0

Att göra-lista

 När klockan ringde i morse, tänkte jag bara "Jo, säkert!" och stängde av den direkt, inte ork och läge att studsa upp och ut och gå i kylan inte. Utan frukost (tillsammans med Christer!!) och dusch i lugn och ro innan jag körde till jobbet och var där 06.45. Morgonmöte och efter det cyklade jag ut med M.D och mötte några av våra vårdtagare och några som jag har mött där innan.  
Fantastiskt härligt väder att cykla i, även om det var ca -7grader på morgonen.
 Vackert och nästan lite vårkänsla
Upp på kommunkontoret och hämtade "TopGrip" för att kunna börja röja och tömma(för att sedan spar) alla pärmar som finns på mitt kontor nu. Inte stort behov av att "Budget 2010" kvar där....
Var inne påApoteket och hämtade ut medicin som jag sedan cyklade och lämnade hos en av vårdtagarna som jag var hos under morgonen.
Sedan stannade jag på kontoret (t.o.m stängde dörren om mig) för att klura ut hur den bästa ordningen blir för mig. Var ska jag ha vad och var vill jag ha personal- 0och vårdtagarmappar och annat lättillgängligt.
Tittade på "Att göra"-listan sedan APTt, av åtta punkter , två helt klara, tre ivägskickade och väntar på svar, de sista tre har jag påbörjat men är inte riktigt klar med än. Jag är nöjd, det har ju inte gått en vecka ens..
Oj va jag ser sur ut! Fast det är bara som jag laddar inför kvällens combatpass. Filmade och jag tror att det blev rätt ok, vet bara en miss i början, men jag får vara nöjd ändå.
Nästa vecka ska jag köra ett "retro-pass" med önskade favoritlåtar/koreografier som jag kört innan genom åren.
För visst kommer vi ihåg "Black pearl", "Voodoo","Phoenix", "Jump around", "U & ur hand","So what","Zombie","och den med de många knäna.."  Ja, nästa vecka blir det en massa extra energi!! :)

Kommentera här: