0

B1

Morgonen som de andra men med sovmorgon för vi har kommit på att vi inte behöver jäkta till backarna. Det är lagom med folk och lite senare har solen mjukat upp isen i backrna
Tycker om deras vedställ utanför hotellet.
Satte min plan i verket och åkte i samma backe fem gånger för att hitta tillbaka till åkningen och efter den femte gången skulle vi pausa med en öl. Sagt och gjort Christer och jag åkte samma backe medan ungdomarna åkte till en annan backe för att Rasmus skulle lära sig åka bräda. Annika och Mattias åkte till ett annat ställe och andra backar. Vi tog lift B1 upp .
Detta blev min "hemmabacke" 8:an, och här fick jag tillbaka åkningen.
Vackert överallt!
Annika och Mattias kom till oss och bjöd på fikonshot, inte så gott men det hör till.
en currywurst som mellanmål
De hade hittat en blå pist som var bra att åka i, vilket vi gjorde några gånger.
Vi tog en röd 40 ner till ett ställe där vi tänkt äta men det var inget bra utan vi åkte upp igen och i liften säger Christer:
-Titta min skidor har ett litet förnster på toppen, det har jag inte sett innan! Vi skojar och pratar lite om förstret en stund innan han kommer på att han inte sett det innan för det inte är hans skidor!! Han har alltså tagit någon annans skidor och åkt iväg....Lite lagom förvirrad, men han skyllde på att vi hade en paus utan öl och han blev stressad av det... ;)
Men han åkte tillbaka och bytte dem igen (och ingen hade saknat de andra),medan vi andra åkte till nästa ställe där vi skulle äta.
 
 
 
 
 
Blev "tvugna" att stanna och fota utsikten på vägen ner igen.
spenatpizza
skinka/champinjonpizza vi delade båda alla fyra.
Ner till byn med liften och sen var det After skii på Trofana Alm
Päronshot, inte gottdet iheller.
Älskade gubbens vikning av mössa bakom mig.
Hem och fixade till oss innan vi gick ner till ungdomarna och spelade spel med dem. Gick ut till kostallet och "dansade". Lucas hittade nya vänner överallt och är en underbar kille som pratar med allt och alla.

Kommentera här: