0

Supporterfest

Tåget till Klippan iförd mina bruna högklackade stövlar , vilket var mycket dumt kom jag på precis utanför tomten men var rädd att missa tåget om jag inte fortsatte gå och hade alltså på stövlarna hela dagen, och typ 5 km - så dumt av mig, med tanke på att min vrist inte är helt läkt än!
Kallt som tusan att cykla i kort kjol...
Cyklade efter karbinhakarna på Colorama direkt efter morgonmötet.Tyvärr så var det fel storlek på karbinhakarna så de blev tvugna att göra om och beställa nya. Hann göra två intervjuer till mitt examensarbete
och senare på förmiddagen hade vi en liten utbildning i Outlook.   Tillbaka på kontoret så fixde vi md lite och började fixa till i pärmarna som ska vara i ordning till sommaren när det kommer en del nya vikarier.
Slutade och tog 15-tåget hem, stannade och pratga med Tina & Rasmus en stund. Åt lite mat, bytte till träningskläder och körde till Ljungbyhed 
 
Sista boxningspasset för denna gången ett svettigt tungt och fantasiskt skönt pass!
När det var slut kl.18 så körde jag hem i rasande fart, duschade och på med kläder och smink och sedan gick Christer och jag till Folkets hus på Supporterfest.
Delar av styrelsen på scen och delade ut vinster till de som vann på sina lotter.
 
Väldigt god mat från "Systrarna Buffé"
En färdigblandad "Åsa-Nisse" :)
Underbara Berit på G!
No Ones spelade till en början och..
Sedan var det SMACKs tur.
Mycket trevlig kväll!  Stort tack till Folkets Hus-styrelsen -  ni gör ett fantastiskt jobb!!
 Mycket nöjd med att jag drack ungefär dubbelt så mycket vatten som vin under kvällen, lite att göra dagen efter...

Kommentera här: