0

Förnyande av löften /25 år / Silverbröllop

Så var det äntligen dags....
Under tiden som vi var och fixade till oss i Halmstad så fångade våra toastmadamer, och de andra som var på plats allas våra gäster. Gästerna placerades och installerades på de olika sovplatserna runt om. De ficken fläder/prosecco-drink (som Lars och Mattias hade fixat ihop (läs: smakat av😉) med tilltugg som Annika hade fixat. Gästerna fick drinken i ett champagneglas som de kunde ha i ett snöre runt halsen och med namnetiketter i olika färger. Bordsvis (fast det visste de inte då) gick det en "tipsrunda" med tio frågor om Christer &mej och när vi började vår resa. Vid vägen till Svarta Gölen som då i fortsättningen heter"Karros kurva", serverade Karro gästerna en liten flaska vatten (förberett för 30grader) och en (eller flera) shot. Tillsammans gick de ner till svarta gölen, där vi redan stod på plats.
Klara, nervösa ...
men lyckliga
När våra gäster var på plats så "vigde" Lucas oss.
Vi hade inte läst det innan, det han hade tänkt säga som "präst" utan vi litade på hans omdömme - och det visade sig vara rätt. För med humor, glimten i ögat och seriöst höll han ett tal för oss, med löften till varandra på Lucas-vis. Det blev både skratt och tårar, och det hade inte kunnat bli bättre! Rasmus(som bestman) hade våra ringar. "Bruden" hade glömt brudbuketten på bordet så tärnan hade ingen extra uppgift (mer än att stå och vara vacker, och det klarade hon bra!)
Så ser min extraring ut, Christerär likadan fast utan sten.
Klänningen satt bättre men inte helt bra(fyra knappar kvar i ryggen....)
Christer och jag tackade och hälsade alla välkomna och sedan poppade champagnekorkarna!!
Så fina ihop! (Hoppas någon tog bild på Rasmus & Karro ihop också)
Min vana trogen...
Alla våra fantastiska vänner och gäster!!
Tillsammans i det lilla regnet(fast vi var några som fick skjuts på ATVn) gick vi tillbaka till stugan och till
"Sågen".
Några kort blev tagna med min mobil men de flesta som tagits har jag inte sett än och tänker att de kommer jag att lägga ut när jag fått och sett dem. Ni får hålla till godo med dessa.
 
Flera "telegram", flera tal och alla lika bra. Karro höll ett fantastiskt tal, liksom Rasmus (som dessutom improviserade ihop sitt). Dana och Lucas höll ett tillsammans med humor och fina pikar som väntat. Lars, Per, Pontus och Mark höll fina tal till oss, dessutom hade Mark ett snyggt bildspel som han hade fixat ihop med hjälp från våra föräldrar. Ber om ursäkt om jag missar någon nu. Pär & Anneli, Lars & Ulrika hade oss uppe påbåde utfrågning och kräftskiva!! Bytte klänning i pausen.
Här va vi överrens....
 
Med förskräckelse och förtjusning öppnade vi lådan med and-läte, det syns för att Christer är beredd att hugga.... Bl.a andvättar till dammen
från Kent & Jenny, Christel & Fredrik, Martin, Pernilla & Roger (förlåt om jag missar någon här)
roliga saker som minne från Campers - många skratt igen!
 
Det kommer mer senare. Men nu kan jag säga att så mycket kärlek vi fick denna kvällen, många skratt och tårar. Så tacksam för allt jobb som Per & Britt-Marie, Tina och Annika, Lars och Mattias, hela "Lillasyster bygg" med styrelsemedlemmar och inhyrd personal. Cornelia, Amanda, Anton och Rasmus som servade, serverade och diskade och gjorde det otroligt proffigt hela kvällen. Alla har gjort och gjorde ett fantastiskt jobb. Och inget av det hade blivit av ändå utan Morgans hjälp med sovplatser, ceremoniplats, ATV och massor av mer!  Gunns fantstiska soppa till förrätt, Kalles underbara gris till varmrätt och Christers pannacotta till dessert.
Dessutom lyssnade vi på Nick Borgen under hela kvällen, och som avslutade med ett gig utöver det vanliga!! 
TACKSAM!!! 
 

Kommentera här: