0

EFFEKTIV

Sov hårt och vaknade klarvaken och nästan utvilad 03.50 och då gick jag upp! Jag vet - stört!!
Satte mig vid datorn och jobbade vidare och fick allt klart som jag kunde göra då - så skönt.
Gick över till min privata dator och fyllde kalendern så jag har koll och påminningar när det behövs. Alla "småsaker" som gnagde i mig och som behövde göras och som egentligen inte tar lång tid men som där inte varit tillfälla att göra fick jag gjort och vilken lättnad det kändes när jag var klar. Åt min gröt under tiden och Christer kom upp, gjorde sig i ordning och flög till Vallentuna. Jag gick ut på min
MorgonPW
Duschade och körde till Klippan, handlade seniorfika på storköpet, till klubben  började direkt med att putsa speglar dammsuga salarna och svabba golven i salarna. Fixade med seniorfika efter dears pass. Fixade med flera olika medlemmars problem, med jämna mellanrum under dagen.
Syns inte tydligt på bilden här men...
Vuxna människor som slänger sin snus inomhus, inne i  cykelsalen!
Vad är där för fel på folk??
 
Jag blir tokig på de omdömmeslösa människor som kastar det utomhus!
I vår stuga ligger det massor av snuspåsar på marken efter ungdomarna varit där, trots att jag tydligt bett dem om att kasta det i soptunnan (i locket på snusdosan!?) men inte på marken. Lössnusen försvann efter ett tag (verkligen inte bra ändå) men dessa små vita påsar ligger kvar hur länge som helst - med gift och skräp ut i naturen bland djuren! Jag blir ledsen på att människor inte tänker på andra än sig själv! Att de trycker giftet (nikotinet) i sig själva är urdumt men där får de behålla det själva. Inget ni behöver dela med er av!! ..... ANDAS!
 
Lunchpaus med
Cykel 30, mitt sista.
Tillsammans med Jens.
Vi har fått ihop ett bra gäng på onsdagspassen, och tro det eller ej men jag kommer att sakna det!
Mat på stående fot och sedan forsatte jag att storstäda Damernas omklädningsrum. Theo hjälpte mig med att fixa till cyklar och sätta fast en hylla på damerna + en massa annat. Öppnade repan och fortsatte med att städa i den, p-toa och skorum. Mathilda kom och gick vid sidan om, och för att jag ändå blev tvungen att jobba onsdagkväll, trots att jag hade en tid bokad för att fixa vid naglarna så gick jag över och fixade till dem. För att Mathilda skulle slippa stå ensam så kallade jag in Jonas som var med i repan då (och för att fått ta över PT-rollen när vi har bokade deltagarae på gyminfon, men ingen PT som dyker upp). Det visade sig att Lucas (som egentligen var inne och tränade) fick hjälpa till i repan ändå.
Så här fina blev mina naglar!
Fortsatte min städning med att slänga ut alla soporna i soprummet, fylla på med papper och rengöringsspray i gymmet. Försökte få i mig min gröt i omgångar, mellan kunder och städ. Men sjukt effektiv dag, och "sprang som en skottspole" #gamlatalesätt hela dagen från klockan 08 till klockan 20. Det roliga... nä det tråkiga är att jag kom knappt halvvägs ändå. Jag vet exakt hur lång tid det tar att storstäda omklädningsrummen, salarna, gymmet, på minuten och hade planerat dagen efter det. MEN vad jag inte tog med i beräkningarna var att jag har hela dagen kunder/medlemmar att serva vilket jag mer än gärna gör såklart, men det tar tid.
Sjukt nöjd med mig själv i alla fall.
Hem 20.15, åt mat som Lucas hade fixat till oss , duschade och gick och la mig (Christer kvar i Vallentuna). Somnade rätt snabbt men tyvärr var det ännu en orolig natt, förmodligen för jag inte hann bli klar med det jag ville under dagen. 
Två dagar kvar, men torsdag är en heldag möte och fredagen är redan fullbokad med sitt. Nätterna? Ja, jag ligger ändå vaken så varför inte utnyttja den tiden istället💕 

Kommentera här: