EFFEKTIV

Sov hårt och vaknade klarvaken och nästan utvilad 03.50 och då gick jag upp! Jag vet - stört!!
Satte mig vid datorn och jobbade vidare och fick allt klart som jag kunde göra då - så skönt.
Gick över till min privata dator och fyllde kalendern så jag har koll och påminningar när det behövs. Alla "småsaker" som gnagde i mig och som behövde göras och som egentligen inte tar lång tid men som där inte varit tillfälla att göra fick jag gjort och vilken lättnad det kändes när jag var klar. Åt min gröt under tiden och Christer kom upp, gjorde sig i ordning och flög till Vallentuna. Jag gick ut på min
MorgonPW
Duschade och körde till Klippan, handlade seniorfika på storköpet, till klubben  började direkt med att putsa speglar dammsuga salarna och svabba golven i salarna. Fixade med seniorfika efter dears pass. Fixade med flera olika medlemmars problem, med jämna mellanrum under dagen.
Syns inte tydligt på bilden här men...
Vuxna människor som slänger sin snus inomhus, inne i  cykelsalen!
Vad är där för fel på folk??
 
Jag blir tokig på de omdömmeslösa människor som kastar det utomhus!
I vår stuga ligger det massor av snuspåsar på marken efter ungdomarna varit där, trots att jag tydligt bett dem om att kasta det i soptunnan (i locket på snusdosan!?) men inte på marken. Lössnusen försvann efter ett tag (verkligen inte bra ändå) men dessa små vita påsar ligger kvar hur länge som helst - med gift och skräp ut i naturen bland djuren! Jag blir ledsen på att människor inte tänker på andra än sig själv! Att de trycker giftet (nikotinet) i sig själva är urdumt men där får de behålla det själva. Inget ni behöver dela med er av!! ..... ANDAS!
 
Lunchpaus med
Cykel 30, mitt sista.
Tillsammans med Jens.
Vi har fått ihop ett bra gäng på onsdagspassen, och tro det eller ej men jag kommer att sakna det!
Mat på stående fot och sedan forsatte jag att storstäda Damernas omklädningsrum. Theo hjälpte mig med att fixa till cyklar och sätta fast en hylla på damerna + en massa annat. Öppnade repan och fortsatte med att städa i den, p-toa och skorum. Mathilda kom och gick vid sidan om, och för att jag ändå blev tvungen att jobba onsdagkväll, trots att jag hade en tid bokad för att fixa vid naglarna så gick jag över och fixade till dem. För att Mathilda skulle slippa stå ensam så kallade jag in Jonas som var med i repan då (och för att fått ta över PT-rollen när vi har bokade deltagarae på gyminfon, men ingen PT som dyker upp). Det visade sig att Lucas (som egentligen var inne och tränade) fick hjälpa till i repan ändå.
Så här fina blev mina naglar!
Fortsatte min städning med att slänga ut alla soporna i soprummet, fylla på med papper och rengöringsspray i gymmet. Försökte få i mig min gröt i omgångar, mellan kunder och städ. Men sjukt effektiv dag, och "sprang som en skottspole" #gamlatalesätt hela dagen från klockan 08 till klockan 20. Det roliga... nä det tråkiga är att jag kom knappt halvvägs ändå. Jag vet exakt hur lång tid det tar att storstäda omklädningsrummen, salarna, gymmet, på minuten och hade planerat dagen efter det. MEN vad jag inte tog med i beräkningarna var att jag har hela dagen kunder/medlemmar att serva vilket jag mer än gärna gör såklart, men det tar tid.
Sjukt nöjd med mig själv i alla fall.
Hem 20.15, åt mat som Lucas hade fixat till oss , duschade och gick och la mig (Christer kvar i Vallentuna). Somnade rätt snabbt men tyvärr var det ännu en orolig natt, förmodligen för jag inte hann bli klar med det jag ville under dagen. 
Två dagar kvar, men torsdag är en heldag möte och fredagen är redan fullbokad med sitt. Nätterna? Ja, jag ligger ändå vaken så varför inte utnyttja den tiden istället💕 

Överlämning

Tillät mig att sova lite längre, strök det sista och fortsatte mangla(jag ser lavan under de omanglade badlakanen i bastun nu! 😄). 
Grå PW, men frisk luft!
Möte med Fatima och Susanne på klubben med överlämning. Käns bra att lämna över klubben ren och snygg och för Fatima att öka allt det andra...
Lite orutti (men ändå planerat så) körde jag hem för att byta om till träningskläder och fr att äta lite. Tillbaka till klubben och körde ett combat-pass för Claudio.
Hem igen för att duscha, dölja de grå stråna och äta lite till med Christer. Tllbaka till klubben för att hålla det sista
Yoga på den tiden i veckan.
Återkommer med vilken tid och om det blir någon mer tid i fortsättningen.
När jag kom hem igen så satte jag mig med datorn och jobbade en timme för Christer hade redan lagt sig när jag om hem. Smög upp och smög i säng (såklart vaknade Christer ändå, han är omöjlig att smyga förbi när han har "somnat".
La mig och somnade direkt och sov hårt - Äntligen!💗

Ryssland

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lunch-cage

Längtar tills jag sovit ut ordentligt så jag slipper vara trött efter vakna, oroliga nätter, inte likt mig och inget jag ska hålla på med. Med det sagt så sov jag på morgonen istället för på natten.
Kom ut på en senare morgon(förmiddags-)runda, men jag kom ut och jag fick frisk luft - det viktigaste!
Vidare till Klippan och "gick igenom klubben" innandet var dags för lunchpass i cagen.
 Sista lunchpasset som jag håller i cagen (åtminstonne för denna tiden) med detta härliga gäng!
Skurade under löpbanden efteråt, Theo hjälpte mig att fixa inne i cykelsalen. Hela tiden något att göra lunch på nästan stående fot. Fylla på och räkna Selecta-maskinen. 14-20 stod (sprang faktiskt fram och tillbaka upp i gymmet den mesta tiden) jag i repan. Stängde ner, avsluta och körde hem. Åt två smörgåsar, landade i soffan och orkade knappt ta mej upp i sängen. Orolig natt igen...

Skogsenergi

Fortsatte att stryka under söndagen. Lucas och Linnea la pussel, Christer fångade mus på glasverandan och när jag var klart med skjortberget så körde Christer och jag upp i skogen
 
 
 
 
Frisk luft, bra samtal och skogsenergi! 💗
 SÅÅÅ SKÖNT med en lugn helg hemma utan en massa tider och måsten, Hoppas det blir många fler under 2020!

Stryk

Vacker morgonpromenad!
Himmeln riktigt brann!
Havregrynsgröt till frukost.
Körde till Klippan och höll 45min Combat. Kanske inte helt lyckat pass, av flera olika anledningar. Men svettigt i alla fall! Ställde mig och strök - hade ett berg av skjortor!
Städade och fixade under dagen (inte med den fart och kraft som jag hade önskat men fick en del gjort.
Christer kom hem från Ryssland vid 23 och jag fick en present från flygplatsen
en fin mössa.  Pratade lite men var trötta båda två och gick i säng snabbt.

Vila

Hde kommit överrens med fastighetsskötaren i huset där gymmet ligger att jag skulle prova att gå ner i tvättstugan innan klockan 06... det gick inte. Men jag var i god tid till passet i alla fall!
10 deltagare som kommer klockan 06 för att vara med och väcka sina kroppar med mjuk yoga! Underbart!
Städ och fix, Seniorpass - 9 deltagare där och också en ökning!
Lunch-HIIT även där var det 10 deltagare, så jäkla roligt!
 
Städ och fix till 15, då jag körde hem och hade bestämt mig för att vila innan jag skulle börja städa huset. Men helt ärligt var det inte mycket jag gjorde innan jag hamnade...
...i soffan, och kom inte vidare förrän det var dags att ta mig upp till sängen.
Snart så har jag normala arbetstider och kan ha ett normalt privatliv med ledighet och fritid! Yey!  Hade kontakt med Christer under kvällen och jag tror att det blir ett inlägg med bara bilder från Ryssland.

MonkeyBar

Lucas körde som vanligt tidigt till sitt jobb. Christer och Rasmus åkte tillsammans till stan och jag fick sagt hejdå och lycka till till dem båda innan. Rasmus skulle in som vittne på en rättegång och Christer skulle flyga till Ryssland och Moskva.
Jag körde till Hyllinge och hämtade upp Emmily och körde vidare till Väla klubben,
Helsingborgs företagsgrupp hade träff där och vi skulle hjälpa till-.
Nytt personligt mål satt för mig: Denna gången ska jag gå handgång genom till slutet av April. Vår i Klippan som har två upphöjningar, ska jag klara av hela innan den sista helgen i Februari, men denna med fem upphöjningar ska jag då klara av i April
 
Presentation av Nellie, Anna, Cassandra och Susanne och miniföreläsning om målsättning av PT-Rasmus. 
Körde Emmily till Åstorpsklubben och själv körde jag hem och satte mig för att arbeta en stund innan det var dags att åka till Klippan för att hålla combat. Duscha och satt och prataen liten stund med Rasmus. Det hade gått bra för honom under rättegången. Christer hade landat och skicade rapporter från Moskva.

Klubbkoll

07.15 var jag tillbaka på klubben igen... Fix och städ innan vi (Susanne DC, Magnus ,handyman och jag) gjorde klubb-koll och gick igenom klubben, det mesta var bra lite nytt som behövs fixas, men det mesta var klart (cykel vid trappan var bortflyttad!)
 
Cykelpass på lunchen.
Reception med vid sidan omgång till kl20.15 - känns alltid lika lyxigt att bara jobba till 20.15 på onsdagarna, efter det långa tisdagspasset!
Väl hemma och i säng så kom Rasmus hem!  Jag hade rörtihop dagarna och trodde att Christer och Rasmus skulle åka iväg och komma hem på samma dag, men denna kvällen bäddade vi ner Rasmus i Lucas gamla rum och sedan somnade jag gott!
 

Tillsvidare

Tog tid att väcka kroppen och huvudet men jag satt vid köksbordet och arbetade innan jag körde till Klippan för att....
TaDaa!
Skriva på mitt nya anställningsavtal!  Superroligt, -spännande, -utmanande och jag ser verkligen fram emot att få börja där!
 Efteråt körde jag till Storköpet för att handla fika till seniorerna och lite mat till mig sälv. Vidare till klubben för lite städ och så var jag i repan till 20.15, då jag höll yogaklass fram till 21.15, slog ut kassan och körde hem, vansinnigt trött. Tisdagarna är jag ju inte hemma förrän efter klockan 22 och det ska bli så skönt att slippa det i fortsättningen. En vecka till sedan slutar jag med de passen.
 

Måndag på klubben

Måndaglunch och hela detta härliga gäng starka, tuffa och stenhårt arbetande kvinnor!
För mig är det glädje och en ynnest! Tacksam!
Äntligen är den på plats!! Blandaren som gör att det är lättare att fylla sin vattenflaska utanför salarna och vi slipper ha en massa vatten bakom vasken på väggen och golvet nedanför...
Receptionen resten av tiden som jag arbetade och med sällskap av Jonas som gick vid sidan om.

Hunnamossen

Haha!! Vi fick en till slut och stor var den! Den har levt gott hos oss, men ännu har vi inte hittat på vad den har levt - lite jobbigt. Den gör inte mer skada nu i alla fall!
Sen, fet frukost - det behövde vi nog båda...
Fina Paola! 💖
När vi diskat klart, röjt och packat ihop våra saker så passade vi på att gå en skön skogsrunda runt "Hunnamossen"
Välbehövligt och skönt!  Väldigt  blött i markerna (ja förutom att vi gick runt en mosse)
Efter det satte vi oss i Emils bil och Christer körde hem oss.
Liten vila i soffan innan jag körde till jobbet och arbetade till 19.15 tillsammans med Ahmed som gick vso. Hämtade upp mat på vägen hem från jobbet. Åt faktiskt en pizza - längesedan jag åt en sådan! Gott men väldigt salt!

Broddared

En morgonpromenad ner till Yasjön tllsammans med Christer. 
Härligt med skogsluft, men +10 grader i mitten av januari känns inte rätt..
Efter frukost (som var knapp) så gick Christer ut för att fälla träd, jag var kvar inne för att städa och förbereda inför kvällen. (Fotfarande ingen mus i fällorna) Dana & Emil och Sigge kom upp på förmiddagen (fick hämtat och handlat till oss på vägen upp). Dana och jag var kvar inne en stund och sedan gick vi ut och släpa ris till elden. Grillade korv till lunch och sedan började jag fixa till kvällsmaten som vi skulle bjuda på (massor av olika moment som jag inte brukar göra). Morgan kom vid 17.30 och Paola vid 19.
Britt-Marie hade gjort förrätten: carpassio
Jag hade gjort grillad hälleflundra med blåmusslor, stekt gemsallad, sallad med salladslök och rädisor. Svårt med varmhållningen i det lilla köket, med det blev rätt bra ändå.
Dana och Emil körde hem med Christers bil och med släp fullt av bränne.
Irish coffe till efterrätt och sedan bestämdes det att vi skulle på fest i Broddared!
Så det var vi!
 
Varför inte kolla in skogsmaskiner in action på fest.
Annorlunda...

Med släp

Morgonyoga med 10 deltagare så härligt!
Tvätt, städ, senior-pass, städ, lunch-Hiit, städ och sedan repan kl.14 fram till 19.15. Mathilda gick vso på kvällen. Skyndade hem , duschade, packade mina kläder och så körde jag (Christer var kartläsare) med släp upp till stugan. Inom och tankade och köpte kvällsmat på donken i Ängelholm.
Förutom tydliga musspår så är det så skönt att komma hit!
Packade in allt på sina platser i stugan, men ingen död mus...
B-M & Per var på plats och vi gick in och tog ett glas vin med dem. Svårt att sova under natten, försökte höra musen så vi kunde fånga den, men inte ett pip hördes! 

Spontan lunchdate

Karolina fyller 25 år idag!  Stort grattis min kära svärdotter! 💖 💖
 
Satt hemma och arbetade på datorn under förmiddagen. Klockan 11 körde jag till Åstorp och hämtade upp Emmily och MagnusWidell. Körde till Väla där vi mötte upp (en del av)våra kolleger för en lunchträff i restaurangen. 
Det blev wok för mig
Så mycket skratt när vi är tillsammans!
Efteråt var var Emmily och jag på ikea för att handla till klubben.
Kaffesugna som vi var så vi började med att fika RAW - inte så gott som jag kom ihåg det...
 
toalettspegel till damernas
lite allt möjligt smått och gott.
Lämnade av Emmily på klubben i Åstorp. Körde tillbaka till Hyllinge för att köpa mat till helgen. Fick ihop nästan allt, resten får jag be Christer fixa i morgon eftermiddag.
Körde hem packade upp och åt laddade om och körde till klubben med sakerna som skulle dit och höll ett combat-pass. Hampus (från Åstorp) och Ahmed (som gick vso) arbetade där och jag är tacksam för jag slapp en kväll i receptionen! 

tandläkaren

Var på jobbet vid 11-tiden där jag mötte pappa och Kristina på gymmet och jag blir så glad! Efter städ och fix under förmiddagen körde jag till tandläkaren klockan 13, för att fixa tänder innan de börjar göra ont på riktigt. 
Belöna mig själv med en räkmacka till lunch (även om det inte blev förrän 15.30).
Leveranser och fullt upp hela eftermiddagen och kvällen. Stängde repan 20.00. Klockan 20.15 höll jag mitt tredje sista yog-pass vid den sena tiden.
Som vanligt, riktigt trött och frusen!
 
ONSDAG
Höll seniorpasset igen, städade och fixade fram tills det var dags för lunchcykel med Jens.  Öppnade receptionen kl14.
Receptionen fram till 20.15 då körde jag hem trött och fusen.
 

Strävan

Toughest 2019
Detta året när jag står där kommer det att kännas så mycket bättre, jag kommer att väga 15 kg mindre, jag kommer att klara så mycket mer och jag kommer vara över 50! 💜
 
Nedräkningen har börjat, men än så länge vet jag inte vart jag kommer arbeta efter dessa tre veckor. Jag hoppas och håller alla tummar jag kan. Men jag har klar målbild av vad jag själv utanför arbetet ska ha klarat av och vill uppnå under 2020. Mitt nämsta fysiska mål är att klara av att gå armgång genom hela cagen på gymmet, jag ska även springa 5km på löpbandet på 30min. Och det ska jag ha klarat av innan slutet av Februari. 

Ofläkt

Blåsigt och tråkigt väder, dessutom trött så ingen morgonpromenad utan körde till jobbet för att städa innan det var dags att hålla seniorpass för Amalia.
Vilket gäng!!
Dammsuga cagen innan det var dags för nästa pass
Lunchpass i just cagen.
Snabblunch innan jag dammsuga under och runt löpbanden och kardioplan.
Öppnade repan, fyllde på Selecta, räknade av och förde in i BRP.
Fullt ös och flera nya medlemmar kom in och tecknade abonnemang - kul!
Men de sista timmarna står jag mest och fryser trots träningsbyxor (som långkalsonger)under långbyxorna , dubbla tröjor, jacka och halsduk. Försök med jumping jacks med jämna mellanrum, men det blir så kallt varje gång dörren öppnas (och det vill jag ju att den ska!).
Förra vintern hade vi en fläkt men det torkade ut luften och jag kommer ihåg hur dålig luft och hur jag mådde av den så den vill jag inte ha där. Försöker dricka varmt och hänga vid elementet så jag står ut. Skönt att stänga ner klockan 20,slå ut kassan och köra hem till Lucas (Christer va "ute" med arbetskolleger). Drack te, och åt chiakakor under filten tills Christer kom hem. 

Croissant

Vaknade (hade lite svårt att sova) gick upp och började röja och plocka undan glas och flaskor, innan de andra kom upp, Christer fick uppdraget att göra frukosten
Fettigt men gott en morgon som denna,
Efteråt körde vi med cyklarna till Dana & Emil (de fick skjuts hem i natt) och sedan hem till soffan och strykbrädan där jag fick undan några skjortor under tiden som vi tittade på sista delen av "Ödets lågor". Ville gå ut en runda med det regnade och blåste hela eftermiddagen. Sen var det dags att jobba mellan 14.45-19.15, mindre spännande men men...

VR

Klockan 08 var jag på jobbet igen gjorde kaffe, städade och hade koll i receptionen fram till 12.15 när jag slutade. Körde till Storköpet och handlade frukost till morgondagen. Åt lunch med Christer hemma och hade sällskap med Dana som var hemma en stund. Bestämde oss för att köra upp och gå på åsen alla tre.
 6km på 60min, riktigt skönt! #gamlatalesätt  #femtikillimeterivecka
Körde hem och plocka fram strykbrädan till tv-rummet där den får stå tills jag är klar med stryktvätten. Duschade och gjorde oss redo för kvällen. 
Hämtade upp Dana & Emil (och deras cyklar) i Slättåkra och körde till Skräddarehuset och Annika & Mattias.
Ingredienser till morgondagens frukost (tillsammans med fördrink)
 
8:de försöket gick det att vända rätt bilden!  KalkonFajitas jättegott!
Sedan var det dags att prova dem.... de nya VRglasögonen!
 Dana var först av oss
 Där står jag och glor rätt in i väggen....
Han är inte på samma ställe som de andra...
Riktigt roligt och häftigt. Jag var nere i hajburen och spelade med en liten "hejhej-gubbe"
Blev några "äpplekaka" senare på kvällen.
 💗
Tack Annika och Mattias (ja, tack till er andra fem också för trevligt sällskap!) för allt!

Lång fredag

En lång fredag som började med yoga klockan 06, tvätt i källaren, städ, och en massa fix runt om på gymmet. Följt av ett Senior-pass och ett HIIT(som blev mer som en WOD).
Nya hantlar från #Casall till salen
Ett speedrope till cagen, också från #casall
Eftermiddagen och kvällen tillbringades i repan fick leveranser som skulle levereras in i systemetras ut på  sina ställen. Vid 16-tiden kom en ny tjej som gick vid sidan om och som förmodligen kommer få timmis-jobb i receptionen. Klockan 19.15 slutade vi och jag var som vanligt som en urvriden trasa.
Det blev en stund På spåret igen innan jag ramlade i säng
 

Goda Vanor

Idag kom vi ut samtidigt på morgonPW
Jag och min älskade man! 💗
Havregrynsgröt med #Tyngre s Kasein :Äppelpaj med vaniljsås, lite blåbär och mjölk.
Självklart svart kaffe till!
Perfekt frukost för mig! Jag är så glad att de sunda vanorna redan håller på att sätta sig, allt blir så mycket lättare då. 
Hur har du det? Har du några "fula ovanor" som du vet att du borde göra dig av med för att ersätta dem med nya nyttiga och sunda vanor? Vad är det som håller dig tillbaka från att göra det som är det rätta? Behöver du ta hjälp av någon om du inte klarar det själv? För ärligt så tror jag inte på att någon frivilligt vill förstöra sin kropp - det är ju den enda vi har och får under tiden som vi lever här. Då vill väl alla göra det som är bäst och som vi mår bäst av? Eller...?
Jag är tacksam för där jag är idag och det jag har tagit bort och det jag tillfört min kropp och liv!
Jag vill vara rädd om mig själv!💖💖💖
 
Nu har jag laddat och fixat med tvätten här hemma. In till klubben och städa över innan jag ska iväg på intervju i eftermiddag. Håll gärna tummarna för mig! 
 
Ikväll 18.30 kör jag BodyCombat i Klippan, det finns platser kvar så in och boka!

PW X 2

Får erkänna att jag inte orkar vara uppe/ha långa arbetsdagar lika lätt längre utan blir trött och att det tar lite längre tid att återhämta mig. Därför tog jag (för att jag kunde) sovmorgon och gick min morgonrunda lite senare.
Skön runda och slapp både regn och blåst (som Christer fått på morgonen)
SEN körde jag till jobbet. Städ, fix, laddade välkomstpåsar, fyllde på beställde (de som gick att beställa...) och sålde nya abonnemang!
Full fart hela eftermiddagen och kvällen!
Slutade 20.15(lyxig tid efter tisdagen) och när jag kom hem så hade Christer och jag en promenaddate! 4.26km runt i byn
 och Prästamarken
Satt en stund sen och letade nyhetsklipp från Snyggatorpsskolan. Somnade fort, hårt och gott!
 
 

Heldag på jobbet!

Beauty Salong i Klippan
för att byta ut dessa mot...
...dessa...
Ja  jag vet inte så mycket nytänkt och kreativt här inte men med tanke på den närmast tiden tycker jag att de kommer passa bra på mig,lite kortare och inte några som sticker ut utan smakfullt stiliga... Eller?.
Lång dag på jobbet. Först var pappa & Kristina där för en rundtur bland maskinerna och jag hoppas av hela mitt hjärta att de kommer tillbaka och får in en bra rutin och hittar glädjen  där.
Efter det hade jag direkt en träff med en yngre tjej och hennes mamma för att hitta lite bra övningar till henne och för att visa var motion egentligen handlar om. Öppnade repan som vanligt klockan 14 och då kom vår räddare i nöden från Åstorp - Hampus, som kommer att hoppa in några dagar och vid behov hos oss i Klippan! Tack för det! Sedan var det full fart hela eftermiddagen och 11 nya abonnemang såldes/registrerades! Hade med mig en egengjord smoothie, havregröt och lunch i forma av pasta och falafel. Åt nyttigt och drack vatten ocjh kaffe undder eftermiddagen men när klockan var 20 och det var dags för mig att hålla åass, då blev jag tvungen att trycka i mig en bar, sen gick passet som en dans... eller som
Yoga!!
Slog ut kassan, körde hem och rakt upp i sängen . Liiite trött!

2020 - nu kör vi!

Så är vi igång med 2020 på riktigt!
Började som jag ska med 3km pw innan havregröt.
Gjorde en smoothie i min nya blender (som jag fick av Lucas & Linnea) att ha till fm fika. Det kommer utan tvekan bli ett hälsosamt och härligt år! 
Inte bara för mig utan jag har några möten på gymmet idag som jag hoppas kommer ge resultat för andra människor också! 

Eventpass

Sov så länge jag kunde 08.30, frukost och försökte fylla på med vatten så mycket jag kunde för att vara fräsch till eftermiddagen.
Körde in till Klippan vid 11, hade "Genrep" med Alexandra, snabbstäd i omklädningsrum och gym.(Arlind hade gjort ett bra jobb kvällen innan) och sedan laddade vi!
Vi är redo - Är ni?
Klockan 15 körfde vi ett Eventpass på 90min, först BP i 45 och sedan BC i 45min.
Väldigt jobbigt och roligt! T.o.m så jag skakade efteråt i musklerna - härlig känsla!
 
Slog ut kassan och stängde ner repan innan jag körde hem och åt mat som Christer fixat till. Pasta och falafel. Duschade och tittade på en ny serie på netflix : Ödets lågor
Trött men nöjd!

På spåret

Blev hämtade av Linn som övningskörde upp till Skannebacken.där vi blev bjudna fint på
Bollinger! Magnum!
Spelade på spåret och jag tror Paul och jag vann - STORT!... eller vann i alla fall! Kul spel!
VId 12 klädde vi på oss och Christer och jag gick hem till Kvidinge.
Slutet av Skannebacken
21:an by night
Hemma och i säng vid 01. Christer har satt sig för att gå och springa 50kilometer i veckan och behövde få ihop några till förra veckan - det blev 53km för honom.
Jag kommer att hänga på honom när jag kan men fortsätter med mina 3km på morgnarna.

Upptäcktsfärd

Sovmorgon, kaffe och frukost och gjorde oss redo för dagens PW/upptäcktspromenad
 
Provade Paolas runda som inte alls var som vi trodde utan den vanliga 4kms-rundan runt myren 
 
Försökte planera våren/sommarens plats för att kunna se orrspelsplatsen
Kom ut på vägen och fortsatte för gå där vi trodde Paola mendade men det var inte som vi trodde.
De blev 6, nästan 7km under förmiddagen. Framtidsplaner till kaffet innan vi satte igång med ved, städ, vägg-rens av döda möss och annat roligt...
 
Vid 12 körde vi hemåt, lagom till lunch..
Spånstad såklart!
Skidor på tv och laddar för kvällen!

#såmycketkärlekidennastuga

 
sola
Tittade (mest Christer) på skidor och under tiden färgade jag håret, duschade, målade naglar och sådant som jag inte gjort på flera veckor. Så skönt när det va gjort!!
Packade väskorna och körde upp mot stugan.
Lite att önska efter de som var där uppe senast...
Satte på kläder för en PW. Gick bortom Morgan & Paola.
Kallt som tusan men friskt och skönt att gå i ! Dessutom hade jag en grym träningsvärk i benen.
Det blv ett dunkastopp i snickarboa... inte som vi hade planerat precis, men vi höll fast vid att vi skulle gå. Paola tipsade om en "ny" lite kortare runda, som vi tänkte ta istället för den planerade "Bygdegårdsrundan"
Så vackert med solnedgång i skogen(förvisson uppskattar jag själv soluppgången bättre)
Det var så pass mörkt när vi var framme vid vägskifte så vi ändrade tillbaka till ursprungsrundan.
Favoritplatsen
 Det var mörkt och vi var tacksamma för att månen lyste upp vägen där vi gick!
Kändes verkligen som mitt i natten, men när vi var hemma igen så var klockan inte mer än 17.15!
Gjorde varmchoklad, vattnade blommor och dukade medan Christer lagade mat till oss.
Stekt sparris -supergoda!
Fiskgryta med risoni till huvudrätt också riktigt gott!
Spelade kort och la oss vid 21.30...

Tomt på lakan i garderoben så det blev en konstig bäddning.
 

Så skönt att kunna köra upp bara för några timmar och en natt - värt hur ycket som helst för oss båda! #såmycketkärlekidennastuga


#luciaformen2019

Aja, vi var rätt nöjda!
Efter en sämre natts sömn så körde jag till 
Klippan direkt på morgonen, för att köra ett...
Combat-pass -on my own
Lagom klar med det blev jag tvungen att öppna upp repan själv, för att någon hade försovit sig igen.
Efter ett telefonsamtal och en stunds väntan körde jag hem till Christer och åt frukost.
 
Öm i hela kroppen av träningsvärk så känns det underbart att vara på rätt spår och i rätt riktning.
Lysnar en bok om självdiciplin och jag får så många bra tankeställare om hur man bör tänka och göra rätt för sig själv och andra.
I morse när jag körde till Klippan så kom frågan i boken "Vad skulle du göra i dag för att du skulle må bättre fysiskt? Så jäkla nöjd med att veta att jag håller mig under min maxvikt även efter jul-och nyårshelgerna, jag har dragit ner på alkoholen, jag äter mycket bättre och kommer vara sockerfri helt efter denna helgen. Tränar lättare och bättre nu än på flera år, och jag röker inte! Höra frågan när jag har gått ur sängen tidigare på morgonen för att köra iväg och träna själv för att jag mår bra av det på alla sätt - gjorde mig extra nöjd med mig själv.  Min kommande självdiciplin(i andra områden) och min nuvarande självdiciplin. Den resan jag gjort genom #luciaformen2019 och min fortsatta resa som 50 åring och fram till mitt mål som 94-åring, gör mig lycklig!

Härlig fredag!

Sovmorgon, Sover dåligt, mycket av sömnbristen är pga den jävla hunden som vid 23-tiden stod och skällde galet! Så trött på den stackaren! Men jag kom ju upp på morgonen och kom iväg till Klippan och mitt yoga-pass.
Efter yoga, så var det en timme seniorpass, förberedde nästa pass. städade omklädningsrummen, höll ett HIIT-pass, hade två intervjuer tillsammans med Fatima, möte med henne, öppnade repan (för någon som skulle börja kl,14, kom alldeles för sent igen...)  Städade klart, sate undan och körde hem vid 15-tiden. Christer hade gjort middag/kvällsmat till oss. Efter skidor på tv så klädde vi på oss och gick ut en timme.
Ner förbi Dalhemsgården
Över 21:an , bortom IP
och in i Prästamarken
En skön runda som avslutades med ett 
bad. Sällskap av galet hundskall...
Mysigt och skönt med lediga kvällar ihop!
 Nu ska vi faktiskt se på "På spåret".

FLEX -utlägg

Den andra januari arbetade jag i receptionen, men mest kontorsarbete och fick en massa gjort under dagen.
Stationen i Klippan
Körde hem och åt kvällsmat tillsammans med Christer. laddade om och körde till klubben igen för att hålla combat. Snart stter detta passet också! Satte fram ljusstakar och förberedde för morgonen efter. Körde hem, duschade och gick i säng tidig.

Nyårsdag

Frukost med scones, äggröra och bacon, hela gänget var uppe och åt, trots att två åkte ut på natten och någon blev dållig. Jag var uppe för jag la mig lite tidigare än de andra...
När Annika & Mattias, Rasmus & Karro kört iväg (och tagit Tristan med sig)och hem till sitt så körde jag och Christer upp till åsen.
Hjortar på vägen längre fram, ett helt stim!
En klädd garn
Och så vi två!
En lugnare kväll hemma för oss

Nyårsafton

Receptionen mellan 8-12, inventering mellan 12.15-16.15 sen var jag trött i huvudet!
En liten kollerunda i gymmet innan jag körde hem. Christer och Karro hade gjort fint och lagat mat hela dagen, jag tänker att Rasmus också hjälpte till med något.. Jag dukade sedan hann jag inte mycket mer än klä om tills våra gäster kom.
Väntechampange brukar vi inte dricka men så blev det en kväll som denna
 Denna champangen var ny för oss och som vi fått av Rasmus & Karolina - väldigt god!
 Dukningen blev såhär denna gången, hittade gröna blad i trädgården från kaprifol
Karro gjorde blinier med smetana och löjrom till oss och de var riktigt goda 
God hummersallad som förrätt nr två
      
 Potatis, vildsvinsstek och rödvinssås                     
 som huvudrätt - supergott även det!
Hela härliga sällskapet! 💖
 
Skratt, lekar, god mat och dryck och trevligt sällskap - kan bara bli bäst!
 Sänder en tacksamhetstanke for att det inte smällts några smällare veckrona innan och efter nyår som det brukar. Under själva 12-slaget var det STOR skillnad, väldigt få var ute för att smälla, men några för att titta. Vi hade inte en enda! Skönt för djuren, för miljön(inte bara alla avgaserna som blir just när det smälls utan även allt skräp som folk inte har vett att plocka undan efter sig!) och för plånböckerna! Ja, jag mår bra av detta!
 
GOTT NYTT TILL ER ALLA!

Gott Nytt 2020!!

Gott Nytt År och stort grattis till Marie som fyller år idag!
 
Önskar er alla ett riktigt bra 2020 med precis det ni önskar er och gjort er förtjänta av!
 
 
 
Tack 2019 för allt jag lärt mig!

RSS 2.0