0

BodyCombat

Körde till Ängelholm för at vara med på ett combat-pass, det första på väldigt länge och det var nästan så jag var lite nervös. Så fruktansvärt otränad som jag är nu och framföra allt så mycket tyngre och tappat "alla" muskler. Skulle jag orka?? Skulle instuktören vara tillräckligt bra för att jag skulle tycka om det igen?
Skulle jag trivas på ett "nytt" ställe? 
När jag kom dit fick jag en veckas prova-på-kort gratis, vilket är superförmånligt och en trevlig grej! Det ger mig chansen att prova på ett par andra pass som jag är sugen på.
Jens som var instruktör gjorde som B.C-utbildning samtidigt som jag 2005, var bra! Alla jag mötte hälsade på mig, vilket kändes mycket välkomnande och trevligt. Jag träffade Marita och Monica där, vilket var mycket kul. Om jag orkade? Nä, jag höll på att dö , fast det var skitkul och ibland trodde jag att jag kunde lika bra som förr, och ibland var det bra att jag har kvar känslan för när det är läge att "fuska" för att orka med resten av passet.
Kommer att minst att köra combat där varje vecka framöver, ev. kommer det bli något annat pass under vintern när jag inte är så sugen på att springa (när är jag någonsin det?) ute.
 
När jag kom hem så stod Lena och sprang i garaget,Conny kom lite senare och Lena fick sina saker som jag köpt till henne i N.Y.
När de gåt så åt jag några vitlöksklyftor och vi tiittade på "Gunde" och till sist kröp vi i säng aströtta!
 

Kommentera här: