstorp och hade två intervjuer. Vi bokade upp båda två som vikarier. Gick med Åsa, Josefine, Kristian och Emma och lunchade på stationen.
Provade deras sushi som var helt ok, men inte fantastiskt.
På eftermiddagen var det Teamträff för Bäckavägen. Personalen kommer in till mig med olika frågor hela tiden (känns det som) och det är jätteskoj! Körde hen från jobbet vid 17.15 och Lucas hade kvällsmaten klar till oss två 17.30. Åt, diskade vilade och bytte till träningskläder. 
Äntligen fick jag dansa igen och det var Hanna som höll passet. Hemma igen så duschade jag och gick direkt och la mig! Christer var hemma vid 23 och nåt, men då sov jag redan.

RSS 2.0