0

Chaufför...

Morgonrunda på 3km...dusch och frukost. Inget jobb idag heller (fast jag tycker det är  bra för då får jag gjort en massa hemma i stället, som t.ex söka andra jobb och städa.
Fast idag var det mest städning i trädgård, räfsade/moss-rev del av gräsmattan, räfsade i cykel-skjul och dammsuga uteplatsen. Dana och jag gjorde stavar av morötter och gurka till kvällen gäng som skulle hålla till hos oss. Gjorde knäckebröd och fixade lite. Lite innan 18 kom Christer hem med Tomas, Mark, Basse och Kribban. de hade haft konferens under hela dagen. Nu skulle de till pizzeria Linné för kvällsmat innan de hoppade i badbaljan.
Dana, Rosanna och jag körde till ÅFC för kvällen pass. Core och jag är säker på att de kommer få träningsvärk! :) (Annars har ni fuskat! :))
Tjejerna orkade lite till efteråt, medan jag gick och duschade.
Nu har jag fått i mej min jättegoda kvällsmat....eller nja knappt ätbara;) och håller mej redo att vara chaufför till killarna i kväll. Tror att de snart är klara (och jag tror de ser ut som russin alla fem och att de verkligen har löst ALLA världsproblemen nu...;)
Tack för i dag och en god natt på er!
Pusspuss/L8 <3

Kommentera här: