0

Himlabacken

Underbar!
Var i Hjärtat hela förmiddagen samtidigt som jag hade frånvaro, närvaro och prao.
Eleverna slutade 14 och körde jag ut för att besöka några av de som var ute på prao. Först på Himlabacken där Dana samtidigt visade mej runt. Två tjejer praoar på vars en avdelning där. Det verkade som om alla var nöjda! Kul att äntligen få se Danas arbetsplats också.
Fortsatte till Tullssonhuset där två killar praoade i vars en butik, det verkade inte gå lika bra där. Passade på att köpa frukost till en elev på Storköpet. Där stötte jag på Nora och Fia.  Malin var också där och handla..
Nästa stopp var ett litet på Bilmånsson där jag lämnade kontaktuppgifter.
Huvudsalongen hade också en elev, och de var alla nöjda där också. Körde tillbaka till Snyggatorp och fixade med praolapparna till de klasser som ska ut vecka 45. Pyntade Halloween i Hjärtat innan jag slutade 17.30. Körde till NW och höll combat för Claudio. Var stark och gjorde rätt! Kändes väldigt bra idag. Körde till Ängelholm fyllde på med halloween-saker från Brännborns, skulle hämtat ut ett paket på Coop men förbutiken var stängd. Kom hem duschade, åt grillad kyckling med killarna till kvällsmat och sen höll vi kväll.