Dubbelpass

På kontoret hade jag något medarbetarsamtal, samtal med några av de nya vikarierna och så lite mer arkivarbete. 13.45 körde jag till Norra Lyckan skolan
Höll ett combatpass för högstadieeleverna där. Superkul på alla sätt! En snabbdusch där (föörstår att inte elever duschar längre- hopplöst att skölja ur någonting i sådana duschar! Och då har jag ju ändå kort hår nu för tiden! Tillbaka och arbetade en timme till. Hämtade upp Dana från hennes jobb och så tog hon över bilen vid Järnvägsgatan. Lämnade mina terminalglasögon på Glasögonhuset och fortsatte till Beautynails. 18.15 gick jag hemåt.
Börjar bli vår även i Klippan
Rosa blev det denna gången.
Lämnade Dana(som körde tillbaka till Klippan)på Åbyvallen och körde hem. Åt två mackor, pn i 9 minuter, dammsugade nedanvåningen bytte till träningskläder och körde till Ängelholm.
Ett härligt och väldigt svettigt Worldfitnesspass med Hanna. Känner hur jag tar i för varje gång och snart är jag tillbaka i form igen.! Hem nästan direkt i säng, megatrött och somnade direkt
Bra för vår motioneratävling
 

Gomorron!

Nöjd när jag kommer upp i bra tid och ut direkt, vaknar på ett bra sätt då. Sorterar mycket i huvudet under den tiden även om jag lyssnar på boken samtidigt. Ska packa väskan för ett co mbatpass även denna dagen, och danspasset i kväll, dess i mellan jobb!!
Ha en fantastisk dag, så hörs vi senare!!

Hallon

Lite märkligt väder på morgonen, nästan blå himmel och mitt på en stor svart "flod" och den kom jag i medan jag gick morgonrundan, och blev blöt.
Har haft en dl medarbetarsamtal idag, mycket och många småbekymmer under hela dagen. Kostombudsråd på eftermiddagen och klockan 16 körde jag till Klippan och höll mitt combatpass. 6 låtar av pass 71.
Körde hem och under tiden pratade jag med Vikki. Duschade, tillbaka till Klippan och hätade Dana och Max.
Tog källsorteringssoporna (som Dana sorterat under dagen)och slängde dem, fortsatte ner till
 
Grät lite över sakanden av min hund. Har inte varit här nere sedan jag var här med henne
Plockade hallonblad till Christers djur.
Hämtade mat på ludan till oss, räksallad till mig. Fixade lite med tvätt men var så trött att jag gjorde mitt bästa för att komma i säng så fort som möjligt men det blev inte förrän vid 22 ändå. Christer ringde då och hade precis kommit fram till Skarnäs där han ska till bringa torsdagen.
pw 30 min, combat 60 minuter

En härlig dag!

En skön morgonpromenad i bra tid, frukost och dusch innan jag körde till jonnet och var på plats vid 06.30.
En bra förmiddag med två intervjuer, en av var sort... Fick undan en del på kontoret innan jag följde med ut på matrunda Bäckavägen.Följde med till Bibliotekshuset och fick glädjen att träffa fler av våra härliga vårdtagare.
Efteråt hann jag äta min lunch precis innan jag gick till Kommunhuset och var med på losam. Tillbaka vid 16 och hade tre medarbetarsamtal. 
Fick undan lite annat innan jag lämnade Ybbåsen kl. 19.27, och körde direkt till Ängelholm
 Ett danspass (två deltagare) i 50 min och härlig svett.
Körde hem, hängde tvätt, åt en macka och drack grönt te, satte igång diskmaskinen, bloggade, dusch och NU ska jag gå och lägga mig.
Så nöjd med min dag fått en massa bra saker gjorda! Mitt i allt så njuter jag väldigt av livet jag lever och vad jag gör om dagarna! ♥
 

Arbetsmiljöverket

 3km pw i morse och 23min på löpbandet på kvällen.
I blåst och regn på morgonen
Kom på halvvägs till Perstorp att jag glömde pussa Christer hejdå innn jag körde... så nu får det dröja några dagar. En lång dag med två möten och lite kontorsarbete i slutet.
Det va så lite så....  ;)
Körde hem vid 17, satt blommorna i vattenbad medan jag gjorde kvällsmat till mig (och lite till Lucas)
Kycklingbacon, kokta ägg mozzarella och sallad. En PN på exakt 15 minuter innan jag diskade, bytte till löparkläder och gick ut till löpbandet.
Två flugor... träna in combaten medan jag sprang och träna inför vårruset nästa vecka..
Gick in strök lite kläder och manglade,  dammade,satte tillbaks alla blommorna, duschade, bloggade medan Dana berättade om sin fotbollsträning och jag hade kontakt med Christer som precis kommit till lägenheten i Vallentuna. NU ska jag gå och lägga mig efter jag packat väskorna till morgondagen.
 
Nöjd med min dag!
 

Söndagskväll

Efter en hel eftermiddag i tvättstugan där jag fick undan all stryk- och mangeltvätt, hade jag förtjänat en räksallad och en film:
Uppföljaren till Harry Potter, dessa två är ju inte ens på samma karta, men liten mysig film ändå.
Tuff vecka framför oss så vi försökte komma isäng i bra tid, fast kom på att det var Mästarnas mästare så det blev vanig tid ändå.

M

Planerat veckan som kommer in i minsta detalj nu för att hinna med allt och för att allt ska fungera både på jobbet och i hemmet. Christer är ute och reser det mesta i veckan, jag har planerat in en massa medarbetarsamtal, möten, sju olika träningspass och lite städsysslor som blivit eftersatta hemma i VillaVidås.
Känns bra allt och jag tycker om att det är fullt i mitt schema. Ska göra mitt bästa för att uppdatera under veckan, förmodligen blir det fler men kortare inlägg med mobilen, inte mycket ledig tid till det annars. 
Skulle vara gudomligt skönt att komma till denna formen igen!
som i motivation, motion som i mer träning,
mindre dålig mat, och mer vardagsmotion (morgonpw och alltid stå vid skrivbordet)
Det blir en fantastisk vecka!
 

18 års-fest

När Dana och Max kommit hem från matchen(Dana var tokilsken!) så körde vi till Ljungbyhed och "Gräddhyllan"
Buketten är fin meen han ser lite creepy ut..  ;)
Grön ärtsoppa till förrätt
Vuxenbordet
18-åringen
Ungdomsbordet
schweinehakse, typ och mycket gott.
Kvällens förstalek
Ungdomarna slog de vuxna rejält!
Kvällens andralek
Tvunget att prova dricka med "skenorna" i munnen....
Nytt sätt att spela rundpingis på...
 
Fantastiskt rolig kväll, stort tack Ohlströms!!  

Ledig dag

Janne startade motorsågen klockan sju en lördagsmorgon så det var bara att ta sig ur sängen... Åt frukost och gick ut i tädgården.
Rättade(Christer) till forsythian
mossräfsade gräsmattan
Efter lunch så körde jag till Väla medan Christer och Lucas kippte gräset
till Cornelia
till stugan
till mig
till Anton
till Lucas - aktuell med tanke på hans nationella i svenska som gick väldigt bra för honom
Nu är det dags för piffning

Haircut

Ingen promenad i blåsten denna morgonen iheller men tidigt på jobbet. Mycket plock och ett "frukostmöte" md de andra. Fick en del gjor och en hel del samtal under förmiddagen.
 Christers goda gratinerade ris variant-rester till lunch. Arbetade till 14.30 då lämnade jag och körde till Ängelholm. Långsamtrafik gjorde att det tog nästan en hel timme att köra dit, men hann precis tanka gas ändå.
Kul detalj
Dags att göra något med håret, bestämt och bokat sedan länge, men det kändes inte lika självklart nu....
 
Där ligger det
Hoppfull...
Över 40 cm klipptes av!!

Anton 18

Kom upp och ut för mig i rätt tid! Hann precispussa Christer hejdå innan han körde till Kastrup och sedan vidare till Norge över dagen. Var på jobbet 06.40 ungefär. En relativt lugn morgon, väldigt skönt och välbehövligt för alla där! ag höll mig till mitt arkiv över våra vårdtagare så här blev slutresultatet:
Så mycket mer lättarbetat för mig Alla mappar i bokstavsordning och i alla mappar ligger plastfickor med signeringslistor i kronologisk ordning. I fortsättningen är det bara för mig tt stoppa ner papperna på rätt plats och det kommer inte att ta mer än några sekunder! En hel del avlidna akriverades och någar andra ska jag lämna till rätt boende. En lång arbetsuppgift som jag kan bocka av! Körde hem till ungdomarna 16.30. Trött och hungrig, men Dana hade fixat kvällsmat till oss. Trodde jag skulle läsa bort kvällen i soffan men fick nytändning efter att skickat ett pm till bästa Mimo och fått skriva av mig lite. Byte till träningskläder och körde till Ängelholm.
En timmes dans kan bara göra allt bättre! Så könt att vara där igen.
Josse berättade att jag var den som vann höstens tävling om bäst närvaro! Skoj!
 
När jag kom hem satt Christer och åt, nyss hemkommen han också. Han behövde jobba lite till medan jag gick och la mig och läste Angelique.
 
Bästaste Anton fyller 18 år idag! Stort grattis till honom!

Sovmorgon?

Vaknade av att Christer väckte  mig 06.30!! Hur ofta händer något sådant? Vi båda haft sovit över alarmet, då är vi trötta, och vi hade sovit ovanligt tungt båda två under natten.
Duschade, åt och körde till Perstorp. Fixade med en massa kontorsrbete, mycket och nästan helt klart i arkivet, ett skyddsombudsmöte och när klockan var 16.25 körde jag till Klippan och höll ett Combatpass. 
5 låtar från pass 71, och de andra från Retropasset. Det nya är så otroligt kul och utmanande, ser fram emot att köra hela under våren och fram till semestern.
Goaste Kattis!  Vi skickar samtidigt en hälsning till Emma!!
När jag kom hem hade Christer sprungit oh gjort en jättegod gratäng som vi åt nästan direkt. Vi funderade och saknade vår store kille, efter att vi båda pratat med honom idag. Vår lille kille hade skrivit en uppsats som vi läste när vi hade krupit ner i badbaljan
Han hade skrivit klokt och fint, så pass att jag fällde någon tår...
Tog det lugnt resten av kvällen.
 

Instruktörsmöte

Morgonrundan
 3km
Lite kaosartat på jobbet på morgonen men de duktiga tjejerna löste det. Egentligen skulle jag haft medarbetarsamtal hela dagen men för att så många var sjuka så ställde jag mig och fixa arkivet(har satt deadline på det) istället. Kom en bra bi fram till 13.45. Gick bort till Kommunhuset med Maria och Maria.
Ledningsmöte och en hel del kostfrågor. Vid 16.30 körde jag hemåt och gjorde fisksoppa till familjen.
Lit fix innan jag körde till Klippan och var med på ett instruktörsmöte på Nordic wellness.
Ett mycket givande möte och en god stämning. Känns riktigt bra! Mötete varade nästan till 22. Diskade och gick för att hålla Christer sällskap i sängen. Somnade vid 22.45

Nöjd med min dag!

Körde in till Väla och IKEA för att titta på lite saker till stugan och ev. nya tallrikar hemma.
 
Efteråt körde jag till maxi
pantade och veckohandlade och fyllde på gas i patronerna.
Hemma igen så packade vi in varorna och sen ytte jag om till löparkläder och gav mig ut på årets första löprunda
Det gick blandat men jag var nöjd kom i "mål" i alla fall, 3km var det denna gången.
Christer hade gjort ugnspannkaka under tiden så vi åt när jag kom hem. Duschade, målade naglar och lite annat. Känner mig redo för att börja jobba i morgon bitti.Steg: 16626
HDSL /L8 

Annandag påsk

Gick upp 06.30, tömde diks och tvättmaskin, bloggade, körde till Åstorp för att sola. Hem och gick direkt ut min morgonpromenad på 3 km 
Kallt men väldigt vackert
 
Åt frukost och klockan åtta körde jag och Christer till Snickerifabriken och hämtade fönsterna till stugan.
Fortsatte direkt upp till stugan.
Christer bytte de två söndriga fönsterna medan jag vattnade (genom att hämta vatten i sjön)och fixade till blommorna och matade fiskarna. Sedan kollade vi brunnen. Det kommer det inte vatten med pumpen upp till oss längre.
 
Gott om vatten i den. Rörde lite i botten och fick igång det igen. 
Det är gott om vatten i dammen också.
Köre hem och år spagetti med ost- och lammsås.
Detta sysslad Lucs med i natt och blev till slut:
DIAMOND i LOL! Och så enormt stolt och nöjd när han kom ner till mig innan klockan sju i morse.
En hälsning från Rasmus och Karro...
Sötaste påskkaninen ;)

Maglaby Kärr

Vi bestämde oss för att stanna hemma, vilket mest innebar att jag stod i tvättstugan under förmiddagen. All mangel-och stryktvätt blev klart. Bäddade rent. Dana ochFanny gick upp till getterna och Tina, Lars Felix och Alex körde till Väla, för att köpa t-shirts till Felix.När tjejerna kom tillbaka åt vi wok till lunch, gjord på fondueresterna., gott och nyttigt! Fam. Johansson körde hem på eftermiddagen, och fick vi kramat om dem ordentligt innan. Liten paus sedan körde Christer, Dana, Max och jag upp på åsen och gick lilla rundan runt kärret, 3,34km, Hem och surfadelite såg något avsnitt "The good wife" och gick och la oss i god tid.
Fantastiskt väder!
 
 

SOL

Skillnad på vädret...
Gick upp sju och vid 8 var allt diskat och undanplockat. Nu ska vi ta ett beslut om resten av dagen.
Njut av solen, så hörs vi senare!

Värsta vinterdagen

Lite fixande under förmiddagen hemma. Christer hämtade Dana i Klippan. Vädret var grått och småregningt och lite blåst, inte det bästa vädret med tanke på var jag skulle tillbringa min eftermiddag. Klockan 11.40 körde jag mot Boalt  för att vara funktionär på en svensexa. 
Dukat och ljusen tända i ladan - supermysigt om än fruktansvärt kallt!
 
När de ätit och var indelade i tre lag gick vi ut på fältet, vid det laget kom det lite snöblandat regn.
Men med gott hopp om att det skulle bli bättre senare.
 
Så ändrades det till bara snö men som inte la sig. 
Efter ett tag snöade det ordentligt. 
3:dje stationen 
 
 
 
Efter några timmar ute i det värdet, var vi lite nerkylda allihop, och det bestämdes att den sista gemensamma stationen skulle hoppas över, så gick vi tillbaka till gården. 
Gick förbi de här godingarna. I ett annat läge hade jag krypt och kelat med dem.
När vi var tillbaka på gården så hoppade en del direkt in i duschen , medan de andra kom in i köket och värmde sig. Vid 18 körde jag hem, full värme i bilen och efter ett tag blev jag tvungen att stanna och sopa/skrapa bort all snö som låg tungt på bilen. Konstaterade att detta var den värsta vinterdagen under hela denna vintern! I vanliga fall öppnar inte Ivarsgård upp förrän i Maj, men de hade gjort ett undantag denna gången....Väl hemma slängde jag av kläderna och hoppade in i duschen. Kvällens gäster hade varit hemma hos oss ett tag och hjälpt Christer.
 
Tillflätad av storasyster
Fondue var kvällens mat. Lika gott som alltid!
Tina fick äran att skörda en av Christers citroner.
Lite guitarhero i Fanny/Rasmus rum.En trevlig kväll men vid tolvtiden var vi rätt trötta. Kanske inte Tina, men vi andra.

En lååång aktiv fredag

Vaknade vid 07.30 åt frukost och bloggade. Vid 11 körde vi upp på åsen(Vildsvinsrundan)
Hela gänget samlat!
Vi skulle till en bokskog för de underbara ljusgröna bladen och vitsippor, men det fanns inte mycket av den varan än så länge.Däremot hittade vi...
En massa grodägg
Salamandrar
en skönt värmande sol
Skogssniglar
och trötta myror!
Precis en timmegick och fick skogsenergi och frisk luft. Körde från skogen hem och åt varma mackor.
Dana packade och blev hämtad av Elin och de körde till Klippan.
Vi andra tog oss till Linnégatan där vi gick tillsammans ....
på Konstrunda. -check på det!
Efter  den turen körde vi (Fanny var chaufför) till Klippan och tittade på Kvippan (?) när de hade seriepremiär.
Tyvärr förlorade de med 2-3
Nerkylda kröp Christer och jag ner i badbaljan en stund och njöt, så pass att vi båda höll på att somna där.
Duschade, klädde oss och tog oss till Linnégatan igen för att fira påsk och rulla ägg.
målas ägg
i mitt huvud skulle det vara en tulpan....
Min snygge man i sin nya snygga skjorta, som han fått att Rasmus och Karro
Här rullas vinnarägget ner av Britt-Mari
Ett sämre sätt att placera sitt mynt..
 
Nässelsoppa till förrätt
Stek till huvudrätt och glass till dessert.
En hälsning från Dana som var på lagfest på kvällen
Och en hälsning från B-tina

Skärtorsdag!

Vilken enormt intensiv dag!! Vi ställde in vårt APT och satt av den tiden till att skriva IGPer istället, något som vi verkligen behöver och behöver tid till. Jag fick mig en rundtur i huset, jag har ju bara varit där i 12 veckor nu...
Denna fantastiska färgkombination finns där i korridorerna! Helt underbart förskräcklig!
 "Sprang"ner till kommunkontoret för att hämta våra tröjor till personalföreningens motionstävling.
Trevliga t-shirts!
 En bra grej och vi flera (typ tio)stycken som ska vara med och tävla mellan v.16 och 21.
Tävlingen kommer extra lägligt i mitt liv och ger mig extra motivation att ta ta i min träning på riktigt igen!
 När jag lämnade kontoret och skickat iväg veckobrevet så satte jag upp denna lappen på min dörr.. För att få igång en positiv känsla på arbetsplatsen vill jag att alla ska skriva upp när de får beröm och uppskattning av arbetskollega. Den som får sitt namn flest gånger på en månad, kommer att få extra uppskattning från mig. Vad vet jag inte riktigt ännu.
 
Körde från Perstorp vid 16.30 och direkt hem pratadendes med en av personalen som var sjuk och blev tvungen att stanna hemma hela helgen.... Lite panik med tanke på vak och allt. Tack och lov är de fantastiskt bra och personalen själv hittade de bästa och enklaste lösningen själv. Alla blev nöjdaoch jag kunde drick vin til  laxen som vi åt hemma hos Britt-Mari och Per.  
Lucas tyckte han var lagom gammal och stor för att sitta där... ;)
 En irish coffee innan vi hemåt

Fanny

Även denna dagen användes till medarbetarsamtal. Det blir intensivt men mycket givande, får reda på bra saker att veta om personalen. Tycker de alla är superbra på sitt jobb och bra människor och jag ser verkligen fram emot vår resa mot "Bäst i Sverige"! 
Klockan 16.30 körde jag så fort jag kunde... till Klippan och höll ett combatpass för en liten men trogen skara.
Körde hem och efter en salt kvällsmat började jag städa toaletterna och bädda rent i Rasmus säng till vår helg-gäst. Familjen Johansson kom och lämnade av Fanny hos oss som vi ska få rå om hela påsken!
 
 

Medarbetarsamtal

En fin Rumsask bor nu på mitt kontor
Hela denna dagen har jag suttit i medarbetar samtal, närmare bestämt åtta stycken. En bra början!
Lite annat arbete hann jag med, men inte mycket. Körde hem 16.30, inom Klippan och hämtade upp Dana. Hem och åt blodkorv. Körde tillbaka till Klippan och hämtade Lucas från gymmet. Tränat combat under kvällen och hoppas på att sätta det första låtarna i morgon!

Jobb

Lite trött och framför allt inte all sugen på att gå, det blåste väldigt mycket och när jag inte har hund är jag inte tvungen längre... Duschade, åt, bloggade och körde til jobbet. En heldag på kontoret. Lite studiearbete som jag skickade in och en hel del vårdtagarsamtal. samtal med skyddsombud och till sist skrev jag till arkivet.
Jobbade till 17.20, hämtade upp först Dana(som jobbat) i Klippan och sedan Lucas(som gymmat). Fixade lite med blommor i trädgården (plockade en bukett till kontoret) och sen hde Christe gjort pasta med go sås.
Bloggat klart och snart redo för sängen, behöver vara tidigt på jobbet i morgon bitti och alltså tidigt i säng.
 
Vi hörs!
 
 

Utan munstycke....

Sov länge!! Kom upp vid 09, då hade de andra redan gjort omelett och annat gott till frukost! En mysig stund med god mat och bra prat. Vid 10 körde först Christer ut ur Stockholm och på vägen bestämde vi oss för att köra inom fam. Johansson i Nyköping. Skulle bara tanka innan...
Tyvärr hann jag inte fota honom , men här går han skamsen i på macken med tankningsmunstycket i handen....
här ligger slangen ...utan munstycke...   Han gjorde en "Lars"!!
Skriver inte mer om det men det är fritt fram att håna senare!!!
Hade köpt med glass för en snabbfika. Det var Fany och Tina hemma. Killarna var på äventyrsbad, fast de kom senare med mat till oss alla, från MAX. Stannade en liten stund och sedan körde Christer till Mjölby och därifrån körde jag resten av vägen hem.
Båda Dana och Max hade spelat fotboll i helgen. Max vann, Dana oavgjort, Kajsa skadad tumme!
om snabbt i säng efter en stund med Helix serien.

Book of mormon

Så var vi framme i Stockholm och vid huset där vi skulle tillbringa natten
Utsikt över Globen.
Killarna körde iväg och köpte skaldjur medan vi tjejer gick till kvartersbutiken och köpte frukost och lite annat.
havskräftor, rökta räkor naturella räkor, kungskrabba(tror jag att det var) goda ostar, croissanter och baguette och till det.... champagne, såklart! Fantastiskt gott! När vi var färdigätna hae vi ca 30 minuter på oss att sminka och piffa.... Taxin kom och hämtae oss och körde oss till "bexelius park"! och til China teatern.
Hade försökt förboka en flaska bubbel till pusen men se det gick inte utan Christer och Christel fixade det medan Fredrik lämnade ytterkläder i garderoben och jag försökte hitta biljetterna (i min hopplösa mobil som bara stänger ner sidorna allt eftersom det passar den..) och hitta till rätt dörr och samla ihop oss, lagom för att gå in och ta plats
"The book of mormon"
 
 
tre vackra människor som sällskap!
Ett vulgärt språk oväntade scener och saker, de fanns människor som lämnade teatern och mest av allt skrattade jag så att jag grät. En utmaning för mig när de sjöng de fula orden som jag knappt vill/vågar säga en gång, och så stod de och sjöng det om och om igen!! :) Linus Wahlgren och Per Andersson ( eller Per Sika)är fantastiska båda två! I pausen:
Champagne!
och en god sådan!
Här står de och musikal-övar upp sig! De kan ju sjunga... jag var snäll mot alla och tog ett litet danssteg istället!
 Le muselet-plaque 
Applåder!
och stående ovationer!  Jag är så glad och tacksam att vi kom upp och såg den och efter att ha sett den är jag tacksam för vårt fina land och att kvinnorna här är fria! Jag är tacksam för att vi faktiskt körde upp på lördagen och inte på fredagen som vi brukar, tacksam för fina vänner och tacksam för att vi var i en underbar stad med känslan av kärlek överallt! Det stod en polisbil precis utanför när det blev en folksamling efter föreställningen. Poliserna fick kramar av förbipasserande människor och det kändes så fint och tacksamt!
Vi gick förbi en park med riddare och mot "Barcelona"men bytte mot:
Efter att ha snrrat rundor där inne en stund så ringde Christer Henrik och vi fick äntligen krama om honom! Henke var där tillsammans med Sara Jangfelt och Lotte Ohlander som båda spelar i Billy Eliott tillsammans med Henrik. Roa (som Henke hade butiken med för i tiden och bästa vän)var också där, och en annan vän som jag inte pratade med så mycket.
Det röda vinet vi drack: "The Butcher"....mycket gott i alla fall!
Finaste
Hela gänget
 
Många försök och så blev det inte bättre än så här....  Finaste goaste kusin vitamin!
Vi lämnade vid 24, gick förbi Sergelstorg och till "The golden hits"
Dansade på alla tre dansgolven, undvek karaoke-baren. Kul och skönt att få röra på mig! vid 01.30 tog vi taxi "hem". Klockan 02.30 slocknade jag efter en pratstund och vars ett glas resorb.
 

Mot Stockholm

Vi följde Stockholm och utvecklingen av attacken för att vi skulle upp över helgen. I vanliga fall kör vi "alltid" upp på fredagseftermiddagen för att vara uppe så länge som möjligt men denna gången behvde jag vara hemma och landa efter arbetsveckan och därför valde vi att köra upp på lördagsmorgonen. Precis so fredagen fortsate jag att tapaa, snubbla, missa och vara allmänt kass.... Arg som ett bi innan vi kom iväg. Fast jag hade bestämt att det var jag som skulle köra hela vägen upp och så blev det för att inte missa allt denna dagen.
Skulle köpa champagne och det blev i Nyköping, Christer sparang i på gågatan /gallerian medan jag väntade en bit bort. Tanken var att vi skulle äta i Nyköping också men där var inget som var lämpligt för oss så vi fortsatte upp mot Sthlm. Stannade vid Sillekrog, men på den vägkrogen vågade vi inte äta - ofräscht. kulle ta en korv på macken istället - något som var lättare sagt än gjort... till slut fick vi vars en kokt i bröd - tråkigast möjliga! Köpte med bullar till fikan.
Vi körde inom Rasmus och Karro i dears nya lägenhet. Så skönt att få krama om dem båda. Är tacksam för att de mår bra (även om Rasmus skadat sin rygg under övningen i Arvidsjaur). Karrovar inne i C när attacken skedde och om inte kommit med Pendeln hade varit inne på Åhlens vid tillfället...
En jättefin, ny och fräsch lägenhet, mycket större en deras förra boplats! Förstår att de trivs där!
Lämnade en utekruka till deras lill altan och ett kastanjevin (grön växt). påslakan som var en försenad fdelsedagspresent till Karro. 
Vi satt och pratade en stund och sedan fortsatte vi in i Stockholm.... kommer mer om det senare i kväll.
 
Ha en fantastisk dag!
 
 

Stockholmsattack

Fredag.... ingen promenad på morgonen men jag började jobba lite tidigare än vanligt. Ännu en intensiv dag, och med förmiddagsfikamöte med medarbetarna. Slutade vid 15.30, körde och hämtade Dana medan jag pratade med Biståndshandläggare Inger.
Japansk körsbärsträd i Hässleholm
(bild: PA, Metro)
På vägen hem hörde jag om Stockholmsattacken, och under kvällen följde vi informationen och efter hand när vi fått veta att alla våra kära där uppe var säkra, så landade det lite hos oss. Det är inte förvånande men fruktansvärt att det ska behöva hända. 
Jag och Dana körde till Hbg för att tanka gas och bensin. Inom Väla men hittade inte vad vi sökte. Köpte blommor på Flowerteam och körde heigen inom maxi.  

Ombre med sex stenar

Torsdagförmiddag var jag på kontoret, extra mycket insatser skulle planeras och fixas till. på eftermiddagen körde vi 4 OC och 4 usk till Hässleholm, där vi skulle få information om VårdochOmsorgsCollege i NÖ Skåne.
Fick kramat om Marie Madesn (bara det blir man ju glad av!! :)) som är lärare på VoOCi Perstorp. En intressant eftermiddag som väckte tankar om bl.a bemötande och hur enormt viktigt det är!
Lämnade Hässleholm, lämnade av några passagerare i Perstorp medan jag och T. Bond körde till Klippan. Lämnade T medan jag plockade upp Dana, som hade arbetat och sdan gymmat. Dana tog bilen hem medan jag fick mina naglar tillfixade.
Såhär bledv de denna gången , inte så stor skillnad men rätt för mig.
Tyvärr blev det inte mycket mer gjort denna kvällen...
 

Grattis Pappa!

Pappa fyller år idag! Hipp hipp hurra för den rare fara....!♥
½ runda på morgonen i regn och blåst
Till perstorp med en smygande träningsvärk. Möte med chefer, intervjuer och fler möten, tuffa utmaningar hela dagen och ett avslt med budgetmöte. Tanken att jag skulle hinna gå igenom combatpasset under lunchrasten kunde jag glömma utan när jag landade i Klippan på Nordic wellness effter jobbet fick jag snabbt gå igenom uppvärmningslåtarna och sedan ha em vid sidan om under passet... funkade hyfsat.
När jag kom hem hade Christer fixat till kvällsmat till oss två.
Inget barn hemma (Lucas stack till Åstorp och Dana tränade fotboll).
Satt och pratade en stund och bestämde oss för att se ett avsnitt med piraterna (Black sails, tror jag serien heter). Var inte i säng förrän 22.30

Lång härlig dag!

 
 
 
En skön stund på badhuset med 1000meters simning innan jag krde till jobbet, missade förvisso morgonmötet, fast ärligt är det lite därför jag ansträngt mig, för att kunna i viss mån kunna bestämma mina arbetstider och jobba hur mycket jag vill (och det finns hur mycket som helst!!) Var med på HTTmötet och sedan försökte jag få lite struktur på mail och listor som behövde kollas. 
 
 
Ett hembesök ute på landet, och jag tycker nog att det var givande, dessutom varade det i 1,5 h så min lunch åt jag kall (skulle varit en varm soppa)på teamträffen vid 13.45.
märkligt att maten minskar eller försvinner i kylen....
Klockan 15,30 hade jag en spontanintervju,direkt efter ett "medarbetarsamtal" och 16.40 körde jag i ilfat till Klippan (efter att ha ringt och bett dem ta fram vikter och bräda till mig.
 
Var med på ett 45min pump-pass. Skyndade mig hem och bytte kläder och packade till morgondagen, hängde upp tvätt på tork och satte igång ny maskin,åt två grillade korvar, tränade på Låt 1a,1b, 1c och 2  i combat 71. Skrev och körde till Ängelholm.
 
nyklippt och väldigt nöjd!
 
mina fina ungdomar
50 minuters dans med Hanna som instruktör
Hem och duscha, fixa med tvätten, satt ca 10 min i soffan innan jag gick och la mig.

God morgon!

Var lite tveksam om jag skulle gå på morgonen men gjorde det till slut och är nöjd med det, lyssar ömsom på Jason och ömsom på fågelkvitter - en bra väckning av kroppen!
Se till att det blir en fantastisk dag!

5km i solnedgången

Måndagen verkligen sprang iväg! En uppdatering av Mia från veckan som gått direkt på morgonen, de vanliga morgonmötena och sedan två bra intervjuer direkt på det. Blev tvungen att hoppa över lunch, utan med en banan i väskan halvsprang jag till kommunhuset där vi hade ledningsmöte. Efter det gick vi tillbaka till Ybbåsen och jag fick gjort lite till på kontoret. Körde hem lite över 17, hungrig, trött och lite manglad, men bestämde mig för att det inte skulle förstöra resten av kvällen utan medan Christer lagade kvällsmat så tog jag hand om tvätten och efter vi ätit gick vi en runda på 5km i solnedgången.... 
 
 
Riktigt skönt
Drackett glas med Resorb, för huvudvärken ville inte riktigt ge sig. Tog hand om tvätt och packade träningsväskorna til morgondagen, tog en kopp grönt te innan jag nattade mig vid 21-tiden.

Härlig måndagsmorgon!

Efter en skön söndag kommer en härlig måndag!
Ska bli skönt att komma till jobbet och ta tag i allt det jag fixat i drömmarna under veckan som gått..
Dagens mat

Skön söndag

Vilken härlig söndag!! Satt och detaljplanerade nästa helg, bloggade och fixa undan lite jobbmail.
Körde till Åstorp och veckohandlade mat på OJ och lite annat. Hem och plockade upp Christer och vi gick en liten (stopp.-)runda och hämtade min bil som varit hos Bruno medan vi var borta. Hem och sedan en timme i trädgården.
räfsade gräsmatta
 
 
klippte ner gamla blommor
Ställde mig i tvättstugan och fick undan en hel del all mageltvätt och alla strykskjortor. Tvättade det mesta av skidklderna, känns grymt skönt!
Fondue till kvällsmat
Förberedde morgondagen och nästa vecka,tittade på "Mästarnas mästare", fixade det sista i tvättstugan och 21.30 var jag i säng! Läste lite innan jag somnade.

Mer träningskläder!

Hittade änu mer inspirerande träningskläder! Min gamla träningsgarderob är så slut att det nästan är pinsamt ibland.... Jag har nya combatshorts och linne, ny danströja men annars är det andra gammalt och urtvättat. Det är hög tid att förnya och det är de kläder som är roliga att köpa för mig och som jag använder varje dag.
Dessutom är min sportbag från -94 lite sliten... haha den stinker och hänger med på ren envishet! 
TRÄNING
 
Nike Top | Adidas Hoodie | Fitbit | Nike Skor | Tights Turkos | Tights Vinröd | Nike Tränings BH | Träningsbag
 
Sponsrat inläggVårträning

Nu är vårens träning inplanerad in i minsta detalj. Kommer att köra mina Bodycombatpass som vanligt och dessutom träna upp min löpning igen så jag kommer runt Vårruset på en bra tid för mig, målet är 5km på 25min. Simningen startar jag med denna veckan också. Dansen är ett måste inte bara för kroppen utan även för själen!! Vad kan vara bättre än att införskaffa lite nya träningskläder, något som gör all träning lite roligare och jag känner mig alltid lite mer inspirerad, motiverad och förberedd. Tänkte att jag ska prova från detta märket: Bring sportswear.   

BRING SPORTSWEAR
 
MESH Sweater | Pink Pastel Top | Black Crop Top | Gray Tights | Red Tights | Pink Tights
 
Sponsrat inlägg

Ser fram emot denna våren och allt som kommer att förändras, förbättras och uppfyllas! 
Ha en riktigt skön söndag!

Vägen hem

Klockan ringde 03.40 och vi tömde lägenheterna och packade ut oss i bilarna. 
Vi missade lite och det blev "fel väg" tillbaka, vi ville undvika köra i bergen och köra i tunnlarna som vi gjorde på ditvägen, men det gick ändå.
 
 
 
Frukost någonstans i södra tyskland
 
Hannover..
Christer körde och jag tränade combat 71, sov och läste Angelique
En glass, lite drick och kissepaus. Sista biten upp genom tyskland och till Puttgarden körde jag och Christer vilade till sig. Vi åt på båten och sa hejdå till varandra och sedan var det full fart hem till Kvidinge.
ömde bilen och bara var hemma på kvällen. Jobbet tar vi i morgon! 
Det var underbart att komma hem vår i trädgården med både vitsippor, scillor och blåsippor! Sängen var extra skön att lägga sig i.
 
Hela skidresan var superbra planerad i minsta detalj och allt från väder, till backar och bilfärden kunde inte blivit bättre!! Jag kunde varit bättre på skidor men ingen visste att jag skulle vara rädd igen! 
Stort tack till alla som var med och extra stort tack till Mattias som gjort ett fantastiskt jobb med att planera allt detta!
Om jag kommer att åka skidor igen... ? Det får vi se.

Sista dagen i backrna

Tyvärr bråkar min mobil/kamera med mig så inga foto finns kvar från den sista dagen i backarna. 
Så ni får stå ut med bilder på mig från Christer.
Njuter av solen och av ett glas champagne i Schweiz. 
I nya skidbyxor.
Glömde berätta att ni kört ett tag i Sverige kom Lucas (jag frågade) på att han hade glömt sina skidbyxor hemma... sedan kom han på att han glömt både hjälm och necessär också... Just avfärden var inte så bra för honom! Men när vi kom ner till Ischgl hittade vi både hjälm och necessär (han hade såklart inte packat ut det själv i bilen), men byxorna låg kvar hemma. Mina byxor som jag skulle ha på mig (men jag hade känslan innan av att det inte skulle gå och har letat efter andra i affärer, fast för sent och ett par som kanske skulle ha passat och som var på extrapris på Teamsportia kostade 1000kr och det betalar jag inte för skidbyxor!) provade jag på morgonen/natten och det visade sig att de skulle jag inte använda.... så jag tänkte att de kunde följa med ändå om Lucas ville ha dem(han har ju haft dem innan) så kunde jag ta hans som var förstora både för honom och mig. Men nu blev det inte så utan vi köpte nya där nere, mina som var billigast i affären kostade 1200kr! och Lucas kostade 2000kr !!- så tji fick jag för jag inte köpte de på Teamsportia! men dessa är snyggare och sitter väldigt skönt så det är väl bara vara att acceptera. 
På väg tillbaka till hotellet efter en afterskii
Fast det blev inte mycket till åk för min del. En runda i 11:an en i 8:an och sedan tog jag ett bord medan de andra åkte en runda till i 8:an. Annika & Mattias, Cornelia & Rasmus åkte ytterligare en "ny" och sedan kom de andra tillbaka till IDALP där vi åt lunch. Det blev ett yttlerigare åk i 8 och 11 sedan åkte jag hem i liften, med Christer som sällskap, medan de andra åkte lite till och ugdomarna åkte ner till byn i backarna. Vi gick direkt från liften och lämnnade skidorna. Bokade bord på pizzeria, hem och duschade sedan packade vi ihop kläder och förberedde hemresan.
Vid 18.30 gick vi alla ner till pizzerian "runt hörnet". Servicen var inte den bästa precis, men vi fick våra pizzor(och bakade potatisar) ett glas vin och sedan tillbaka till lägenheten. La oss direkt och somnade, men sov väldigt oroligt igen.

RSS 2.0