0

Heldag på jobbet!

Beauty Salong i Klippan
för att byta ut dessa mot...
...dessa...
Ja  jag vet inte så mycket nytänkt och kreativt här inte men med tanke på den närmast tiden tycker jag att de kommer passa bra på mig,lite kortare och inte några som sticker ut utan smakfullt stiliga... Eller?.
Lång dag på jobbet. Först var pappa & Kristina där för en rundtur bland maskinerna och jag hoppas av hela mitt hjärta att de kommer tillbaka och får in en bra rutin och hittar glädjen  där.
Efter det hade jag direkt en träff med en yngre tjej och hennes mamma för att hitta lite bra övningar till henne och för att visa var motion egentligen handlar om. Öppnade repan som vanligt klockan 14 och då kom vår räddare i nöden från Åstorp - Hampus, som kommer att hoppa in några dagar och vid behov hos oss i Klippan! Tack för det! Sedan var det full fart hela eftermiddagen och 11 nya abonnemang såldes/registrerades! Hade med mig en egengjord smoothie, havregröt och lunch i forma av pasta och falafel. Åt nyttigt och drack vatten ocjh kaffe undder eftermiddagen men när klockan var 20 och det var dags för mig att hålla åass, då blev jag tvungen att trycka i mig en bar, sen gick passet som en dans... eller som
Yoga!!
Slog ut kassan, körde hem och rakt upp i sängen . Liiite trött!

Kommentera här: