0

Garaget

Började dagen med 5km pw innan de andra kommit upp (såklart hade inte ungdomarna kommit upp - de hade ju precis gått och lagt sig! Det var ett gäng som badade här i natt och som sov på ovanvåningen. Åt frukost när jag kom hem igen tillsammans med Christer. Såg ett avsnitt på tv innan vi gick ut i garaget och började röja - så mycket skit och jag anser att det är en väldigt liten del som är vårt det andra har slängt på oss.
 
avskyr verkligen vårt garaget - innan hade jag ordning där och visste var alla saker jag behövde fanns men nu(och har varit ett bra tag!) ärdär en massa som inte ska vara där.
Klockan 14.30 körde jag i ösregnet
till Väla och var med på ett combat-pass
 
Fy tusan va svettig jag var - alla kläder helt genomblöta och musklerna skakade - så nöjd!
Körde hem och duschade, åt kvällmat, betalade räkningar, satte in appaer i pärmenoch nu äntligen ska jag hålla kväll med min käre man. - ungdomarna sitter på Ludan och äter tillsammans efter loppisen.
Laddar inför nästa vecka som kommer att gå i ett! Massor av roligt och en skön men jobbig avslutning av veckan i stugan (tror jag det blir i alla fall!) Vissa åker ner till Italien och njuter där en vecka nu! Hoppas det blir riktigt bra där nere!

Kommentera här: