0

Skånelaget

En riktigt bra torsdag blev det för mej! Städade hela huset under dagen, vilket är så skönt! Uppskattar verkligen att kunna veckostäda mitt hus, trots att vi inte kommer ha gäster under helgen, vilket jag knappt gjort sedan barnen var små och jag gick hemma med dem. Har varken haft lust eller tid, utan timmarna innan gäster kommit som har jag tokstädat hysterikt. Nu har vi lite ordning hela tiden och slipper bli fällda av damm-monster :)
Känns riktigt skönt!  Dana kom hem från skolan redan vid 12.40, jag gjorde mej i ordning (efter lite tjafs och en stunds prat) och sedan körde vi till Väla för att köpa presenter och tyvärr klaga lite på pappas present som jag gav honom i lördags (Va jag saknar min kamera!!! Hade bilder både på pappas firande och från Reggae-festen,
om någon vet var den kan ha hamnat så snälla hör av er till mej!!!!) En av ostarna hade bäst före-datum dagen efter han fått ost&korv-korgen... inte ok, men de ersätter osten nästa gång jag handlar där och det kommer jag säkert att göra, för pappa tyckte det var goda ostar och enbärs-korven var tydligen väldigt god!
Bengtssons ost , alltså :)
Vi hittade present till två personer, vilket vi blev väldigt nöjda med Dana och jag.
När vi var klara blev det en  Gymjunkie-smoothie+kick, till mej och en Mangomania till Dana....som vanligt
(fast kicken var ny för mej) ;) Körde Dana till sjukgymnasten. Skånelaget (17-åringar) spelade på Hbg Arena, och Danas Martin spelar i Skånelaget, så jag smög över under tiden som Dana tränade sitt knä, för att kolla på matchen som började kl. 15. Hamnade först uppe på övre läktarna bakom gardiner...kändes helt fel så jag letade upp en annan dörr och läktare där det satt annan publik...;)
När jag kom in efter 3 min låg de redan under med 0-1....
Lyckades ta en bild precis när Martin har bollen
men när jag kom dit (hihi har kanske inte ett dugg med mej att göra...;)) började de ösa in mål!
Dana kom dit lagom för att se den tredje (och tråkigaste) perioden, då inget mål blev gjort alls....
Matchen slutade 8-1 till Skånelaget, fast enl Martin var inte Skånelaget bra utan andra laget var väldigt dåligt. Jag tycker de var skitduktiga i alla fall och de är en fröjd att se de unga säkra killarna spela (det är inte riktigt som när Kvidinge spelade under början av 90-talet, det var rätt många utvisningar på den tiden ;))
Efter matchen sa vi hej till Martin (och vinkade på Maria,han mamma) och sedan körde vi hem, och jag satte
 
Tekla i bilen, för att låta henne springa av sej innan kvällen.
Gjorde kyckling och bred pasta till kvällsmat till Christer (som precis kommit hem från Vilnius), Lucas och mej.
Alla var nöjda med maten ! :) Dana kom hem efter att ha prov-tränat med Klippan-laget i fotboll, och åt hon med.
Rasmus kom hem efter att ha tränat PK i Köpenhamn hela dagen med vänner från Hbg och vänner från Frankrike...eller Italien... Han var trött och öm - men tyvärr inte efter pumpen.
Satte oss framför tvn och kollade ett avsnitt Suits, innan jag diskade undan och innan vi alla gick och la oss.
Skånelaget hade då precis vunnit sin andra match med 5-2!
/L8 <3

Kommentera här: