0

Vecka 34

Denna veckan!!!!
Denna veckan kommer förmodligen vara min mest krävande vecka i år. Har själv gjort den krävande till viss del, jag har laddat och sett fram emot den nu är det dags! 
Slutstorstädning på klubben, några saker till som ska på plats, fönsterputsning, hela höstschemat ska in på alla platser i systemen. Seniorernas dag på onsdag. Personalmöte på lördag och det är Prova på-klass BornToMove på våra nya barnsdansklasser på söndag. Lucas ska på koll på sjukhus - två olika. Jag behöver flytta vår garderob hemma, måste handla mat - kylskåpet skriker tomt. Behöver handla fika/frukost till fyra olika tillfällen under veckan. Tvätten måste tas omhand både hemma och på klubben. Jag har som vanligt några pass som jag ska hålla i veckan: yoga, combat och senior. Lunch-passen börjar nästa vecka.
Det är sista veckan med mina vansinniga arbetstider dvs arbeta kväll varje kväll i veckan och jag jobbar helgen. 
Christer är i Vallentuna hela veckan, Lucas har ännu inget körkort. Dessutom eller tackochlov är det bokat en övernattningsutflykt som det ska packas till. Den ser jag extra mycket fram emot! Känns bra efter en härlig kick-off under denna helgen som gått.
 
Ja du ser, om jag hinner blogga och träna själv är jag glad och förvånad!
Om en vecka ska jag sitta här och blogga och känna mig jäkligt nöjd med allt!
KÖR SÅ DET RYKER! 👊💖

Kommentera här: