0

Massage och fest-planering

Tidig lördagsmorgonsPW, körde till Klippan och hämtade upp namnskylt, inneskor och sänkte ljudet på anläggningen. Körde vidare på isgatan till Hyllingen och hämtade upp Emmily.
Till NW Väla för BOOZT DAY
Föreläsning med PT Christopher
Alla PCs hade arbetsuppgifter under förmiddagen och vi fixade och trixade. Avslutade själv med ett Streetdance-pass (i jeans!) - lycka att få dansa!
Körde hem Emmily och körde hem själv och åt lunch med Christer. Bytte till varmare kläder och körde upp på åsen.
 
Så skönt! Vi gick snabbt hela vägen, vi diskuterade och reflekterade. Och skrattade. Uppskattade hjortarna och planerade framåt.
En lugn kväll där vi städade julpyntade och tog det lugnt hela kvällen - så skönt, så välbehövligt! Avslutade med en film innan vi la oss tidigt.
 
Söndag tidig morgon igen, fast denna gången körde jag direkt till Klippan för att städa och julpynta.Storstädade båda omklädningsrummen och satte ut en del julpynt.
 
Körde hem kl09 och vr ändå rätt nöjd med det jag gjort. Hade två massager hemma på förmiddagen
Bekvämt och bekant att stå här inne igen.
Efteråt åt vi lunch med Dana och de andra två. Städade lite innan 13-afton-planeringsgänget kom hit och åt Christers muffins!! (smakade i alla fall).
Just nu känns det sådär med festen för att människor verkar misstro oss och vårt syfte med festen. Tokigt och tråkigt. Att vi vill något bra för alla (mindre för oss själv, för det är bara jobb!), är tydligen långsökt,,, eller tror om andra som om sig själv?
Jaja hur det än blir är jag glad att jag fått lära känna Gänget, nya människor - olika oss och uppskatta det vi gjort tillsammans! 💕

Kommentera här: