Hyllor

Nytta med nytta! Dela ut julerbjudandet, halva priset på våra olika träningskort!
Hade min fina reflexväst på. 
 
5 massager i Eket
Smög in några julerbjudanaden bland deras frukt.
Körde hem och bytte kläder, vidare till Klippan
Dagens erbjudande! 
Så kom Robin och hjälpte oss med hyllorna, ett fantastiskt jobb och vi är mer än tacksamma!
För kolla så bra det blir!
En riktigt bra kväll på alla sätt, och som avslutades med poweryoga. Körde hem Fatima och sedan rätt hem i säng utan några omvägar eller "Jag ska bara"...

Akuten

 Delade ut julklappstips från N.W på morgonrundan
Gav hk-massage, innan jag (gjorde ett dumt försök att putsa fönster)gjorde mig klar och körde till Klippan. Lämnade Lucas på skolan och Dana med sitt dåliga knä gjorde mig sällskap under dagen. Körde till gymmet (En timme tidigare än arbetstiden) lastade ut gym-golv i bilen och körde vidare till Helsingborg.
Lämnade golvet på Berga(och träffade Linnea.F,söt och trevlig tjej), fortsatte till Ramlösa.
Hämtade julkort och tillbaka till Klippan.
Fick ta igen helgen förlust, när inte systemet fungerade. Och vi gjorde det bra! Dana ringde ortopeden om sitt knä och tyckte att hon skulle ta sig till
Akuten. Jag lämnade henne med vetskapen att Christer var på väg till henne från Danmark. Hon blev inte hjälpt precis.
Spagat och burpees erbjöds även som komplement till svetthanddukar.
Kvällens nyutbildade Crosscage-instruktör!  Det blev ett bra pass och en bra kväll i Klippan om än rörig och stundtals frustrerande. Men var sak hamnar på plats nu och det kommer bli fint och bra överallt där!💜

Vikvägg

Kom hem bytte kläder och körde till Väla
Tungt lite försiktig med knät och åh va härligt att köra combat själv igen, för min tränings skull!
Grymma Cilla höll i passet!
Körde direkt till Klippan( där BRP fortfarande inte fungerar) och hade yoga
med 13 deltagare och 7 av dem var killar,så roligt!! Det blev ett bra pass och jag hoppas att de kommer nästa vecka igen!Körde till Storäng och köpte 
Vikvägg till Höganäs
Hämtade kvällsmaten på Linné och passade på att lägga reklamlappar
På vårat julerbjudande på @NordicWellness.
Åt mat, lasta om i bilen, duschade och packade om väskorna och bäddade Bengta! Nu är jag redo för sängen, trött men nöjd!❤

Hawaii

Efter frukost var det dags att köra hem.
Körde ner till Jönköping 
Lunchade och bytte förare där.
Har suttit med mobilerna och min kalender och känner att jag har bättre koll på nästa nästa vecka trots ett fullspäckat schema.
Ser fram emot den! ❤

Rödbröstad tjocktrast!

God morgon!
Efter frukost gick vi fyra vuxna rundan ner till Strandstuviken.
Massor av svanar i vattnet
Ett nytt fågelskådartorn har satts upp. Egentligen fick man inte gå ut på det men vi bestämde oss för att vara busiga och gick ut ändå....
Hittade en  Rödbröstad tjocktrast - ovanlig men tydlig!
Hade clementin / satsumas blindtest... Skulle haft yoghurt-test men vi kom av oss lite då.
Pilgrimsmusslor med risotto
Entrecote och ugnsrotsaker
Fantastiskt god mat(som vanligt!) Allt var lika gott!
Tack ni underbara!

Texas Longhorn

 1/2 morgonrunda...
 
 Hel morgonyoga 💜
 Putsade speglar och städade salen.
 Höll ett crosscage/yoga-pass med seniorerna💪
 Skyndade hem och fixade till innan Christer och jag satte oss i bilen och jag oss körde mot Stockholm.
Minusgrader hela vägen men torrt och fint på vägbanan mesta tiden. Körde till Väster Haninge och Rasmus&Karolina.
Körde in i Centrum till TexasLonghorn, där Karro hade bokat bord till oss.
Veggo plock-förrätt
Åt väldigt gott lamm.
God mat och supermysigt att sitta och prata med Rasmus&Karolina. Saknar dem båda(alla tre, men vilden fick inte följa med och äta) när de inte är nära oss.
Lämnade av dem hemma och Christer & Jag fortsatte ner till Nyköping.
Så mysigt att träffa fam.Johansson som vi inte sett sedan i somras.
 
Lucas fick rycka in och hjälpa Emma i repan för BRP strulade hela dagen och kvällen, ingen kunde hjälpa dem att få ordning på datorn och systemet, trots att de satt i telefon med jouren nästan hela tiden.

Effektiv dag

Kom till jobb och satte fastighetsskötarna i arbete direkt med fönster, rinnande toalettstol och lite annat smått. Flyttade ner ventilationstrummor till lagerrum utanför cagen. 
Dammsugan ventilationsventiler i gymmet och lekrum, bokade fönsterputsning, kolla var jag skulle lämna gymgolv - sjukt nöjd med de första timmarna! Satt i repan medan Emma höll BARRE i Perstorp. Fila på städrutiner och sålde Celsius. Lämnade vid 17.20 hem och åt innan jag
masserade och till slut hängde tvätt.

Ikea

 
Skön morgonrundan, om än sval
Emmas härliga seniorgäng i cagen.
En hel del städ innan Fatima och Amall med son körde in till stan. Lämna Smäll på Toysrus, hämta betalkort på Ramlösa, åt lunch och handlade på ikea(bilder kommer efter hand), tillbaks till Ramlösa och lämna kortet. Till Klippan och lastade av det vi köpt.
Pratade med Anestis om PT-hörna, hade intervju och hjälpte till att sälja Celsius. Bytte om och höll Combat. Trött innan men blev pigg på plats. Försökte ta i men känner att jag inte tränat så mycket den senaste tiden och kondisen behöver jag jobba med... liksom med resten...
 
 
 

Crosscage45

Började med att massera och sedan putsade jag några fönster innan jag körde till jobbet. 11-20 
Höll mitt sista Crosscage45 på ett tag, för nästa vecka kommer min ersättare och jag kommer att hålla mig i repan hela kvällen i fortsättningen. Det blev ett härligt ös på deltagarna och en stor glädje för mig att få tjoa på dem!
 

Grannar

Sov länge, åt frukost och njöt av att vara där.
Sen kom en häger och satte fart på oss...
Bytte ut den mot plasthägern. 
Underbart höstväder
Gick en runda bort till nya grannen och till gamla grannen. Nya grannen hade "BygglovsWilly" på sin tomt och gamla grannen låg och sov, meddelade nya vännen.
Plockade lite gula kantareller.
Vi gick hem och körde hemåt.
Plockade bort ballonger som ungdomarna visst "glömde"... hmm
Lunchade på Spånstad. 
Jobbade 14.45-19.15
Höll inte yogan  denna kvällen utan det blev en lugn söndagskväll.
 

Ensampass

Jobbade själv för första gången i repan och det kändes bra! Gjorde de jag hann och skötte det jag kunde.
Slutade vid 12.30 , åt lunch hemma, duschade och "packade" sen körde Christer och jag upp till stugan för att kolla till.
Skönt att komma upp i lugnet.
Vi åt kvällsmat, spelade Backgammon och pratade. Sällskap av en mus i väggen men va inte alls sugen på att släppa ut den för att tillbringa resten av kvällen och natten med att jaga den.

Fritidsmöte

Kom ut och gick innan yogan.
Jobbade med annat fram till jag skulle ha ett pass med seniorerna. Så kul att få tillbringa en timme i veckan med dem igen! Först i cagen och avsluta med yoga. Direkt efter körde jag till biblioteket där vi hade möte med fritidsledning i kommunen och representanter från de fyra olika gymmen i Klippan. Ett bra möte och det kommer bli fler!
Tillbaka till gymmet hade en dag i repan och på kontoret. Lite städ blev det också. Slutade 15.30, hem och åt kvällsmat med Lucas,Linnea och Christer. Christer åkte hem till Pontus och jag skulle stryka skjortorna men orkade helt enkelt inte! Tittade på "This is it"! Filmen om Michael Jackson.

PC-möte

 
En sorglig förmiddag, alltid lika jobbigt med begravningar. Men samtidigt högtidligt, fint och en del av livet. Känner så med de som är kvar!
 
Till lunch körde jag in till Ramlösa för att vara med på platschefsmöte.Fatima var hemma, så jag försökte att förstå vår budget...
Känns fantastiskt roligt att få vara del av det gänget, att få jobba med människor som brinner lika mycket för träning som jag gör, är skithäftigt!
Efter mötet handlade jag och gjorde gratinerad ris, evigheter sedan sist och jag har längtat ett tag efter det nu så det passade bra!
Lucas jobbade! 400 armhävningar blev det till slut!!
Det går bra för TeamKlippan i tävlingen!

BRP

Körde till Erikslund och hämtade upp mitt resesällskap ner till Malmö. BRP-utbildning, dvs kassa-och bokningssystemet vi har på N.W.
Lång dag och trött i huvudet, men det kändes som jag fick lite mer klarhet och kunskap. Körde och lämnade Levin i Varalöv och fortsatte själv till Klippan.
Combat så det stod härliga till! Och Emma var och gästträna hos oss! Alltid lika kul!💚 Knät höll!!!🙏❤

Inleverans

Behövde sömnen istället för pw och träning på morgonen, men en härlig träningsvärk har jag fått efter rehab-övningarna. 
Körde till Eker och gav fem massager innan jag körde hem, bytte kläder och vidare till Klippan.Började med att städa och packa upp och placera varor som vi fick levererat. Receptionen under eftermiddag/kväll. Lärde mig att leverera in varor i systemet.En lugn kväll, som jag avslutade med Yoga 60 Kl.20, vid 21 försökte jag själv slå ut kassan... gick sådär och gav upp till slut för att inte göra fel. Christer var på hockey och kom inte hem förrän 01.30, stackaren, matchen var mer än 2h försenad!! En tisdagskväll!!?Jaja jag sov gott när han kom hem i alla fall.

#geblod

Söndagen blev en vilo- och umgås med våra barn-dag(Vi saknade dig Karolina). På kvällen hade jag mitt yoga-pass som vanligt. 
Måndag morgon jag kom ut på min 3km runda första gången på länge.
Riktigt skönt, välbehövligt och tacksamt att knät följde med hela vägen utan smärta!
Efter frukost körde jag till gymmet, för rehabövningarna till knät. Värmde upp genom att lägga rätt vikter,hantlar, bänkar, rep och bollar som låg utspridda. Förstår inte varför det ska vara så svårt att lägga tillbaka efter sig!? I vilket fall gick övningarna bra!
Hem och duscha innan jag gav en massage hemma klockan 07. Körde till Ängelholm för att
Lämna blod, godkänd hela vägen!
Från Ängelholm till Klippan, inom Åstorp och handla. Sen började mitt arbete. Receptionen hela eftermiddagen och kvällen med paus för att hålla i 
#Crosscage 45
Med goa kämpande gänget! Riktigt grymma från uppvärmning till stretch! Vid 20.30 ungefär lämnade jag Klippan, lite lagom trött i kropp och huvud.

100årsfest!

Lördag förmiddag fick jag med alla tre killarna till gymmet, medan jag själv cyklade med Jonathan. Bättre för mitt knä! Dana var iväg på Laserdome med fotbollslaget. Hemma igen så var det dusch och fix till kvällen. 
Dessa två fixade också till sig för kvällen(årsfest på Folkets hus) hemma hos oss.
Förfest för vårt bussgäng som skulle till Höganäs på 100 årsfest. 
En trevlig fest med god mat, som Inger och Johan hade ordnat!
Åkte trött hem med bussen igen vid 01.
Dana hade hotat med efterfest (efter årsfesten)hos oss, men det slapp vi, nästan direkt i säng.
Lucas och Linnea hade varit i Klöva Hallar, Rasmus var på parkour-mästerskapen med sitt gamla gäng. Han kom hem blodig med taxi vid 05.30(bröt nästan ihop för nyckeln låg inte på sin plats...) Hade varit i bråk med huliganer (nötter om du frågar mig som bara är ute efter bråk!) Polisanmält som grov misshandel och mordhot, känns sådär. Även om Rasumus kan vara provocerande, men när det gäller att stå upp för svaga och civilkurage, står han på sig( med all rätt tycker jag) och det gick rätt så bra för honom ändå. Första gången som jag känner mig riktigt rädd för hans skull, superobehagligt!

Sjukgymnastik

Morgonrundan, innan...
Morgonyoga,innan...
Rehabträning hos sjukgymnasten.
Skulle tagit/köpt/lånat Celsius från någon av anläggningarna i Helsingborg, men det slutade med att jag fick köra och hämta upp vår beställning som hamnat i Ängelholm istället!
 
Körde tillbaka till Hbg innan Ängelholm för att hämta mina glömda skor...
Sedan städade jag huset(lite hjälp av Dana och Lucas,tror jag, innan de stack iväg).
Hann bli klar med det mesta, bytte om och körde tillbaka mot Hbg och Väla. Stor danssaknad, och tog chansen att vara med på Sh'bam med Jennifer. Härligt att dansa men fel knä-beslut. Blev lite mer irriterad och öm i knäleden (nästan värt det ändå!). Hem igen städade klart, duschade och perfekt tajmat kom Christer hem med sent flyg från Arlanda.
...och hade plockat med kvällsmaten i Ängelholm. 
Vi höll inte så länge utan på oss innan Rasmus skulle komma med tåget. Han valde att åka direkt till Helsingborg, där lillebror va ute. De kollade på Tjuvjakt. De hade haft en trevlig kväll/natt tillsammans ute med bådas vänner. Dana var med sina vänner hos Amanda.

Onsdag

Onsdagen var en kontorsdag och massagekväll. 

Skyltning

Behövde sova efter den långa arbetsdagen och tog en timme till i sängen istället för att gå ut. Körde Lucas till Klippan( han skulle ta tåget med klassen ner till Lunds universitet), så jag var på jobbet redan 07.20. Lite städ, lite repa, lite plock, kunder , Celsius i en härlig blandning!
Ny skyltning och nya tights... bild kommer senare!
Lesmills uppdaterade appen med nya releaser och sedan släpptes jag inte in på mitt log in mer.  Körde hem till datorn och mailen. Bytte kläder under tiden som jag försökte komma in adrenalin, lite ilska och väldigt ledsen.  Till slut blev jag tvungen att köra combat med musiken från Spotify... Mycket improvisation!!
Rätt glada ser de ut att vara ändå. Skit när det händer och jag kontaktar Lesmills då att det inte händer igen! Första och enda gången!

Celsius, Ginger ale

Så nöjd med att jag kom upp tidigt i morse
Och kom ut en kort haltande runda, men jag gick i alla fall och utan kryckor!!
Packade ut i bilen och körde till
Eket!
Börjar massera här igen på tisdagsmorgnarna! Fem massager blev det innan jag tryckte in flyttlådor i bilen 
Och körde med dem till Klippan och Fatima. Vi lämnade hennes lille son på förskola innan vi körde till jobbet.
Min favorit! Vi har 30%rabatt på alla Celsius under november månad!Slutade i repan kl.20 och då höll jag yoga 60 minuter. Så skönt att slippa stressa igenom passet och låta savasana få ta sin tid!
Ren glädje och tacksamhet🙏💕
 
Nu är jag nöjd med dagen och lägger mig trött och tacksam!

Menisk

Startade på Fysio Arena för ultraljud av knät. Kom fram till att menisken hade hoppat ur sitt läge på insidan av knät.
Ska till sjukgymnast Mattias på fredag för rehabövningar.
Handlade på vägen hem, varor som Dana fick ta hand om för jag fortsatte direkt till Klippan. Lite städ innan det var dags att öppna receptionen. Smög igång dagen där för att sedan vara hur mycket jobb som helst innan mitt pass klockan 18, då lämnade jag Fatima själv där. Höll Crosscage med dessa
Ja, va säger man...💕💕💕
 
Direkt tillbaka till repan och var där till 20.15. Körde hem till färdig mat på bordet, som Christer hade gjort. Åt med Emil som kom hem precis innan mig. Plocka fram lite till morgondagen som kommer att bli lååång! Ska bli häftigt att se hur jag klarar det och om jag kommer klara tisdagarna i fortsättningen.  Nu ska jag sova!!❤Tack för allt idag!

Klädinköp

Efter söndagsfrukosten fixade Christer med fiskarna medan jag solade och duschade. Körde tillsammans för att handla kläder på Väla
Hittade en del. 
Körde hem och åt lunch. 
Fixade med tvätt och packade till nästa vecka. På kvällen hade jag yogan
Ett härligt gäng! 🙏
 
Kommer att gå igenom hur schemat ligger i appen för jag har fått signaler om att det inte stämmer alls. 12.30 måndag så ska det stå rätt och ni kan boka in er! 

Lördagspaus

Gick och hämtade bilen på förmiddagen i underbart väder. Vi ville båda gå mer med ärligt kan jag inte mer blir supertrött i knät när jag går utan kryckor och för långt med kryckor tar på armar/händer. Så vi parkerade oss i soffan och började titta på Salvation.
Lite stressad över att inte göra något men kom till ro med det och tog det lugnt. 

Gåsamiddag

Lägger ut bilden här och sen pratar vi inte mer om det...Eller hur Karolina 😏
 
Tog bilen till Linnégatan. Tillsammans med Lena & Kalle och Eva & Jan blev vi bjudna på gåsamiddag hos B-M & Per.
 
Nässelsoppa till förrätt
Gås med alla tillbehör till varmrätt och...
Äpplekaka till efterrätt.
 
Mycket gott, som vanligt och trevligt sällskap.  Härliga diskussioner och skratt.
Jag fick ett trevligt telefonsamtal under middagen av högste chefen!
På natten haltade vi hem, jag på kryckorna...

Popliteus

Höll min morgonyoga och det gick hyfsat knät till trots. Inte så snabbt och smidigt bara...
Körde hem och duschade sedan körde Dana in oss två till sjukgymnasten i Hbg. Fick veta att korsband och andra ligament är ok, fast den lilla muskeln popliteus, inte mår så bra. Så måndag ska den undersökas med ultraljud. 
Kände när det hände att det kunde vara en muskel men fick inte ihop det för om det hade varit en större muskel så hade det påverkat mitt ben betydligt mer.
Vi körde tillbaka hem och blev skjutsad av Emil till Klippan.(Dana och han tog min bil upp till stugan sen). Jobbade med städ och i receptionen under eftermiddagen. Vilken skön känsla det är när man vill fortsätta arbeta och helt glömmer bort tiden. Det hände nu när Christer kom och skulle hämta mig. Men han hade inte hunnit handla så gjorde det och jag slutförde mitt. Hem och fixa till oss till kvällen.

1:a dagen

Låg blickstilla första natten och vaknade inte av smärta någon gång, riktigt skönt!. Tog mig sakta igenom morgonproceduren och Christer körde mig till mitt nya jobb. Som Platschef på Nordic Wellness. Det är så kul för både jag Fatima har tänkt oss att jag lite snabbt och lätt ska springa och hämta saker och annat nu under uppsägningstiden, men det har blivit Fatima som får gå för jag tar mycket längre tid på mig i allt! Skit också!!
I vilket fall så känns det så bra att vara på plats och jobba med det jag brinner för!
Och med hjälp av dessa tar jag mig fram....
Dana kom och tränade på eftermiddagen och tog mig med sig hem efter jag slutat. Sen fick passa upp med att laga mat och servera den!
Hoppas att sjukgymnasten har möjlighet att kolla på mitt knä.
 
Fick veta att världen förlorat en underbar människa och en av de mest positiva jag någonsin träffat. Det gör mig så ledsen och jag tänker en massa på de som blivit kvar. ❤❤❤

Knääää

Sista dagen i Hasslarp! Saleh och Fatima kom med caesarsallad till oss som vi alla lunchade ihop. Det är en jobbig känsla att lämna ett ställe, även om man ser fram emot att gå vidare.
Fick en fin höstbukett av dem. 
När jag slutat körde jag bortom maxi och handlade. Gick igenom passet och tränade in en ny låt till BC77.
Några av kvällens deltagare
Instruktören...?
...som smällde sitt knä i andra låten, vridning/hopp/kick och det tvingade till och jag kände att något släppte inne i knät. Behöll micken och Kattis fick komma fram och visa medan jag pratade/ropade/skrek i micken. Ansträngande att INTE vara med, och var gång jag gav efter fick jag lida efteråt... note to self: skaffa dauerbindor och lägg i receptionen!! 
Christer och Dana fick komma och hämta bilen och mig....
Tur i oturen att jag skadade mig på nya jobbet...

Halloweenkatt

På invigningen av Söderglöder, stod vi granne med några från Malmö (kommer tyvärr inte ihåg vad företaget heter), som delade ut små flaskor med äpplejuice:
 
Riktigt god! Klokt och bra för vår miljö!
Hemma på kvällen och skötte hemmasysslor innan det var dags för
Yoga45 i Klippan: "funky dancer"
Utklädd som halloweenkatt....
Alla trodde/tyckte att jag var en mus...

RSS 2.0