Gumpen..

 
 
 
Tioårig rysk flicka
...eller Gampen som det stavas. En riktigt härlig dag efter en för mig sämre kväll. Vi var på silent disco på Murmel. Discot var kul och annorlunda, alla fick vars ett par hörlurar med tre olika kanaler med olika musikstilar. Lite kul att se och om man plocka av lurarna så blev det ännu roligare när människor strösjöng med till olika låtar. När vi kom dit var vi ensamma och när vi skulle gå var det smockat med folk, vilket gjorde det lite svårare arr hitta sin jacka. Rasmus och jag hittade inte alls våra och jackan i sig var inte mitt problem utan att min mobil låg i jackan. Var där och letade klockan tre på natten (när jag fått besked om när de stängde, vilket visade sig vara lögn) På eftermiddagen efter vi åkt skidor på Gumpen så gick jag dit och hämtade våra jackor, efter tjat och irritation. Jackor men ingen mobil... Skit!
Vi vuxna var lugna under kvällen till stor skillnad mot våra ungdoma som gick genom 7olika afterski! Hände en massa som inte går att skriva om men vi hade vansinnigt roligt åt dem och de som inte deckade hamnade hos oss som vanligt. 
 
 
En liten fin gåva från dottern till oss vuxna
Mor och son💞
Förutom mobil är det underbart!

I backen

Uppe på toppen,dags att åka. Jag följer bara med och har ingen koll på vad backarna heter. Jobbigt nog med mig själv...
 
1:a pausen
 
 
 
 
Supergod gulasch
Vår CELSIUS-bild
 
 
 
Minimoffe och jag
 
 
 
 
 
Afterski på Mooserwirt
Så mycket skratt, begränsad plats begränsad dans. Men så kul!

Murmel

När vi checkat in oss på våra olika boende, hämtat våra förhyrda skidor och haft lite väntapåRasmus-fest hos oss så hamnade vi på Murmel
 
 
 
 
Emil dj
 
Under kvällen kom Rasmus och jag mötte upp honom vid bussen satte in väskorna på hotellet sen gick vi till de andra. En rolig kväll och skön känsla av att ungarna hos oss( förutom Karro som vi saknar massor!)

Semester

Tidig morgon,duschade och gjorde iordning mig och min packning, precis som de andra fyra i vårt hus. 06.30 körde vi .
Över bron...
Till Kastrup där vi mötte, Ohlström-klanen. Annika&Mattias, Cornelia&Rasmus, Anton och Hampus.L
Vi hann ta en öl, köpa ögonskugga och ett hade ett bra flyt fram till vi satte oss på planet.
Mot Innsbruk
 
Underbart väder!
Buss till 
St Anton
Vrålhungriga fick vi äntligen mat,
wienerschnitsel och pizza.
Varmt och ingen snö nere i byn, fast det behöver man ju inte ha! UNDERBART ATT VARA HÄR!
 
Vet inte varför bilder lägger sig ner, men ber om ursäkt för det!

Tårta

Morgonyoga med 7 deltagare, efter jag hämtat vår prao-elev hemma hos honom.
 
Städade, tvättade och fixade på klubben innan det var dags för seniorerna. Ett pass som blev "slutprovet" för vår prao. Han klarade det alldeles utmärkt.
Emma och jag fick tårta, som vi fikade ihop på överlämningen.Tack!
Så många saker som jag fick undan och säker föll på plats under dagen och det kändes riktigt bra att lämna jobbet för en veckas semester! Men innan jag skulle hålla semester så behövde jag ett danspass i mig och körde till Väla.
Sara höll Sh'bamen och det var skönt att få dansa loss en stund. Körde hem och åt med Christer och packade resväskorna innan vi somnade.

Triggz

Kontor- och mötesdag i Ramlösa
Levererade 20'triggz handdukar, goodiebags och...
MyWhey 
Fick sopkärl med mig tillbaka. Körde hem vid 17 och jobbade hemma innan Christer och Lucas kom hem.

Skyltia

Fick detta sms, på morgonen och blir så glad att mitt blod gör nytta för någon annan!❤
Lucas körde oss till Klippan och Åbyskolan, där jag tog över och fortsatte till Storköpet, efter han hoppat av.
Fick denna bilden från Christer som landat i Norge.
Söt mini st Paula, köpte 2st till borden i repan. När jag köpte bananer till seniorfikan. 
Beställde skylt till bl.a denna väggen, kommer bli så bra!
Under eftermiddagen sattes nya högtalare upp i salen- så grymt bra!
Emma hade möte med PT-christoffer.
Körde combat, skulle kört hem direkt men fyllde på papper och annat smått, så jag var hemma sent, åt mat som Dana och Kajsa hade gjort. På mig nästan direkt efter. Så trött! Men nöjd med dagen!

Satta mål och klarade mål

Snö och minusgrader...igen. och igen var det borta innan lunch.
Min simning var inte ens nära i morse, jag titta på klockan nästan så jag skrattade åt den när den ringde, somnade om och sov två timmar till. Körde direkt till Eket isllet o h masserade på förmiddagen
Fortsatte till Klippan och jobbade med vår prao i repan och med städ. 
Blev lite skamsen över mig själv i söndags när jag jobbade och bestämde mig för att så dålig skulle jag aldrig vara igen. Så jag satte upp höga lite tuffa mål för mig själv att klara varje arbetspass. Denna kvällen klarade jag dubbelt!
 
Stängde repan kl.20 och höll ett(extra tufft, enl deltagarna) yoga pass i 60min. Gjorde dagsavslut och snygga till innan jag gick hem 21.45

Spridda platser

Jodå! Jag sprang ca 15 min på löpbandet med combat 79 på mobil och i lurarna. Det gick nästan lätt...då blir jag orolig!
Dusch och hopplock till resten av dagen.
Körde till Åstorp vid 08 och höll senior cirkelpass för 7st. Till Klippan och hade klubblokal med Ina, lunchpass
 
crosscage30 med några stycken deltagare, så glad och det är så kul att hålla i de passen!
Satt och jobbade på datorn. Vi har prao-elev som hjälper till med bl.a dammsugning.
15.30 körde jag tillbaka till Åstorp och jobbade i repan fram till 21.28, mycket strul fort med abonnemang, kortläsaren och lite annat.
Nystädat!
Gjorde så gott det gick! Körde tillbaka till Klippan för att hämta Lucas som jobbade för mig där. In och fixade lite till. Vid 22 körde vi hem och direkt i säng

Ny dag, ny vecka!

Ser du ljuset? Underbart, älskar denna tiden på året när solen visar sig igen när jag går på morgnarna! Idag blir det en spridd dag både i Åstorp och Klippan.
 
Veckan som kommer ska jag göra ett ärligt försök att öka upp min fysiska träning. Både med att springa och att simma. Läsa lite mer både ljudbok och fysisk bok. Äta mindre onyttigt och  få ordentliga mattider igen.... Det blir nog det svåraste! 😄 Sköt om dig så hörs vi snart igen!💕

Mästarnas

Fina Tristan, vill följa med och resa
Körde till Klippan och jobbade mest med städ. Fram till 19 dagsavslut och körde hem till en halv kebabrulle. Somnade såklart framför Mästarnas mästare...
 

Härlig start på söndagen

Började morgonen med 5km promenad i solsken, Framgångspodden i öronen och med leende på läpparna! Verkligen med glädje och tacksamhet i kroppen!
Känslan av att jag är på rätt plats, att jag gör rätt och det bara blir bättre! Den känslan är så skön och gör att jag vill kämpa ännu mer för att nå de resultat jag strävar efter och lyckas med mina mål!
När jag kom hem var kaffet klart och Christer hade gjort omelett och bacon till brunch. Så gott!
Gick igenom förra årets budget som jag fick i veckan av chefen Ina. 
 
Planering, förberedelser, tvätt hemma innan jag ska köra och jobba kväll på klubben. Ingen yoga där i kväll, för jag har receptionstjänst. Nästa vecka kommer Saga att hålla yogan för mig och snart tar hon över den helt vilket innebär att jag kan vara helt ledig vissa helger i fortsättningen. Så skönt!

Fullspäckad lördag

En sådan dag som det sprang på hela tiden. Egentligen hade jag tillsammans med Christer överlämningsmöte av Trettonaftonfesten som vi har blivit utsedda att vara värdar för nästa år, på Dagnys i Ljungbyhed. Christer fick köra själv på det, men det klarade han alldeles utmärkt!
En skön morgonrundan i regnet, innan jag körde till jobbet. Började med städ men det gick sådär, många människor att prata med.
 
Tiden går så sjukt fort när jag är på jobbet, hinner sällan med allt jag skulle vilja åstadkomma,  men sen och andra sidan finns det fler dagar och jobbet försvinner inte av sig själv... Skyndade mig hem där Annika väntade, hoppade rätt in i hennes bil och åkte med till Väla där vi var med på instruktörsmöte. Först 30min Barre sedan information av GTK Jeanette.
Klockan 15 var det slut och Louise.H följde med oss tillbaka till Kvidinge. Fick ett glas vin med svärföräldrarna som var hemma hos Christer. Dusch och piff av mig och huset innan Mats & Anette kom hit med töserna.
 
Anette körde oss till Röstånga och hem till Maria & Nisse.
Fin blomma med eftertanke, för Maria hade fått den av en mamma till elev på Kvinnodagen! Fint och bra!
 
 
God mat hela kvällen! Trevligt sällskap och bra samtal. Nisses musikquizz ... jag tror nog att jag vann...😄😛
Alltid lika kul att träffas❤
Wiliam kom och hämtade oss på natten. Tack W!

Fredagsfys innan mys

Gomorron med mjukstart för kroppen, underbart! Tvättade duschdraperi till omklädningsrummen och cykelhanddukarna. Dammade fler takbalkar lite allmänstädning innan det var dags för...
Crosscage och yoga med dessa härliga seniorer! De är så grymma och det är härligt och tacksamt att få träna ihop med dem!🙏💕
 
Städade ytterligare, och blev fotograf till denna beslutsamma tjej som klarar ac chins nu.
Sedan blev jag
tvungen att göra den del som är tråkig med just chefsjobb, men det visade sig att jag tog rätt beslut.
Emma kom på eftermiddagen och tog över i repan. Körde hem och fixade lite innan jag fortsatte till Väla.
Med Sara Priscar som instruktör.
Körde hem nöjd med min dag, lycklig över att få ha dansat och fick god kyckling serverad av världens underbaraste man!❤

@MårtenNylén

 
Jobbade lite hemma in men Lucas till Klippan och jobbade lite till där. Körde till Väla för att träna lunchpass
Ett grymt bra pass!
Sen var det också hela Sveriges PT, Mårten Nylén som höll i passet!
Tufft med enkelt!
Körde hem och duscha och där satt Dana och åt ....
..lunch!?
Jag duschade,åt o h jobbade lite innan jag körde in till Klippan och stöd en stund i repan, fast mest visade jag vår nya instruktör hur musik-och mikrofonanläggningen fungerade. Var nödutgångar fanns och annat nödvändigt när man håller pass.
Lucas kom till klubben och sedan körde han hem för att fräscha till sig och vi fortsatte till Helsingborg. Mötte upp mina fina kolleger på Mezo, där vi åt 
Och lekte med nyfunnen snap...
Tillsammans till Procivitas där Mårten Nylén höll föreläsning.
 
 
Som väntat riktigt bra! Inspirerande!
 
Så glad att jag fick med Lucas! ❤
 Tack för denna dagen!

Annika

 
Idag var det inte mysigt med regnet,så det blev ingen pw på morgonen. Satte mig och skrev presentation av Annika på NordicWellnessKlippans instagram. Vi(jag) presenterar en ny medarbetare där varje vecka och turen kom till Annika nu.
Nu ska jag till klubben någon timme innan jag ska iväg till det jag längtat efter ett tag nu...

20kg

Fick leveeans från Casall, en 20kg säck att arbeta med i cagen! Äntligen, den här varit seg att få hit!
Sätt på kontoret på eftermiddagen och fick iväg veckobrev och koll på våra siffror.
Klockan 17 var det återigen dags för mitt BodyCombat78, sista veckan med hela 78:an... Körde hem och åt god kvälls.at som Christer hade fixat. Ville så gärna gå en runda men riktigt tråkigt regn gjorde att vi kröp ner i baljan istället och bubblade en stund.
Skönt och mysigt när det småregnar.

#motmitt50

Äntligen är energin på väg! Kom upp och ut på morgonpw. Haft BRAK, ätit frukost och tvättat&torkat alla svetthanddukar till spinningen. Nu ska jag göra mig redo för en dag på klubben/kontoret.
Längtar tills i morgon! Min nya #motmitt50, så är det mina mål inför jag ska bli 50! Häftigt!🤸‍♀️

Snöblask

Det var en sådan dag...
Orkade inte gå på morgonen men jag kände allt eftersom dags  vi j hut ny energi skapades hos mig. Trots att det föll regn/snöslask, var kallt och grått så blev jag piggare! Äntligen släppte seg-och tröttheten! Masserade "mina" fem i Eket, lämnade projektorn som jag lånade till Vasaspinningen och fortsatte till Klippan. Städade, slängde sopor och fick lite mer ordning. Anställning- och avställningskontrakt skrevs och så stod jag i repan till 20.10 då det var dags för poweryoga. En timme går så snabbt!!
Körde hem och drack ett glas aloe Vera gel innan jag la mig

63

Körde till Ängelholm direkt på morgonen
för att lämna blod för den 63:dej gången! Stolt! 
Tvättade min nya bil för första gången. Handlade och körde till Klippan. Hade möte med Ina från 11-15 där ingick ett lunchpass Crosscage också. 
Stod i repan på kvällen.
Lyssnade klart på denna boken på vägen hem från jobbet. Tips: Läs den!!

QW 79

Började med återhämtning i soffan och på eftermiddagen körde jag ner till Malmö
Emporia för...
BodyCombat-kvartal med bl a dessa!
Tuff 79:a! Dalle som tränare-grymt bra som vanligt! Hem och till Klippan  för yoga-klass efteråt. Sedan var jag trött igen!

Med Guldkant

Vaknade tidigt 03.30 av träningsvärken och blev tvungen att gå för att kunna klara av mina ben! DET har nog aldrig hänt innan! Va uppe i tid, så jag passade på att få
lite färg.
Körde till Klippan och rigga inför vasaspinningen, på söndagen, tillsammans med Hanna Gren.
Hem och vidare med Christer till Väla
Han  skallade en kläd-ställning och fick plåster i pannan!
På kvällen var vi och firade denna ungdomliga man på Norrehus!
Trevligt, gott och som vanligt otroligt generöst! Tack! 

Sh'bam

Morgonyoga,tvätt av svetthanddukar och städ innan seniorpasset. Städ och fix tills Emma tog över repan och jag körde till Väla
Ett härligt Sh'bam med Jennifer !
Sedan körde jag hem och höll kväll/helg med Christer.

Medlemskväll

Började med att hämta utklädda dynor till våra maskiner, i Hbg, fortsatte till Ramlösa för PCmöte. Underbart och jag trivs verkligen med mina kolleger och chef! 
Jennifer, nyutbildade BPinstruktör höll sitt första BP-pass med oss tillsammans med IT-Jeppe. Ett riktigt bra pass som jag kommer lida av tidigt och länge !
 
Körde från mötet direkt till Klippan där vi hade medlemskväll med
provsmakning, visning av kläder och ...
 fulla pass!
Christer sov borta i denna lilla kojan....
Örenäs slott

Mic

 
Fick skjuts av Lucas(Vi bytte förare vid skolan)till Klippan. Snabbhandla seniorfika och satte ihop ett pass till seniorerna. Emma var hemma så jag fick ta båda hennes seniorpass.
Två timmeslånga pass direkt efter varandra.
 
Sedan kom ljud-Roffe med ny mig och planer för högtalarna.
Ett härligt combat-pass innan jag körde hem och andades en stund.

RSS 2.0