0

Combat med Luis!

 
En shot innan jag skulle till jobbet.
Fick låna vikarie-kläder och följde med N ut på larmrundan för att lära känna henne, några av våra vårdtagare och lära känna Perstorp. Berättade för någon av dem vem jag var och någon låtsades jag vara vikarie(av olika anlednngar). Det kändes riktigt bra och det kändes som det blev uppskattat av både N. och vårdtagarna.
Denna veckan blev det endast med på larmet men nästa vecka ska jag följa med många fler ut i arbetet.
Teamträff på eftermiddagen för Gustavsborgoch så en intervju på det.
Körde direkt till Klippan efter jobbet och till Nordic Wellness. Höll ett combatpass med en padda som filmade halva passet. Luis var med denna gången och det var supermysigt att träffa honom igen - evigheter sedan sist!
Dessutom hade vi alla sällskap av en underbar herre som kanske inte riktigt följde koreografin och det som han borde gjort. Men han skadade varken sig själv eller någon annan så jag är nöjd. Jag körde hem direkt efteråt och duschade medan Luis var med på Crosscagen och sedan körde han hem till oss och åt kvällsmat som Christer gjort till oss alla. Lucas låg i sängen och sov hela kvällen. huvudvärk och enormt trött, så vi lät honom sova. Vi åt, prata ikapp oss och skrattade som vanligt! Vid 21 lämnade Luis oss och vi andra två gick upp och la oss. Börjar tidigt och sover lite för lite. Filmen blev inte så jag kan skicka in den...

Kommentera här: