0

Planering och småärenden

Det blev ingen morgonpromenad utan kaffe med Christer istället som kommit upp i god tid idag!
Han hade missat tidsändringen på klockorna här hemma på morgonen. När det ljusnat ute såg jag att både dörren till garaget och till vårt skjul stod öppna. Gick ut och såg attvi haft inbroot och att en hel del verktyg var stulna. 
Tack och lov är inget förstört men så tråkigt när man inte får ha sitt ifred! Ringde och polisanmälde det under förmiddagen.
 
Dana skadade sitt andra knä under helgen och det är supersvullet! Så nu är båda hennes nä dåliga igen.
Hjälpte henne att ringa sjukhuset. Kommer att skriva en egenremiss dit, så fort vi fått hit den. Dana var på vårdcentralen för ett tagsedan men de kunde inte se om det var någon skada - och då var det nog inte det!
Så dem kontaktar vi inte igen. Utan remiss till ortopeden och kontakt med sjukgymnast i morgon så får vi hoppas det går snabbt. Jag vet hur duktigDana var med sin rehabträning efter förra operationen, så det känns extra tråkigt nu. Dessutom är hon duktig på styrketräning för att stärka sina benmuskler runt knäna, men tydligen har det inte hjälpt, så hon blir väl tvungen att sluta med innebandy och fotboll.
 
Planerat lite inför veckan, helgen och kvällens träningsprogram på Nordic Wellness i Klippan där vi kör Halloween-tema på klasserna! Kom och häng på! Lovar att det bir läskigt, svettigt och framför allt roligt!
 
På Måndag händer det!
16:00-20:00 får vi besök av väsen och skrämmande instruktörer.
Ett schema fullt med skrämmande och bendarrande pass. 
VI KOMMER! 
VÅGAR NI?

Kommentera här: